Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Туга Није зезање,за оног ко је алергичан и ујед пчеле зна да буде фаталан..али како да знаш да си алергичан и да ли си алергичан док те тако нешто не уједе ? Знам случај из комшилука,клинац један се дотетурао кући..надуо му се врат и на вратима ћалету једва успео да проговори:"нешто ме ујело"..губио ваздух,није могао да дише.Овај брзо аутом у хитну помоћ..и мали се извукао,на сву срећу..рекли му да су минути били у питању.
Мени се једном изнад прозоре собе направила кошница.Ту је било на стотине пчела,па добрих једно месец дана су зујкале около.Прозор ми нон-стоп био полуотворен,ја њих оставио на миру-оне мене ,све док се једног дана сама та кошница није урушила и све су настале. Паметни су то животуњци-ако их не дираш ,неће ти ништа..а и зашто би, уколико нису баш угрожене јер после уједа и сама пчела одмах угине.
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
Фора је одлична,само се поставља питање: Како ставити(намамити) осе у флашу?
Sine koliko je tebi godina kada se odsuevljavas tim stvarima? 15 ?
Сине Ти да имаш бар упола здравих можданих ћелија колико имаш тих поремећених гена,схватио би да је тако нешто(осе у флаши),немогуће да се изведе ,на коју фору
Једино можда,,ако им ставиш краљицу у флашу.А да би дошао до краљице,то је већ сизифов посао јер имаш војску оних коју ту краљицу чува по цену своје жаоке(илити живота).
U suštini neće moći da se priđe tom skupu ni blizu, policija pravi čak 3 prstena. Biće opet uništavanje imovine, ništa ozbiljnije... kad već imamo para za bacanje što da ne.