stavis nesto slatko, tipa secer i vodu ... sacekas da se okupe, prebacis kesu... gotovo...
a sto se tice odrzavanja u zivotu... probusis sitne rupe na flasi, pobogu...
Можеш да пробушиш рупе на пластичној,не на стакленој флаши. А да би пластична летела као стаклена,треба ти неко камење унутра.. доста компликована процедура
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Ja bih ovo isla da gleedam, jel ima neko neku dobru poziciju sa balkona ili tako nesto, platicu ...samo da gledam ako je tako, kako huligani koriste ose za odbranu od pedera. Iovako smo planetarno popularni, ali ovo ima da nas vine u sam vrh....kakva Sirija, nuklearne bombe, kurac-palac ....srpski huligani bratore
Ja bih ovo isla da gleedam, jel ima neko neku dobru poziciju sa balkona ili tako nesto, platicu ...samo da gledam ako je tako, kako huligani koriste ose za odbranu od pedera. Iovako smo planetarno popularni, ali ovo ima da nas vine u sam vrh....kakva Sirija, nuklearne bombe, kurac-palac ....srpski huligani bratore
Е,видиш шта ти је бизниз.. Сваке године негде у ово време изнајмиш стан у центру града на месец дана...кад дођу ови са CNN-a,BBC-a ,metar kvadratni balkona-2 soma evra.prozor-2 soma evra za snimanje...i to na sat vremena,para koliko hoces
« Poslednja izmena: 27. Sep 2013, 13:21:26 od smook »
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Ako je dupe pedera, onosno njih 1200 sa sve pandurima u setnji vredno 100 000 000 evra. zao mi je te demokratije. bolje da su dali pederi i lezbejke pare za decu bez srca i bubrega. a drzava da placa popravku beograda, moze da da sirotinji.
mi smo drzava bez mozga, gajicemo u ime evrope i pedofile, sto i jeste svaki peder i lezbejka.