Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:07:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rock And Roll - Izazov Hriscanstvu  (Pročitano 67614 puta)
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Metallica(odlicna stvar)

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know...

And nothing else matters

But I know...

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Never cared for what they say
Never cared for games they play
And I know...

And nothing else matters
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Citat
Postoji?! Samo ne znam u sta on ne veruje i sa cim se spori uopste, sta je onda ateista?

Zašto svi moraju da veruju u nešto? Ili da se spore sa nekim/nečim?

Citat
Atesita je bivsi ili buducui vernik.

Bivši da, budući nikako, barem u mom slučaju.

Citat
Pa kada isto govorite Smile Sada ko kome sapuce ne znam.Ti njemu ili on tebi Smile

Ako nisi s nama, treba da te nema. Jel tako? Ako mene izjednačavaš sa simbolom đavola (nečim lošim, pokvarenim), jel bi svetu bilo bolje da me nema? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ako nisi s nama, treba da te nema. Jel tako? Ako mene izjednačavaš sa simbolom đavola (nečim lošim, pokvarenim), jel bi svetu bilo bolje da me nema?
далеко било.Ја не зелим да тебе нема,не знам одгуд ти то....Ја само желим да кажем да и њега има као и Бога.Не кажем ја да си ти ....Ти си икона Божија као и сви људи на земљи али он од свих нас,па и мене жели да направи нешто друго.И мене он спопада и ја некда радим оно што он жели.....Можда би било боље да мене нема.Сада ћеш ти постављти питања као што је "Зашто га Бог не уништи"
и сл....Волео би да ти на сва даља питања изађем у сусрет али не вечерас.Идем да спавам јако сам уморан Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Pogodio si šta me zanima, ali lepo spavaj, drugom prilikom ćeš mi objasniti zašto The god almighty ne uništi đavola, a ja ću ti reći šta ja mislim o tome. Smile

@Pokrov, po meni to je najbolja pesma od Metalike, teško da će napraviti bolju. I čestitam na postu broj 100! Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 23:53:15 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Citat
Zašto svi moraju da veruju u nešto? Ili da se spore sa nekim/nečim?

Nemam pojam...pitaj Boga Smile... Valjda nam je to u prirodi, brate dragi. Cini mi se kako se rodimo da pocnemo da se pitamo...

Citat
Bivši da, budući nikako, barem u mom slučaju.

Molicu se Bogu da se tvoj slucaj promeni, mada su moje molitve slabe, ali dacu sve od sebe. od srca ti ovo kazem... posalji mi na PP pravo ime(ako hoces) ako neces, nema veze... Bog svakako zna na koga mislim, nije on formalista ko mi ljudi
Citat
Ako nisi s nama, treba da te nema. Jel tako?

Ne daj Boze da je tako. Svaki je covek bliznji jedan drugom. I nijednog ne poznajemo slucajno. Svaki koji postoji treba da postoji i to mu je dar, a poklon se ne baca u vatru ili vodu

Citat
Ako mene izjednačavaš sa simbolom đavola

Covek je ikona Bozija.A tu spadamo i ja i ti... samo treba da cuvamo taj prvolik u sebi... delima ljubavi Smile

IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Citat
Molicu se Bogu da se tvoj slucaj promeni, mada su moje molitve slabe, ali dacu sve od sebe. od srca ti ovo kazem... posalji mi na PP pravo ime(ako hoces) ako neces, nema veze... Bog svakako zna na koga mislim, nije on formalista ko mi ljudi

Shvatio sam do sada, barem po ovome što pišeš, da si ti dobro biće sa dobrim namerama. Nije problem da ti pošaljem ime, ali ako je zbog molitve zaista nema potrebe, evo nek ide na moju dušu, OK? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Citat
drugom prilikom ćeš mi objasniti zašto The god almighty ne uništi đavola

Joca ne zna engleski, evo probacu ja da ti objasnim. Zato sto je Gospod sve stvorio slobodnim, pocevsi od andjela pa do nas ljudi, a stvorio nas je iz ljubavi, i u zajednici ljubavi koju cine sveta Trojica (Bog Otac, Bog Sin, Bog Duh Sveti). Bog nije covek pa da menja misljenja. Tako da slobodu koju je svima dao nije naknadno hteo da oduyima. I tako je jedan od andjela upavsi u gordost pozeleo da postane Bog, i otpao od Boga. His name is Satanailo. Po slobodi je dakle andjeo postao djavo, i ta borba i njegovo suprotstavljanje traje celom vecnoscu i dan danas. E vidis kako Bog nece da unisti ni njega koji po celom svetu pravi frku... a kamoli tebe da unisti i to sto pricas mozda ti ne trebas svetu... ma za tebe je Hristos stradao i za mene i za sve nas pale... pozdrav brate
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Citat
Nije problem da ti pošaljem ime, ali ako je zbog molitve zaista nema potrebe, evo nek ide na moju dušu, OK?

A  nee  Smile... ne moze na tvoju dusu da ide. Ipak te necu poslusati vec cu se pomoliti, pa sta nam Bog da, a ja ti stvarno zelim sve najbolje. Poslednja ponuda - PP (ime)! Salim se, kako hoces. Ja cu se svakako pomoliti, ako hoces pomoli se i ti za mene. Pozdrav!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Ajmo malo u filozofiju. Zašto je onda bogu stalo, kad je već stradao za nas, da mi verujemo u njega?

Citat
Ja cu se svakako pomoliti, ako hoces pomoli se i ti za mene. Pozdrav!

Ja ti želim sve najbolje, od srca. I ako nekad budem mogao da ti nešto pomognem, svakako ću to i uraditi. Ali, kako da kažem a da ne bogohulim, molitva nije u mom fazonu. Ne znam kako drugačije da se izrazim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 73
Citat
Ajmo malo u filozofiju. Zašto je onda bogu stalo, kad je već stradao za nas, da mi verujemo u njega?

Ne treba Bogu da mi verujemo u njega, nama treba Bog  da mi verujemo u njega. Uopste se ne postavlja pitanje niti Bog nas uslovljava, kazem ti nije on kuma ...znas ono kuma dala kuma uzela. Mi smo slobodni sa mogucnoscu izbora. On je stradao da nam pokaze ljubav prema coveku, i da nam kaze sta je najveca zrtva na svetu. Kada neko zivot svoj polozi za drugog. Odrekne se egoizma i samoljublja zarad drugoga. To ne znaci da izgubi sebe kao licnost nego da ostvari sebe kao bogolikog.Pa reci mi zar te ne fascinira, ali onako iskreno kada vidis npr. dete ide ulicom i podjer kamion da ga udari i neko potrci i baci se pod kamion a detetu spase zivot. To je stvarno velicanstveno. Meni je onda takodje velicanstveno da neko ko je Bog , koje Tvorac, Stvoritelj sveta, uzme oblicje coveka, i ni kriv ni duzan bude razapet kao najveci razbojnik, da bi tako postradavsi dao coveku snagu i pobedu i moc, i nadu na vaskrsenje i zivot vecni, pri tom ne osudivsi svoje dzelate, vec i u najvecem stradanju on sa Krsta moli Boga Oca i kaze @Gospode oprosti im jer ne ynaju sta cine@. Velicanstveno!

Citat
Ja ti želim sve najbolje, od srca. I ako nekad budem mogao da ti nešto pomognem, svakako ću to i uraditi. Ali, kako da kažem a da ne bogohulim, molitva nije u mom fazonu. Ne znam kako drugačije da se izrazim.
Dobro, necu da budem smarac. Ako budes ponovo u fazonu molitve, verujem da ce to biti mnogo iskreno, onda te molim da me pomenes. Nada.Pozdrav brate
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:07:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.