Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rumunija u EU: 30 milijardi evra za razvoj  (Pročitano 17549 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Ljudi koji rade moj posao na zapadu imaju monoooogo više, ali ja nisam tamo.

А што не одеш Станко? Већ сам те више пута питао, ниси ми одговорио.
По твојој "модерној" идеологији ти си ионако "случајно рођен овде", је л' тако, тако је! Често су твоји по форумима тако нешто причали.
Друго, ти причаш како је Србија шворц, јадна, бедна, Срби су губитници, и за све су криви (истина, досетио си се имена и презимена, па сам те ономад лепо спустио Smile ).
Што бре живиш међу губитницима? Иди тамо негде где мислиш да је боље, промени идентитет, осећај се к'о човек Smile

Узгред, веома ми је драго што препознајеш либералне тековине, познате и као "европске вредности" у свом потпису. А те тековине су
1. Инсистирање на систему вредности - пример: Черчилов отпор Хитлеру. И још ми нико не рече да ли је просечан Енглез живео боље 1940. него 1938. Smile
2. Себичан интерес појединца - пример: успех капитализма. А ја наравно могу да гледам ствари из свог угла. Ја знам како ја живим и знам званичне статистике. Што би ме било брига што неко није успео у животу?!? Је ли Станка брига што неко треба у 50-ој да добије отказ?! Smile

Али Станко то не разуме. Њега посао не може да чека Smile Још је Недић 1941. установио да Немачка има посла за све.  Smile Па иди па се ради.
Лепо рече у једном филму Цвијановић, иначе "жути" - Ко се ради не боји се глади Smile

п.с. Слободно задржи моје речи у потпису. Преко форума ионако никог нећеш моћи да (раз)увериш, а можда ми баш то буде одговарало приликом сеирења Smile

1. Srbi nisu gubitnici i nisu krivci za sve. Krivci imaju ime i prezime, a neki od njih i titulu "nacionalnog heroja",
A to što se tvoj "vojvoda od bele tehnike" bori da budu svi okrivljeni, kako bi ih on "oslobodio krivice" to je
druga stvar i druga priča -> radikalska propaganda

2.
Citat
Је ли Станка брига што неко треба у 50-ој да добије отказ?!

Pa verovao ili ne jeste, jer inače ne bi bio za otvaranje novih radnih mesta i ulazak Srbije u EU. Znaš,
ako tvoji "radikalni" izoluju srbiju ljudi koji su sa 50 dobli otkaz biće MNOGO više. Zašto ? Zato što
komunističko-kontrolisana privreda pod vlašću radikala neće funkcionisati

Takođe ti radiš u državnoj firmi/upravi. I ja sam imao priliku da radim u državnoj firmi. Kada sam video
koliko se tamo ne radi bilo me je sramota i otišao sam. Takođe sam video kako se stiže
do radnog mesta ako si ekonomista ili pravnik a pogotovo SRS/DSS pulen  (veza 100%)

Citat
Њега посао не може да чека

O tvome viđenu kapitalizma i to kako si protiv posla/rada idi najbolje objasni radnicima Zastave,ako hoćeš upoznaću te sa njima. Samo nemoj da se iznenadiš njihovom reakcijom...

Citat
Лепо рече у једном филму Цвијановић, иначе "жути" - Ко се ради не боји се глади

Uslov je da ima gde da radi, a ne da bude "fiktivno" zaposlen

Usput kada ćete vi "radikalni" da se odlučite da li ste komunisti ili ne ?

U mom potpisu je prikazana tvoja SEBIČNOST:
@Duh Sekire ima posao i ideologiju, a drugima je dovoljna ideologija Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 13:43:41 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
1. Srbi nisu gubitnici i nisu krivci za sve.

Значи Срби имају право да се успротиве у одбрани својих легитимних избора.
Браво, напредујеш... Можда довољно узнапредујеш до 11. па гласаш за национално одговорне снаге.

Citat
Је ли Станка брига што неко треба у 50-ој да добије отказ?!

Pa verovao ili ne jeste

Па знам ја, верујем ти Smile
Сад ми реци, шта мене заболе за неког клинца који студира, па не зна где ће да се запосли. Ја сам се обезбедио.
Ако њега брига за некога, како онда може да мени намеће нешто другачије?!

Citat
Znaš,
ako tvoji "radikalni" izoluju srbiju ljudi koji su sa 50 dobli otkaz biće MNOGO više.

Не, него су твоји отпуштали раднике.
Колико је приватизација поништено због неспровођења социјалног програма?
Ако си за солидарност, онда си зато да неки зарађују мање (пореска оптерећења), да би некима била обезбеђана старост, или последњи радни дани... И наравно, да би и сиромашни могли да се школују.
Али не може и јаре и паре.
И твоје "Европа" има проблема са пензионим системом.

Citat
I ja sam imao priliku da radim u državnoj firmi. Kada sam video
koliko se tamo ne radi bilo me je sramota i otišao sam.

Па лепо ако те је било срамота... Јоош само да ти поверујем Smile
Такође, ако си либералан, онда допушташ мени да имам другачији животни стил Smile

Citat
Takođe sam video kako se stiže
do radnog mesta ako si ekonomista ili pravnik a pogotovo SRS/DSS pulen  (veza 100%)

Ај' се закуни да нико из ДС (и ЛДП док је био фракција и још раније) није запошљен преко везе!

Citat
idi najbolje objasni radnicima Zastave ...
Хоћу, чим ти објасниш Србима са Космета тоје схватање патриотизма, или чега већ...
И кад ти објасниш онима који су на биро рада дошли у 55-ој години своје виђење економије.

Citat
U mom potpisu je prikazana tvoja SEBIČNOST

Себичност је основа либералне идеологије, зар то ниси знао Smile
Сваки појединац гледа свој себични интерес и према томе се равна. Доказана је еволутивна предост, чак је Докинс написао чувену књигу Себични ген

А ти ниси себичан. Чега би се лишио да мени буде боље?

И да ти мало објасним цитирајући себе:
Citat
Лепо рече у једном филму Цвијановић, иначе "жути" - Ко се ради не боји се глади

Ниси разумео: "СЕ ради"... знаш то је жаргон, као оно кад вама "жутима" треба да се "црта" баш као што цртају Шваба и Пинки у 'Ранама... Конташ? Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6120
Citat
И твоје "Европа" има проблема са пензионим системом.

hm ovo malo upada u oci Smiley

pa dobro mi smo bili blizu toga da i nemamo penzije ...

Citat
Сад ми реци, шта мене заболе за неког клинца који студира, па не зна где ће да се запосли. Ја сам се обезбедио.
Ако њега брига за некога, како онда може да мени намеће нешто другачије?!

duh mi smo toliko dobro brinuli za druge da su svi preko drine najebali, jebiga sad se malo vise svako okrece sebi Smiley)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
pa dobro mi smo bili blizu toga da i nemamo penzije ...

Били смо близу тога, а Лондон је 1940. и 1944. био до пола сравњен са земљом... Сад ти можеш рећи како су Енглези добили рат, што је ОК аргумент... Да би ти одговорио морао бих да улазим у дубљу анализу.
Па ћу ти рећи две ствари, које би биле закључак
1. Сад да је Слоба на власти, да ради све исто овде и да је ситуација иста, а у свету ова - не би било санкција и бомбардовања. Не са Путином у Русији и Американцима у Ираку. Ситуација се изменила, и то треба имати у виду. Говори ли ти нешто чињеница да Америка, УК, Француска, Немачка, Италија - једва су убедили још 35 земаља да признају "Kosova"
2. Ја се рата не бојим. Све и да је неко толико луд, трајало би три дана највише. У свим другим ситуацијама много неуспешна влада ће бити срушена. Зато бирам радикале, макар их рушио за шест месеци. Смена власти је основ демократије. Под влашћу не подразумевам само владу, него и председника, градоначелника, тајкуне, медије...

Citat
duh mi smo toliko dobro brinuli za druge da su svi preko drine najebali, jebiga sad se malo vise svako okrece sebi

Па то и ја кажем...
Ајде мало аналогно гледајмо. Да ли ће раскантавање великих система донети нова радна места... као отвориће простор демонополизацијом и не знам чиме... Оће к....
Нека се промене спроводе полако, а свако нека гледа шта ће. Ја нисам имао никакву везу, него сам дипломирао изабравши један тежи предмет, па ми је профа дао препоруку. И то фамозних "деведесетих"... Нека и други тако покушају. Мада сад је изгледа много теже добити посао без везе Smile

Е сад ћу мало да објашњавам свој цитат у Станковом потпису*
ако пристанемо на све - можда би Станко дозволио да му силују сестру, ја не бих. Ја нисам зато да се пристаје на све.
можда ће - можда не значи сигурно. То зна и дете од 10 година. Колико је Румунима требало да толике милијарде претворе у нешто опипљиво (тих 50-ак ојра којима су најзад стигли Србију)?! А овде, знајући Ђиласа, Ђелића и остале тајкуне и лопине, тешко да ће народу нешто претећи
просечна плата у Србији бити већа за 50 ојра - Просек... ту улазе и милиони Војводе од Меридијан банке... а неко други добије шипак или још горе Smile А и шта је 50 ојра, шта за то може да се купи. Хоћете пристати на неправде и понижења због тога?!?
а незапослени ће имати неколико процената више шанси да се запосли у наредних годину дана... - не занемарујем елеменат наде, и не замерам некоме ко је у таквој ситуацији. Само ако неко мисли да је толико јак млади стручњак - па колико већ сада има страних компанија у Србији. Зар морамо да пристајемо на Соланина зајебавања и пуштање Харадинаја да би добио посао? Ако је способан, може и овако... Ја сам могао '99 Smile
Нека хвала ја сам већ запослен и имам солидну плату - ерго
Мене "жути" не могу да купе
Дражи ми је систем вредности који поседујем, а богами и гушт ако се неки расплачу - иза првог стојим, а друго
Видећемо 11.

*А што Станко није Станко... бановали га у међувремену? А је л' могу и ја тако? Да вређам, па после да се правим блесав Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 15:41:39 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Од тих 30 милијарди две трећине се враћа у земље донаторе у виду накнада за саветовање, разне идејне пројекте, експертизе и сличне глупости. Само још једна од опробаних фора за извлачење новца пореских обвезника и начин субвенционисања сопствене привреде који је узгред забрањен правилима Светске трговинске организације. Примењује се свуда где ЕУ "помаже", од БиХ преко Србије до Авганистана и сл. Питајте грађане БиХ или Србије колико им је остало од те "силне" помоћи. Добро је ако Румунији остане 10 милијарди да ураде нешто конкретно и да добију неку опрему или инфраструктуру али и то је условљено да добављачи и извођачи морају бити из одговарајуће земље донатора,  да се морају примењивати одговарајући пројекти и сл. што је у суштини недозвољен вид субвенционисња привреде земље донатора и начин да се изиграју правила Светске трговинске организације. А та сума на толику земљу са скоро 3 пута више становника од Србије и није нека велика цифра.

Ето на пример Град Београд се "усрећио" ткзв. донацијом ЕБРД односно "повољним" кредитом али уз услов да мост преко Аде гради аустријска фирма и да градимо бесмислено скуп мост и на крају ће то њихово "помагање" да нас кошта 10 пута више него да смо мост урадили сами, без тих њихових "донација" са условљавањима. Брука и срамота.

У том смислу жао ми је Румуна заиста, сва та "помоћ" ће им изаћи на нос. Језгро ЕУ су група битанги и лопова који гледају да опљачкају кога год стигну. Ужас.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 17:22:44 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Malo da vidimo to oko Rumunije:

Od 2004 do 2007 je se Rumunski BDPduplirao...

Evo kako je isao:

BDP
godina                     2004    2005    2006    2007    2008    2009    2010
promjena u  % gg. Vj.    8,6         6    8,3    8    ~8        ~8       ~9

Nezaposljenost (2007): 4,1 %

BDP po glavi stanovnika:

godina                                                   2005    2006    2007                  2008    2009    2010
BDP po glavi stanovnika (in Tsd. US$)    13.900    16.800    ~18.800    ~21.400    ~23.600    ~26.500

izvori: http://www.standard.ro/articol_9763/pib_ul_romaniei_s_a_dublat_in_patru_ani.html
http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Laenderinformationen/Rumaenien/Wirtschaft.html

Turismus im cvjeta kao i investicije ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Евидентно је да држава напредује уласком у ЕУ...
Питање је по коју цену и са којим дугорочним ефектима...

Стално гурате ту незапосленост и њен пад а прескачете то да она најквалитетнија радна снага (млади и школовани) напуштају земљу и одлазе да раде негде другде... (налетео сам на 4 Бугарина у малом селу на граници Шпаније са Португалијом које има 3000 становника)...

Истина је да та фамозна помоћ служи како би се неке фирме и елементи земаља које "пружају помоћ" богатили...
Био је скандал скоро на КиМ кад је не знам тачно ко, званичник УН или НАТО официр то изјавио за КиМ. У питању је 90% средстава која се враћају...
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 09:23:33 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Евидентно је да држава напредује уласком у ЕУ...
Питање је по коју цену и са којим дугорочним ефектима...

Sigorno nižu nego da se izoluju po receptu naših narodnjaka i radikala

Стално гурате ту незапосленост и њен пад а прескачете то да она најквалитетнија радна снага (млади и школовани) напуштају земљу и одлазе да раде негде другде... (налетео сам на 4 Бугарина у малом селу на граници Шпаније са Португалијом које има 3000 становника)...

To što si ti naleteo na njega, znaš to je ideja te EU - nema granica. Što je tebi sigurno jako čudno a i nekako
ti se ne sviđa.

Истина је да та фамозна помоћ служи како би се неке фирме и елементи земаља које "пружају помоћ" богатили...
Био је скандал скоро на КиМ кад је не знам тачно ко, званичник УН или НАТО официр то изјавио за КиМ. У питању је 90% средстава која се враћају...

Smile Smile Pa i nama bi odgovarali povoljni krediti, a bolje povoljni nego nikakvi nadam se da se slažeš sa tim.

A što se tiče porasta broja zaposlenih i GDP-a, to nam tek jako treba. Mad si ti verovatno kao i Duh Sekire.
Bitnija ti je neka suluda ideologija od ljudskih života i blagostanja

« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 14:16:11 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Станко, овако као ти се ни диносауруси нису копрцали док су изумирали Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.