2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 273261 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
HTC Wildfire S
Ne priznajem. Smiley Tenis napreduje i svake decenije će igrači verovatno biti bolji od onih pre (zbog treniranja, ishrane i opreme, reketa). A ti ukupni rezultati, GS i nedelje, zavise dobrano od konkurencije.
Nadal ima svoj stil, totalno atipičan u odnosu na Federera, tako da se sigurno nije ugledao na njega. A i Nole je svoj. Naravno u glavi je ipak sve. Mnogi igrači iz top 10 imaju sve udarce, ali nemaju neku veliku konstantnost.
Meni je baš žao što Nadal igra onako daleko van osnovne linije, ali jbg, tako je navikao, tako je naučen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung 500
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
« Poslednja izmena: 14. Mar 2013, 18:53:59 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Рођа се од сутра враћа на трећу позицију на којој је био све док прошле године није освојио Вимблдон.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
postavlja se pitanje da li ce se opet vratiti na drugo mesto ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
postavlja se pitanje da li ce se opet vratiti na drugo mesto ?

Jako tesko. Njemu  ce biti problem i da sacuva trecu poziciju. Pitanje je vremena kada će ga preći Nadal. 
« Poslednja izmena: 31. Mar 2013, 23:05:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Posle decenije RF i Nadal van Top2

Najnovija ATP lista donela je dve promene u Top5 Mari je prestigao Federera, a Ferer je preskočio Nadala.

Ono što je međutim upalo u oči je da na prvom i drugom mestu nema Rafaela Nadala ni Rodžera Federera što se poslednji put dogodilo pre deset godina!

Tačnije, 10. novembra 2003. godine Federer ili Nadal poslednji put nisu bili prvi ili drugi na ATP listi.

Mari je drugi put u karijeri stigao do pozicije broj dva, prethodni put to je uradio pre četiri godine.

„Često me pitaju o drugom mestu, lepo je što se to dogodilo baš ove nedelje. Sada ne moram o tome da brinem pred Monte Karlo, Rim ili Madrid. Za mene to ne menja mnogo stvari, ali činjenica da napredujem na ATP listi je dobar znak. Dobio sam dosta mečeva u poslednje vreme. Nadam se da ću nastaviti sa napretkom i tokom sezone na šljaci i možda otići i korak više“, jasno je istakao Mari svoju nameru da smeni Novaka Đokovića na prvom mestu.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 14:01:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Sram me bilo,temu koju sam napravio,nisam redovno posecivao i video kakvih fenomenalnih,ali i neverovatno idiotskih komentara ima.
Pre svega-Federer mi je omiljen teniser,ali cu se potruditi da budem sto objektivniji(ne obecavam,ali cu se potruditi).

Novak je trenutno najbolji teniser na svetu tacka,a "tacka" je zbog prikazane igre i jedne divne nauke matematike

Federer,po mom misljenju,najbolji teniser kojeg sam gledao(pratim tenis od 2001. godine,a bas aktivno od 2003. godine) i najbolji teniser po,ponovo divnoj nam matematici,brojkama,a ovde govorim o bitnim brojkama kao sto su broj osvojenih GS-ova i broj provedenih nedelja na 1. metu ATP liste.
Mali P.S.Manite se da je "pitanje koje su to bitne brojke"!Brate mili,ove brojke se pamte,again- tacka

"Sta bi bilo kad bi bilo"
Hmmmmm...
Da nije Nadala,koliko "sljake" bi osvojio Federer(ponovo me manite price kako je on ocajan na ovoj podlozi,kada je covek osvojio manje bitan,bitan i najbitniji turnir na sljaci,da ne zalazim u nesto dublje i u koliko je samo finala i p-finala bio
jos manji P.S.Da mu je najlsabija podloga-najslabija je),koliko W-a bi osvojio Rodik da nije bilo Federera,ko bi iz koje godine igrao bolje...
Ne bacam ja ovo u smece zato sto bi ovo odgovaralo,ili ne odgovaralo Federeru,vec zato sto je apsurdno! "Sta bi bilo da je Federerov cale bacio prvi put na carsav,a posle 3,4 godine u gospodja mamu?!" Budite ozbiljni ucesnici rasprave,nemojte da se zajebavamo...

Federera otpisuju vec nekoliko godina,pa nisu bili u pravu.Sa druge strane,ipak prolaze godine,pa raste i sama mogucnost tacnosti tih izjava,ali sacekajmo,za ime moje,zasto zelite nekog da oskrnavite(ovde ne govorim o onima cije se misljenje bazira na sopstveno razmisljajucim argumentima,vec tipa "deda je za penziju","odbrojao je svoje" i sl..mislim,izvolite Zlatnu Malinu za "najbolji" scenario).

Zaboravih da dodam-Djokovica ne volim i retko navijam za njega,jer:
a)Federerov sam navijac uvek bio
b)jednostavno,bezrazlozno mi ne prija,sto mislim da je opravdano time sto takvih osoba u nasim zivotima uvek ima
c*)sa zvezdicom,jer ne vazi vise-mnogo je kakio na pocetku kada su povrede bile u pitanju,ali svi imaju svoje bubice,pa i RF(mozda i vise po necijem misljenju,ali stvar ukusa,naravno)
Ali,decku kapa dole za sve sto je postigao i za sve sto ce sigurno tek postici u buducnosti.Meni mozda nije toliko drago zbog njegovih uspeha(nikakva ljubomora,molim vas tragicari,jednostavno utice na neuspehe tenisera koje vise gotivim,pogotovo Federera),ali sam najvise moguce(ako je pravilno tako reci)ponosan zbog svega!

To kakav je RF covek je veoma diskutabilno.Moje misljenje je da je malo nadmeniji i da voli da bude dosta po njegovom,ali,da se ne lazemo,malo koji je najbolji na svetu,a da nije arogantan.Ja sam se uvek zezao kako Nadala nikada nece smatrati najboljim jer je dobrica,ali stvar misljenja opet(pogledajmo Mesija i Zidana,ali opet pogledajmo i Pelea i Maradonu).Medjutim,mnooooooogo sam komentara procitao,sajtova pregledao na kojima Federera skoro svi njegovi saigraci/protivnici,bivsi teniseri koji su ga upoznali i ljudi sa kojima radi pk,intervjue hvale na sav glas kako je veoma prijatan,fin,zabavan i normalan covek.(i opet,sam sam gledao mnogo snimaka na kojima se to potvrdjuje,bilo da se radi o ponasanju na,ili van terena,ali i tu ima izuzetak,medjutim-covek je)

O ovim i mnogim temama bih mnogo jos dugo da pricam,ali ne bih voleo da od svega nastane puko raspravljanje,zato sacekajmo-vreme+matematika=argumentovanodokazanaistina

peace Smile
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 20:44:28 od Luka Reflex »
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49819
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
1000 Madrid
2000 Vimbldon
1000 Sinsinati
1000 WTR

Mnogo poena i velikih titula brani na svim podlogama. Bice zanimljvio pratiti ga ove godine.
« Poslednja izmena: 09. Apr 2013, 22:09:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Nije jedini,ali polako...Niko nije ocekivao ni ovakvo vece LS-a,a eto kakve 2 utakmice i 2 rezultata padose...
Ja samo kazem da ne treba nikog otpisati,niti dici u nebesa.Ovo je 4. mesec godine i ima jos dosta da se igra.Dovoljno je reci da ima jos 3 GS-a da se igraju,zato samo treba posmatrati i uzivati,pa na kraju godine podvuci liniju,kao sto to rade sami teniseri pri samokriticizmu.
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.