Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312373 puta)
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680

E komso, u ovome se ne slazemo! Opste je poznata cinjenica da je pola zemunskog klana bilo slan ds-a oo Zemun, i da su ga jos od 1998-e cuvali isti ti koji su umesani u ubistvo, zna se i ko ih je doveo u ds, znas ko je sve iz nase skole ucestvovao u ubistvu, znas ih ti sve sigurno, zna se i ko je dolazio u Silerovu, zna se i po cijem je nalogu srusena ista, zna se i da je resenje o rusenju bilo bez pecata, zna se i da su platili direkciji za gradjevinsko zemljiste sta treba, zna se sve, al se nista ne preduzima. Jbg. kad smo jebena drzava...

Sign!!! Svi znamo za to, ali lepše zvuči prosipati šuplju o ideologiji i mučeništvu.

Šteta što navijaš za Partizan  Smile Smile Smile Smile
Mala ispravka, za druge se navija, Partizan se VOLI!!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S10
 Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 00:34:37 od MladenIsakovic »
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Nema mi Zemunca22. Ode da traži kamen  Smile
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.

stambolic nije bio mafijas nego obicna komunjara i slobin ucitelj Smile

btw....nisam znao da je draskovic likvidiran... Smile Smile

Drašković još uvek nije likvidiran, ali je bilo više atentata na njega.

Što se tiče komunjare Stambolića, očigledno je izabrao pogrešnog omladinca da mu bude mentor.

Ma kakav mafijaški obračun, čoveče. Pa znaš li ti nešto o funkcionisanju mafije, ili prepričavaš gluposti iz Kurira.

Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti. Italija, Kolumbija, Rusija svuda mafija pokušava da ubaci svoje ljude na vlast. Pa ako je Đinđić bio krimos onda bi ga Šiptar i Kum čuvali kao zenicu oka, a ne bi ga likvidirali.

Čovek je bio predsednik vlade, i likvidiran je zbog svojih ideoloških i političkih ciljeva, kakav mafijaški obračun. Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.

Nisam rekao za Stambolića, Ćuruviju i Draškovića da su mafijaši. Ne znam što ih trpaš u isti koš sa Đinđićem. Prethodna trojica su žrtve MIloševićevog straha i sujete.

Citat
Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti

Ako je poznato da je Đinđićev kum Dragoljub Marković, a njegov Čume, hoćeš li mi reći da Điđnđić i Čume nemaju ama baš nikakvih dodirnih tačaka? Hoćeš? Ajmo onda zdravorazumski da razmislimo.
Čume i Legija sarađuju u jednom klanu, pomažu DS-u da smakne Miloševića jer je njima nebitno ko je na vlasti dok oni mogu da rade svoje poslove a + su smaknuti Arkan i tatin sinčić Marko. Dalje, očišćen je teren za dalja nastupanja. Imaju Đinđića i Čedu u vrhu vlasti, Marković je kao dupli kum ( neko je spomenuo The Godfather?  Smile ) garancija da Điki neće nauditi Čumetu & Co. U međuvremenu, puca tikva između Zemunaca i Surčinaca. Điki mora razmisliti kome će se prikloniti carstvu. Pod šifrom "definitvne borbe protiv organizovanog kriminala" Điki kreće u obračun sa Legijom, a istovremeno gura Čumeta iza svojih leđa da ga zaštiti. "Nadbošće Jabo, neće nadbost' Jabo". Legiji puca pred očima i TUP.

JBG, meno ovo deluje logično. A tebi?

Ma daj, kakve veze ima ko je kome kum. To je tako naivna priča.

Pa Drašković je Šešeljev kum, sad ti meni reci kakve oni dodirne tačke imaju. Takvih primera ima u Srbiji koliko hoćeš, znaš ono "Kume Vujica, nemoj sekirom u glavu".. Apsolutno je u domenu špekulacija da je Đinđić bio u kontaktu sa Čumetom preko dvostrukog kuma (Markovića).

Đinđić je bio dovoljno pametan i politički vešt da ne bi sebi dozvolio da bude uvučen u sitnu mafijašku kombinatoriku. Znaš i sam da su "zemunci" i "surčinci" bili generalno sitne ribe (lokalni pilićari), gledajući mafijaše ranga Caneta Subotića. Čime su ovi mogli da pridobiju Đinđića.

Sitne pare koje su oni imali (desetak miliona maraka) je Đinđić mogao legalno da dobije od Soroša ili neke druge zapadne organizacije. Pod pretpostavkom da je Đinđić hteo lovu.

Da ne govorim da je Cane mogao da kupi oba klana od džeparca za užinu. Sam Cane se broji u stotinama miliona evra. Pre mogu da poverujem da je Đinđić bio u nekoj varijanti sa Canetom, nego sa polupismenim seljacima šiptarom i Kumom i Čumetom.

Čak i da je tvoja priča tačna, postavlja se logično pitanje zašto Đinđić nije likvidiran bar godinu dana ranije, jer je između zemunaca i surčinaca puklo još početkom 2002 godine. I ko još spominje Krmivo Markovića kao ključnog čoveka, osim jajare Todorovića iz SRS, kome je Marković glavni konkurent u poslu sa jajima.

Znači, ubeđen sam da Đinđić nije imao ništa sa ovim lokalnim kabadahijama i da su oni iskorišćeni (zloupotrebljeni) za likvidaciju od strane istinskih nalogodavaca Đinđićevog ubistva. Nalogodavci i planeri nisu u Šilerovoj, već puki izvršioci
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
I tvrdim da je ubistvo Đinđića mafijaški obračun

Ma kakav mafijaški obračun, čoveče. Pa znaš li ti nešto o funkcionisanju mafije, ili prepričavaš gluposti iz Kurira.

Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti. Italija, Kolumbija, Rusija svuda mafija pokušava da ubaci svoje ljude na vlast. Pa ako je Đinđić bio krimos onda bi ga Šiptar i Kum čuvali kao zenicu oka, a ne bi ga likvidirali.

Čovek je bio predsednik vlade, i likvidiran je zbog svojih ideoloških i političkih ciljeva, kakav mafijaški obračun. Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.
E komso, u ovome se ne slazemo! Opste je poznata cinjenica da je pola zemunskog klana bilo slan ds-a oo Zemun, i da su ga jos od 1998-e cuvali isti ti koji su umesani u ubistvo, zna se i ko ih je doveo u ds, znas ko je sve iz nase skole ucestvovao u ubistvu, znas ih ti sve sigurno, zna se i ko je dolazio u Silerovu, zna se i po cijem je nalogu srusena ista, zna se i da je resenje o rusenju bilo bez pecata, zna se i da su platili direkciji za gradjevinsko zemljiste sta treba, zna se sve, al se nista ne preduzima. Jbg. kad smo jebena drzava...

Ovo nisam video. Ko je bio član OO DS-a u Zemunu?? O čemu ti komšo. Ko je koga čuvao????

Nemoj komšo te čaršijske priče, stvarno. Daj neke podatke konkretne, nemoj sad znase ovo, zna se ono.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680
I tvrdim da je ubistvo Đinđića mafijaški obračun

Ovo nisam video. Ko je bio član OO DS-a u Zemunu?? O čemu ti komšo. Ko je koga čuvao????

Nemoj komšo te čaršijske priče, stvarno. Daj neke podatke konkretne, nemoj sad znase ovo, zna se ono.
Nisu to carsijke price nego istina! Poslacu ti imena na pm ko je cuvao Djindjica od ovih iz kraja i ko ih je doveo u ds.
Nije za javnost, postoji sud i policija u ovoj drzavi pa nek rade svoj posao, a ne ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Citat
Ma daj, kakve veze ima ko je kome kum. To je tako naivna priča.

Ubedi me da nema veze. Osim tog odgovora preko klinca: " To je tako naivno". Time možeš odgovoriti nekog balavca. Mene, jok.

Citat
Pa Drašković je Šešeljev kum, sad ti meni reci kakve oni dodirne tačke imaju. Takvih primera ima u Srbiji koliko hoćeš, znaš ono "Kume Vujica, nemoj sekirom u glavu".. Apsolutno je u domenu špekulacija da je Đinđić bio u kontaktu sa Čumetom preko dvostrukog kuma (Markovića).

Ne znam zašto se toliko držiš svoje priče kada se vidi da nabadaš u magli i da želiš da nađeš makar jedan čvrst oslonac da bi mi protivrečio. Ja i dalje nemam nijedan dokaz da su to špekulacije. Jedan Marković, koji je takođe jajara, iako si to izostavio da napišeš, uspeva da dobije poslove u svim velikim trgovinskim lancima baš kad mu je kum došao na vlast ( potrefilo se  Smile), od prodaje jaja kupuje toliku zemlju, pravi vile i hacijende. Verovatno je počeo samo sa dva jajeta pa ih klonirao. U tome nema mafijašluka ni zere  Smile

Citat
Đinđić je bio dovoljno pametan i politički vešt da ne bi sebi dozvolio da bude uvučen u sitnu mafijašku kombinatoriku. Znaš i sam da su "zemunci" i "surčinci" bili generalno sitne ribe (lokalni pilićari), gledajući mafijaše ranga Caneta Subotića. Čime su ovi mogli da pridobiju Đinđića.

Sitne pare koje su oni imali (desetak miliona maraka) je Đinđić mogao legalno da dobije od Soroša ili neke druge zapadne organizacije. Pod pretpostavkom da je Đinđić hteo lovu.

Da ne govorim da je Cane mogao da kupi oba klana od džeparca za užinu. Sam Cane se broji u stotinama miliona evra. Pre mogu da poverujem da je Đinđić bio u nekoj varijanti sa Canetom, nego sa polupismenim seljacima šiptarom i Kumom i Čumetom.

Čak i da je tvoja priča tačna, postavlja se logično pitanje zašto Đinđić nije likvidiran bar godinu dana ranije, jer je između zemunaca i surčinaca puklo još početkom 2002 godine. I ko još spominje Krmivo Markovića kao ključnog čoveka, osim jajare Todorovića iz SRS, kome je Marković glavni konkurent u poslu sa jajima.

Znači, ubeđen sam da Đinđić nije imao ništa sa ovim lokalnim kabadahijama i da su oni iskorišćeni (zloupotrebljeni) za likvidaciju od strane istinskih nalogodavaca Đinđićevog ubistva. Nalogodavci i planeri nisu u Šilerovoj, već puki izvršioci

Tačno. Desetak miliona maraka je mogao da mu obezbedi Soroš, ali Soroš svakako ne bi čuvao OO DS-a u Zemunu, Beogradu i ko zna gde još, ne bi sa kalašima 5. oktobra ulazio u Carinu, televizije, u Tolstojevu.....

Vidiš ti to, otkud je sitna buranija poput Legije mogao da 5. oktobra ide sa DOS-ovcima i "oslobađa" Srbiju? Da blokira Beograd? I otkud je Điki imao tu hrabrost da sa tako sitnim pacovima krene u takav poduhvat. Znači ne samo da je bio legenda, vizonar, mudrac sa istoka, već je imao m.da veća od tri bizona zajedno.

Voleo bih da znam da li ti je ovo 22 broj godina jer tvoje tvrdnje da si Zemunac i da su Legija, Spasojević i Čume "lokalne kabadahije" nemaju veze s mozgom. Svaka vrana zna da su bili ( i još uvek su  Smile ) glavni mafijaši na prostorima bivše SFRJ, glavni ljudi za sve vrste kriminala, saradnju sa Šiptarima i Rusima ( još mi samo reci da Šiptari i Rusi nemaju mafiju ).

To šta ti možeš da poveruješ, a šta ne, ne govori o njihovoj stvarnoj veličini već u veličini tvoga intelekta i sposobnosti pojmanja sveta oko sebe ( bez želje da vređam, već konstatujem činjenicu ). I mani se Insajdera i njihovih pričica o Canetu i kamionima, avionima. Na kraju krajeva, Cane je dečko koji govori tiho i nosi psa sa sobom. Još ćeš mi reći kako Čume nema ništa sa mafijom, kako je eto bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Sa sve mašinom za asfaltiranje od 6 miliona evra.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat
A sta da ti kazem za ovo a da se ne nasmejem Smiley Ovo naravno nije istina.

Naravno da jeste.  Smile Samo sto to vama ne govore u stranci  Smile Znam 100% da ste kupovali glasove i da ste imali najskuplju kampanju.Znam i to da je Maja visila stalno u pokrajinskom odboru DS-a.Bio je cilj da posle izbora pravite gradsku vladu sa DS-om ali su vas ispalile 2 stvari"prva i najvaznija da zuti i  cvarak imaju vecinu i da im ne trebate i druga manje vazna da Canak ne bi nikad isao sa vama jer vas smatra fasistima"Mada to je sve nebitno jer i vi i radikali da ste bili zajedno opet ne bi ste imali vecinu cak ni sa DSS-NS.Jedino je vadilo to da je Bajati osvojio preko 5%.Maja bi onda najvise mogla da tezgari ali ste se zajeb... u racunanju  Smile
Ne, nekoliko gresaka....DS ima vecinu i bez Canka. Drugo, nije visila u DS, ali je imala kontakata. Trece, ja sam radio kampanju bas u Kisacu ( Futog, Begec,Veternik,Kisac, Stepanovicevo, Backi Petrovac, Ledinci)... Da se tako nesto desavalo znao bi. A da je kampanja bila skupa jeste, a drugo nije bilo para na bacanje posto jos nisu terenci isplaceni i zbog toga crvenim kad izadjem u selo Smiley ( Futog)
« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 01:16:01 od Dr.Christian Troy »
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
http://www.youtube.com/watch?v=d8N4Os_Bo7E

Evo jedne prave intelektualne analize izbora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
A da je kampanja bila skupa jeste, a drugo nije bilo para na bacanje posto jos nisu terenci isplaceni i zbog toga crvenim kad izadjem u selo Smiley ( Futog)

Onda se bato zavuče ruka u sopstveni džep. Zalegni za stvar  Smile

Sad ozbiljno, ko vas je finansirao?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.