Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:03:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusi  (Pročitano 16599 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Pa dobro hajde da ti dam perspektivu....
Vrlo dobro ja znam šta je radnička demagogija, meni o tome ne treba da pričaš. Suviše sam mator i suviše preturio preko glave da ne bih znao šta bi nam doneo radikalski populizam. Uostalom, Miloševićev populizam je zajebao i mene i oteo mojoj deci iz usta sve što je mogao, iako sam u startu bio protiv njega.
 Da ja tebi dam perspektivu: uzeće ti predsoblje i vodu i struju i grejanje i kontrolu nad ulaznim vratima, ali će širom da ti otvore prozore prema bogatim komšijama od kojih ćeš moći da uvoziš struje, vode i svega ostalog koliko god da ti treba, samo ne kažu kako ćeš za sve to da zaradiš kad ti svu akumulaciju pokupe njihovi bankari, i još ćeš morati bar od jednog prozora da napraviš nova vrata da bi njihove trupe mogle slobodno da šećkaju po tvom stanu do tvog predsoblja.
 Meni se ova perspektiva nimalo ne sviđa, pa bih, ako budem morao, od dva zla izabrao ovo domaće, mislim da je mnogomnogomnogo manje. Ako preteraju, bar ćemo moći bagerom da ih oteramo, a one druge ako pustimo makar i u predsoblje, brzo ćemo zaboraviti ko smo i šta želimo da budemo.
ne bih rekao bas tako, ali ako kazes da si izraubovan, misli malo i na decu. Ona nisu a imaju perspektivu.
Ali sa radikalima svakako ne. Ili prihvati da ti dete zajebava balvan, zato sto je 'veci' Srbin pa da ga jebem onda ne zasluzujemo ne Kosovo nego ni ovo sto imamo.
Stvaramo je vec 200 godina a nikako da je stvorimo, jer stalno ima takvih koji bi malo vise i malo sire. Daj da prvo napravimo ovo sto imamo.

Прва Југославија је била нешто најближе остварењу тежњи српског народа. Нажалост, ту су нам се, уз мегаломанске претензије Александра, накалемили и Хрвати и Словенци, па је после било крви. Срби су били намерни да по распаду те чудотворевине изнесу шта су и унели. И око тога се још води борба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Koliko puta da ti navodim (mozda je za tebe tesko) francuskog filozofa iz 1789-e. Mirabeau:
Ako ne uradis kad mozes, neces moci da uradis kada hoces.
To smo se mi zajebali i nije kraj sveta, ali konflikti ce samo i iskljucivo nama stetiti.
Svaki konflikt, to zapamti, Srbija manja.
Pa na sta licis, kad te pitaju: A sto to radis? Pa kazes: E zajebo sam se pre sto godina, daj da ispravim.
Dobro je kad jedni druge smatramo ludim, jer ludnica imamo, jos da ih podelimo na radikalske i demokratske, pa svak u svoju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Рече Мирабо и главе се закотрљаше...

Последица нашег нечињења на време је губитак Македоније, Црне Горе и земаља које данас припадају Хрватској. Али, још није касно да задржимо Српску, на пример.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Апсолутно се слажем!
Издвојимо Српску из састава БиХ одмах Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

Ali mozes da se spremas i sacekas kada mozes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@sekiro
Takvi kao ti nam razvlace drzavu. Znas sta bi bilo da sada izadjes sa tim? Ne bi bilo Srpske.
Ja verujem da to zelis. Ali necemo mi.
Isto ti je i sa Kosovom. Takvi kao ti su ga izgubili, a sada bi da ga vrate preko tudjih grbaca.
Poznat patriotizam sa tudjom krvlju. I zrtvama. Tipicno antisrpski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
@sekiro
Takvi kao ti nam razvlace drzavu. Znas sta bi bilo da sada izadjes sa tim? Ne bi bilo Srpske.
Isto ti je i sa Kosovom. Takvi kao ti su ga izgubili, a sada bi da ga vrate preko tudjih grbaca.
Poznat patriotizam sa tudjom krvlju. I zrtvama. Tipicno antisrpski.

Obrazlozi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Takvi kao ti nam razvlace drzavu.

А који су такви као ја? Они који би трговали државном територијом?!? Не бих рекао Smile

Citat
Ne bi bilo Srpske.

Да стварно, објасни!?
А ти си као за опстанак Српске?!?
Објасни онда став ГСС-а (који се колективно учланио у ЛДП) који је током целог рата 1992-95 заговарао унитарну БиХ!
Објасни став Јелене Милић, чланице бројних НВО и веома блиске Чеди Јовановићу који користи израз "Република Шумска"!

Citat
Isto ti je i sa Kosovom. Takvi kao ti su ga izgubili

Који бре као ја!? Шта трућаш?!?
Ајде реци да је Јасеновац обданиште према онима који су "као ја" Smile Smile Smile
Руфутабис се већ једном тако одразио Smile

Citat
Tipicno antisrpski.

И ти се буниш кад за твоју опцију кажу да је антисрпска Smile
По чему ти имаш право да лепиш такве етикете?! Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Pa vi me stvarno smatrate aktivistom LDP-a?
Odakle ja znam sta su oni rekli?

Svaka tenzija, koju bi mi Srbi isprovocirali bio bi razlog vise da se kaze, da nismo u stanju da vladamo sami i da sve to mora pod budnim okom drugih.
Vi ste toliko zaslepljeni ovom ruskom epizodom, da je to van svakih granica zdravog razuma. Pa Rusi su samo rekli: postovanje medjunarodnih prava. Nista vise nego sto smo mi trazili.Sto bi svako normalan trazio. Pa samo probaj nesto na silu da uradis, odjebo si ih zauvek od sebe.

A to nije etiketa, nego provereno skorasnjim dogadjanjima. Takvi bestidni balvani koji to smatraju etiketama, treba da znaju da svaka njihova ujdurma sa, ubicemo zaklacemo, zavrsavala se skracivanjem Srbije. Zato apsolutno tipicno antisrpski i narocito bolesno boljsevicki.
I na kraju krajeva, kojim pravom ti odredjujes sta ce sa Srpskom. Ljudi imaju svoju drzavu i svoje prestavnike i svoju skupstinu.
Ako ce im trebati pomoc, odredice se. Mnogo sumnjam da bi dosli pod kapom aktuelne vlasti u Srbiji.
Nisu oni pobegli kao neki, oni su ostali i napravili sebi drzavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pa vi me stvarno smatrate aktivistom LDP-a?
Odakle ja znam sta su oni rekli?

Онда да те сматрам активистом СРС, пошто знаш одлично шта су Вучић, Табаковић и Николић урадили и рекли и помињеш их на свакој теми Smile

Citat
Svaka tenzija, koju bi mi Srbi isprovocirali bio bi razlog vise da se kaze, da nismo u stanju da vladamo sami i da sve to mora pod budnim okom drugih.

Svaka tenzija, koju bi oni Albanci isprovocirali bio bi razlog vise da se kaze, da nisu u stanju da vladaju sami i da sve to mora pod budnim okom drugih.
Зашто то не важи, па је чак и погром од 17. марта 2004. узиман као аргумент за отцепљење? Шта из тога можеш да закључиш о Американцима?!?

Citat
Pa Rusi su samo rekli: postovanje medjunarodnih prava. Nista vise nego sto smo mi trazili.

Генгеле, ми само тражимо да се поштује међународно право.

Citat
I na kraju krajeva, kojim pravom ti odredjujes sta ce sa Srpskom. Ljudi imaju svoju drzavu i svoje prestavnike i svoju skupstinu.

Не одређујем ја, него је велики број људи потписао иницијативу за референдум.
Њима одређује Шилинг и ко све не, који спрачавају такве иницијативе.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 18:03:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.