Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RTS: Taksa za javne servise 500 dinara  (Pročitano 4049 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
a ja se pitam ko bi uopste placao kanale poput HBO-a, gde jedan blokbasterski film repriziraju cele nedelje po nekoliko puta. Smile

Sta bi pre platio, novi "Avengers" i "Game of Thrones" par sati posle premijere ili "Selo gori a baba se ceslja" i da po 15-ti put gledas Tiku Spica?  Smile Smile

I tu ti i lezi ovo sto kazes za PPV(jer HBO je upravo to tj program za nekoga ko zeli da plati da gleda nove filmove i serije bez da skida torente) jer da je RTS PPV niko ga ne bi placao. Dok ovako mozes da umesto reformises isti(ako Pink i ostali mogu da se samoodrzavaju bez pretplate ili takse moze i RTS bez iste) odrzavas "status quo" sa viskom kadra i televizijom koja ce uvek da bude u minusu.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 19:39:14 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Ja i da gledam RTS ne bih platio,stvar principa,nisam lud da plaćam stranačku televiziju,neka im plaćaju poslušnici,botovi i ostali sledbenici krišne.

Tom logikom uvek imas barem 50% onih koji nece da placaju bez obzira ko je na vlasti.

Pa naravno jer je to servis onih koji su na vlasti i zaista je idiotski da im neko ko nije glasao za njih plaća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
ja nemam tv ni box risiver,a niti radio u kolima

inace taksu ce izjednaciti sa porezom,a dugovanja ce ekspresno ici kod privatnih uterivaca dugova(slicno kao za infostan,djubre,vodu,grejanje) i da se ne lazemo ne ide to sve rts-u (isto kao i zarada notara i uterivaca dugova) vec se deli sa sns-om,treba toj armiji botova kad tad kupiti kilo zejtina i pasulja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pa dobro taman dok gledate reprizu boljeg zivota mozete grickati hled od tri dinara.

Ono govedo kaze da nije vlada nego rts uveo, jbt ala su svi oni pametni kao onaj Djordjo Mortadela.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 22:03:46 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ne gledam RTS jos od 90-tih, jbg, oni su tad kod mene ukaljali svog ugled i ime, i tako je ostalo do danas (mislim da to vec negde i rekoh). Gledala sam ga nesto kada je tamo radila Bojana Lekic i gledala ga na pocetku Tijanicevog urednistva.

Daklen, nije poenta da ne placam(o) jer nisam(o) glasali za trenutno vladajuci SNS (koji opet srozava RTS), tako ce biti, kao sto je i bilo, sa svakom vlascu, manje-vise. Poenta je da se izborimo, sve zajedno sa zaposlenima (a vidim oni su nesto "zainteresovani", sto je i jedan od problema) da RTS sluzi NAMA a ne NJIMA. A sad je to podosta tesko jer, kao sto rekoh, poslednjih decenija su igrali kako im se kaze, a kad toliko vremena prodje, pa tesko da se na lepe oci veruje. Sto se mene tice, prvi koraci treba da poteknu bas od tih zaposlenih u RTS-u.

Pare za ovu taksu mi se ne daju, i posto ionako ne gledam TV ili ekstermno retko, Sez je negde pisao da mozda i moze da se ona izbegne. To treba prouciti.

Ali, bez problema bih donirala njihovu arhivu, ljude koji rade Trezor i cuvaju to nase malo blago (sto TV sto radiskog programa) kao i programe koji bi nesto radili sa tom arhivom. I ako bi pravili programe za decu i nas svastointeresojede. Ja imam folder "zalog za buducnost" i tu uredno cuvam sve sto sam nasla i nadjem na netu a na tu temu i taj program od nekad vreme ne moze da "ubije"  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

inace taksu ce izjednaciti sa porezom,a dugovanja ce ekspresno ici kod privatnih uterivaca dugova(slicno kao za infostan,djubre,vodu,grejanje) i da se ne lazemo ne ide to sve rts-u (isto kao i zarada notara i uterivaca dugova) vec se deli sa sns-om,treba toj armiji botova kad tad kupiti kilo zejtina i pasulja

Ni pola poreskog duga se ne može naplatiti

Obaveze domaćih privrednika po osnovu neplaćenih poreza i doprinosa premašile sumu od 776 milijardi dinara. Najteže kod firmi u stečaju koje su pod zaštitom

UKUPNO 776,2 milijarde dinara težak je dug privrednika po osnovu neplaćenih poreza i doprinosa. Kako je "Novostima" rečeno u Poreskoj upravi Srbije, od te sume, naplativo je svega 390,1 milijardu dinara. Preostala polovina duga odnosi se na preduzeća od kojih je naplata - nemoguća, najčešće iz razloga što ih zakon štiti od prinudne naplate, kao što je to slučaj sa stečajnim postupkom.....

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:554864-Ni-pola-poreskog-duga-se-ne-moze-naplatiti

Bitno je da je drzava iznasla mogucnosti i mehanizme kako da naplati tv taksu od osiromasenog gradjanina  Smile Smile Smile

Al' da se ne lazemo i pricamo bajke, nema nista od ovog...corak, prete praznom puskom. Nema nista od naplate i placanja tv takse, masovni bojkot i mogu da se slikaju kao i za "pretplatu"...da krenu da utuzuju i salju izvrsitelje, izbio bi ustanak u Srbiji  Smile vlast je toga svesna ali im "zapadni prijatelji" uvalili macora  Smile Smile Smile

RTS je britanski, nije srpski i zato Srbi nece da ga placaju  Smile

Ne gledam RTS jos od 90-tih, jbg, oni su tad kod mene ukaljali svog ugled i ime, i tako je ostalo do danas (mislim da to vec negde i rekoh). Gledala sam ga nesto kada je tamo radila Bojana Lekic

Ako je iko ukaljao "ugled" RTS-a onda je to Bojana Lekic. Ne samo RTS-a vec i novinarske profesije  Smile

Bese se ono u njenom zemanu i direktorovanju na udarnom "dnevniku 2" u 19 i 30 pustao se nekakav privatni snimak, nelegalno nacinjen, kako neki politicki nezgodni cika,navodno maznjava nekakve parfeme,dok mu "prijatelj" napusta prostoriju... Smile Smile Smile profesionalka odradila bas profesinalno, javnu diskreditaciju, politickog neistomisljanika... Smile
Al Bojanica pripada  " demokratskom bloku " Smile

Poenta je da se izborimo, sve zajedno sa zaposlenima (a vidim oni su nesto "zainteresovani", sto je i jedan od problema) da RTS sluzi NAMA a ne NJIMA.

Molicu lepo, ko ste to VI a ko su ONI. Kapiram ovo ONI da su Britnci koji upravljaju RTS-om  Smile Smile Smile samo me buni to "NAMA"  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2015, 22:38:23 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ako imas tv prijemnik ...taksu ne mozes nikako da izbjegnes... Smile

500 dinara..to je oko 5 evra... Smile tolika tksa nije ni kod nas  Smile
vidi se da se cicvu previse druzi sa dodikom... Smile Smile Smile

ja samo i gledam rts.. 1 i 2 i onaj sat... Smile ali ne gledam nas rtrs ..zato sto kad god sam upalio rtrs dodik je bio na ekranu... Smile a meni je doktor zabranio da njega gledam...i slusam  Smile
jer od njegove glave i sranja koja izgovara njgova glava... pritisak mi skoci na 140 /85  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
ovo je jos dobro sto su uveli digitalni signal,sad su tv-i ko moj bezvredni i na njima ne moze da se gleda nista,box risiver mi drzava ili rts nisu poklonili,pema tome ja nisam konzument medijskog sadrzaja sa ekrana.jedino mogu za fm radio na mobilnom da me jure,secam se pre izvesnog vremena bila je fora da ako imas radio u kolima a nisi platio pretplatu onda nemozes ni kola da registrujes,placala se neko vreme ta pretplata za radio u kolima Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Ono govedo kaze da nije vlada nego rts uveo

Kakav bednik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.