Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Romi pretukli i izbacili penzionere iz kuce ...  (Pročitano 11987 puta)
Svedok stvaranja istorije

Don't fuck with me!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24298
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia E71
@maslinazelena jesi ti ciganin?
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6300
Ром и геј, можда је Азис? Smile  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
А колико оваквих злочина Русини праве?

Ма тотално небитно, ко год. Ако циге ове године направе 100 злочина и рецимо лупам Мађари направе 100 злочина што би се само цигани спомињали у медијима? Ајде ако су циге на нижем степену неке социјалне скале онда би по мени баш ти Мађари требало да се нађу у медијима јер су они на вишем нивоу од цигана а направили су исто злочина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
tacno je to za tonu papira, ali da nisu mozda romi u administraciji?
Pitao si me kako su romi povlasceni i ja sam ti rekao.

Citat
a sto se tice oslobadjanja, vise imas ostalih kriminalaca na slobodi, pa evo ovaj Saric, sta cemo sa njim?
Teskih kriminalaca da, ali sitnih lopova, nasilnika i raznog sljama  Smile

pa nisi rekao, ti si napisao da im treba manje papira za neku socijalnu pomoc  Smile
cak i da je tako, to ne znaci da se nekome socijalna pomoc uskracuje

tebi su drazi teski kriminalci od onih koji ukradu jaje na pijaci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Citat
pa nisi rekao, ti si napisao da im treba manje papira za neku socijalnu pomoc
A gde je tu onda jednakost  Smile Znaci , opet ponavljam, ne zelim da cigani ili bilo ko drugi bude diskriminisan, samo smatram da je licemerno traziti jednakost, a davati prednost jednoj grupi ljudi.
Citat
tebi su drazi teski kriminalci od onih koji ukradu jaje na pijaci
Naravno da ne, ali ti si govorio o kvantitetu,("...vise ima ostalih kriminalaca na slobodi") ja samo kazem da su i tu brojke protiv cigana.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
А колико оваквих злочина Русини праве?

Ма тотално небитно, ко год. Ако циге ове године направе 100 злочина и рецимо лупам Мађари направе 100 злочина што би се само цигани спомињали у медијима? Ајде ако су циге на нижем степену неке социјалне скале онда би по мени баш ти Мађари требало да се нађу у медијима јер су они на вишем нивоу од цигана а направили су исто злочина.

Ako je Madjar ciga, sigurno ce se pojaviti u medijima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma ajde, rekoh jednom, skvotirale su se kuce od pocetka devedesetih na celom Balkanu. U Hrvatskoj su izbacivani Srbi iz kuca, u Vukovaru Hrvati (mislim iz onih kuca koje su jos bile ostale  Smile), u Bosni, pa cak i u Srbiji u vreme bezakonja, ljudi su potpisivali ugovore da im ne buse kolena tetkom.
Nego je kriv ovaj zakon gde moze da te izbaci iz kuce pa ti cekaj par meseci na ulici da je dobijes nazad a onaj ko ti je skvotirao kucu kad vidi da mora da izadje unisti sto god bolje moze.
A vidim ima nekih koji spominju par penzija, nesto stotina evra za "uslugu". E hebo te, i to "srpstvo" kosta danas, nema ni mangupa dzabe  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
A vidim ima nekih koji spominju par penzija, nesto stotina evra za "uslugu". E hebo te, i to "srpstvo" kosta danas, nema ni mangupa dzabe  Smile
Pa kad mangupi drže govore po netu,a kad treba da se reaguje,ništa,evo,ovaj Bf,ja ne znam kako on izdržava,ja da sam na njegovom mestu,otišao bih tamo sa ekipom,učinio ljudima uslugu,a ne ovako,po temama se širi mržnja a noge u lavoru. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Ма тотално небитно, ко год. Ако циге ове године направе 100 злочина и рецимо лупам Мађари направе 100 злочина што би се само цигани спомињали у медијима?

neshto ne vidim da madjari premlacuju babe i dede i isteruju ih iz kuca . slobodno me demantuj ako imash dokaze za suprotno  Smile .

zbog te vashe ciganofilije SRS je zavrshio gde je zavrshio , a ono vashe udruzenje 1389 sluzi za podsmeh . zbog toga da bi ste bili PK i da bi se borili sa DS-om za par romskih glasova prodali ste srpski narod .

Pa kad mangupi drže govore po netu,a kad treba da se reaguje,ništa,evo,ovaj Bf,ja ne znam kako on izdržava,ja da sam na njegovom mestu,otišao bih tamo sa ekipom,učinio ljudima uslugu,a ne ovako,po temama se širi mržnja a noge u lavoru. Smile

a ti si siroma bez ruku i nogu , pa ne mozesh nishta da preduzmesh  Smile .

inache , kad su ishli ljudi da shtite narod od roma , likovi kao ti su se drali da ih treba pohapsiti , jer su "rasisti" , "fashisti" i shta sve vec ne . e pa sad , dragi moj diletantu , kad ti neki "ugrozeni rom" bude opalio samar na ulici bolje mu okreni drugi obraz . u suprotnom , moz' da se desi da dodju panduri pa da te privedu zbog izazivanja rasne ,verske i nacionalne mrznje .  Smile

« Poslednja izmena: 03. Jul 2010, 13:42:22 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Месершмите зајеби ме етикетирања Smile

И није уопште битно дал су Мађари ил неко други. Поента је да злочина има свуда и од свакога а само се Цигани спомињу по медијима због тога што су на социјалној скали на нижем нивоу од осталих. Ал мени онда није јасно која је суштина тога. Да се покаже како су они звери и истерују бабе и деде из кућа? Па и остали раде тако ужасне ствари. Старији брат моје школске другарице избо ножем дечка који му је једне суботе смарао сестру. И у чему је сад разлига између овога и тога што су неки цигани претукли бабу и деду?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.