Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 05:43:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusi  (Pročitano 16394 puta)
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
samo primarna akumulacija kapitala (zaradjivati vise nego sto trosimo), moze dovesti Srbiju da bude u nekom razvoju i nezavisna. To moze samo slobodnim trzistem i pametnom ekonomskom politikom.
To sto mi imamo boljsevicke partije, koje obecavaju nebuloze, bez odgovornosti a posle odmah koriste pendrek demokratski izabrane vlasti i brane od stranih neprijatelja, je onaj znak boljsevickih kriminalnih bandi koje ne prezaju da ubiju sopstveni narod za rad vlasti.
    Skorpi, bojim se da smo i ovde zakasnili najviše zahvaljujući našoj gluposti i stranom uplitanju. Primarna akumulacija kapitala nam se pretvorila u prvobitnu, ekonomija nam je divljačko-mafijaško-burazerska kao i tržište i politika, čak i ako uspemo nešto viška da stvorimo, to je već oteto od inostranih bankara. Jedino nama i Rusiji ne odgovara ovakvo stanje na Balkanu; nama jer i dalje propadamo, a Rusima jer smatraju da im je deo kolača suviše mali i spao je na mrvice.
    Ima još jedna sitnica: principi ponašanja u svetu. Mali sve teže podnose američku beskrupuloznost koja prerasta u bestijalnost, što Rusima ide na ruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Duh,

Naravno da je ideja komunizma nastala na Zapadu jer je tamo industrijsko društvo bilo najrazvijenije, pa i kritički pogled na to društvo i ideja radničkog pokreta. Komunizam je među radnicima bio popularan i u Nemačkoj, i Britaniji i u Italiji i u Francuskoj itd. U Rusiji je revolucija zapravo bila pobuna kmetova protiv cara. U Jugoslaviji je komunistički pokret bio slab jer je i radništva bilo malo, jer je to bila pretežno seljačka zemlja. Da nije bilo rata, komunisti u Kraljevini Jugoslaviji bi ostali na svojih 5 posto glasačkog tela.

Priča o diktatorima ti je čista nebuloza. Ako je neko živeo na Zapadu ne znači da je automatski prihvatio i njegove vrednosti. U sred Londona imaš Pakistance koji po ceo dan provode u džamiji. Oni fizički jesu na Zapadu ali ne i mentalno. U Amsterdamu imaš Sudance koji tamo žive godinama ali i dalje vole da kolju jagnje na terasi.

Radmil,

A kakva situacija na Balkanu odgovara Srbiji? Situacija gde sve zemlje ulaze u ekonomsku, političku i vojnu uniju je idealna za Srbiju. Nikada ranije u istoriji okolnosti nisu bile toliko povoljne da Srbija krene putem prosperiteta u svakom smislu zajedno sa drugim državama regiona.

« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 12:18:31 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Opet teorije zavere o prodajama komunizma pravoslavnim zemljama. Zaboravljaš da je komunizam bio popularan u srcu katoličke Italije ili katoličkoj Španiji? U Bolonji i danas postoji Lenjinova i ulica Karla Marksa.  Ili u srcu katoličke srednje Amerike ili na katoličkoj Kubi.
   Danilo, pričaš priče zapadnih istoričara. Šta, kmetovi u Francuskoj i GB su živeli u blagostanju i poštovanju ljudskih prava? Nisu bili dužni da za svog feudalca idu u pohod na Rusiju, nego su to radili zbog ratnog plena i sporta radi? Zaboravljaš Musolinija i Franka, od kojih je ovaj drugi u krvi ugušio komunizam u svojoj zemlji uz usrdnu pomoć fašista iz Nemačke. Kuba je pod višedecenijskom blokadom Amerike i svim mogućim vrstama nasrtaja, od Zaliva svinja do Gvantanama.
   Sve su učinili da se komunizam ne zapati i kod njih, jer su znali šta su proizveli.
Citat
Ala bi ste se zasladili jos kojom revolucijom golja. pa da se bar jednom jos najedete hleba i meda sa tudje grbace.
Nema vise sekiro. Nema odakle. Tamo kod Chede: od grbace zavisi.
Tesko savijate grbacu, mamicu vam boljsevicku, ali savicete je i te kako.
    Skorpi, što si tako ostrašćen, samo razgovaramo. Po tvom postu izgleda da kopaš kanale na + 40*C i još te direktor ne plaća nego trpa sebi u džep. Mislio sam da sediš za računarom uz klimu, al izgleda da je Čeda težak ko slon kad uzjaše na grbaču, pa se kičma sama savija.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 12:41:57 od radmil »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Pa dobro hajde da ti dam perspektivu.
Dodju radikali na vlast. Izolacija. Ulazak u fabrike masovno (golje jedva cekaju). Uspostavljanje radnicke uprave.
Moras raju zaposliti. Podele ono malo sto ima, pocinje raja da se buni, nema ovo nema ono, nema sirovina, nema para. Pendrek i udri stoku koja je protiv demokratske izabrane vlesti. Na svakom cosku Vatikan i CIA. Prave se spiskovi nepodobnih i naravno lopova. Otmi majku im lopovsku.
Uzimaju od ljudi koji su za zivota radili i zaradili. Strvine dele medju sobom. Naravno ne dobiju svi jel nema. Daj da vidimo sta jos mozemo? Raja se buni. Vuciceva stampa objavljuje da je izdaja u ovom momentu kada su se sile mraka nadvile nad srpstvom, da ista trazis. Crkni dostojanstveno. Srpski, u govnima sa svim sta si imao otetim.
Jorgovanka izmislja javne radove. Niti zna koje ni sta ce. Idi kopaj kanale. Druga tura dolazi i zatrpava kanale. televizija bruji o uspesima Srba koji i muceniski znaju sta im je duznost. Na vlasti ubice, koje su dokazane patriote (ja sam klao ljude majmune).
Kako ti izgleda? nerealno? Ako si za tri dana postao Ruska gubernija i uveo vanredno stanje za tri meseca ce napraviti parlog koji ce zbrisati i Srbe i Srbiju sa lica zemlje. Zapad cuti. To ste hteli Srbi,hajde da im malo pomognemo (radikalima).

To je realna slika u malome sta bi se desilo.
Zapamti: Posle radikala nema kajanja.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 13:57:20 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Много сереш Шкорпијо.
Да дођу радикали на власт вероватно би било као што је Шешељ већ једном рекао пензионерима "једно су предизборна обећања, друго је кад смо на власти"...
Сад ћеш ти одмах како су радикали лицемерни, пошто си опседнут њима... У овом случају је поента да нема разлога за страх од масовне национализације, чак не знам ни да они то заговарају.

Али оно што је најбитније је да ће Коштуница на власти кохабитирати са Тадићем до 2011. Далеко је то батице, у форумским размерама... Дотле ја будем можда и аполитичан, а ти кукај сваког дана по форумима. Можда си зато и плаћен.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Pa dobro hajde da ti dam perspektivu....
   Vrlo dobro ja znam šta je radnička demagogija, meni o tome ne treba da pričaš. Suviše sam mator i suviše preturio preko glave da ne bih znao šta bi nam doneo radikalski populizam. Uostalom, Miloševićev populizam je zajebao i mene i oteo mojoj deci iz usta sve što je mogao, iako sam u startu bio protiv njega.
   Da ja tebi dam perspektivu: uzeće ti predsoblje i vodu i struju i grejanje i kontrolu nad ulaznim vratima, ali će širom da ti otvore prozore prema bogatim komšijama od kojih ćeš moći da uvoziš struje, vode i svega ostalog koliko god da ti treba, samo ne kažu kako ćeš za sve to da zaradiš kad ti svu akumulaciju pokupe njihovi bankari, i još ćeš morati bar od jednog prozora da napraviš nova vrata da bi njihove trupe mogle slobodno da šećkaju po tvom stanu do tvog predsoblja.
   Meni se ova perspektiva nimalo ne sviđa, pa bih, ako budem morao, od dva zla izabrao ovo domaće, mislim da je mnogomnogomnogo manje. Ako preteraju, bar ćemo moći bagerom da ih oteramo, a one druge ako pustimo makar i u predsoblje, brzo ćemo zaboraviti ko smo i šta želimo da budemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Citat
Pa dobro hajde da ti dam perspektivu....
   Vrlo dobro ja znam šta je radnička demagogija, meni o tome ne treba da pričaš. Suviše sam mator i suviše preturio preko glave da ne bih znao šta bi nam doneo radikalski populizam. Uostalom, Miloševićev populizam je zajebao i mene i oteo mojoj deci iz usta sve što je mogao, iako sam u startu bio protiv njega.
   Da ja tebi dam perspektivu: uzeće ti predsoblje i vodu i struju i grejanje i kontrolu nad ulaznim vratima, ali će širom da ti otvore prozore prema bogatim komšijama od kojih ćeš moći da uvoziš struje, vode i svega ostalog koliko god da ti treba, samo ne kažu kako ćeš za sve to da zaradiš kad ti svu akumulaciju pokupe njihovi bankari, i još ćeš morati bar od jednog prozora da napraviš nova vrata da bi njihove trupe mogle slobodno da šećkaju po tvom stanu do tvog predsoblja.
   Meni se ova perspektiva nimalo ne sviđa, pa bih, ako budem morao, od dva zla izabrao ovo domaće, mislim da je mnogomnogomnogo manje. Ako preteraju, bar ćemo moći bagerom da ih oteramo, a one druge ako pustimo makar i u predsoblje, brzo ćemo zaboraviti ko smo i šta želimo da budemo.
ne bih rekao bas tako, ali ako kazes da si izraubovan, misli malo i na decu. Ona nisu a imaju perspektivu.
Ali sa radikalima svakako ne. Ili prihvati da ti dete zajebava balvan, zato sto je 'veci' Srbin pa da ga jebem onda ne zasluzujemo ne Kosovo nego ni ovo sto imamo.
Stvaramo je vec 200 godina a nikako da je stvorimo, jer stalno ima takvih koji bi malo vise i malo sire. Daj da prvo napravimo ovo sto imamo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ti si stvarno lud  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
A ti jos ludji ako si tek sad provalio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile

ma primetio sam i ranije, ali nisam bio siguran.
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 04:41:36 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 05:43:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.