Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312002 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Mene je iznenadio Branislav Lečić sa svojom grupom građana. Znam da je bio LJDP, ali posle reče da je bio na HIlandaru tri meseca. Mislite li da je mogao toliko da se promeni čovek? Da nije bio u LDP-u glasao bih za njega, toliko mi je iskrenoi delovao. Mada,glumac je to  Smile
lecicu je falilo nekih 200.000 glasova za cenzus......za malo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ma ne , ona je furala po svome, nije bas mnogo radikale pitala Smiley Inache da, ljudi je bas gotive, al mi smo se grcevito borili da predjemo cenzus i uspeli smo Smiley

Sa onakvom kampanjom i moja baba bi osvojila 7.5%  Smile Smile Smile

Citat
Mene je iznenadio Branislav Lečić sa svojom grupom građana. Znam da je bio LJDP, ali posle reče da je bio na HIlandaru tri meseca. Mislite li da je mogao toliko da se promeni čovek? Da nije bio u LDP-u glasao bih za njega, toliko mi je iskrenoi delovao. Mada,glumac je to

I mene.Bez obzira sto je LDP bio svaka mu cast jer se otisao kad je shvatio ko je u stvari Ceda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Lecic? Vidjao sam ga po MB Busu cesto, pre jedno 2 godine. Sta znam, nekako mi je metiljav, menja stavove...naravno samo budala ne menja stavove kad sazna nove istine al opet...neka glumi, tu je dobar Smiley
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Mislis da je bilo lako otrgnuti od radikala glasove, u isto vreme sa republickim izborima? Smiley
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
I tvrdim da je ubistvo Đinđića mafijaški obračun

Ma kakav mafijaški obračun, čoveče. Pa znaš li ti nešto o funkcionisanju mafije, ili prepričavaš gluposti iz Kurira.

Glavni cilj organizovanog kriminala je da ima svog čoveka u vlasti. Italija, Kolumbija, Rusija svuda mafija pokušava da ubaci svoje ljude na vlast. Pa ako je Đinđić bio krimos onda bi ga Šiptar i Kum čuvali kao zenicu oka, a ne bi ga likvidirali.

Čovek je bio predsednik vlade, i likvidiran je zbog svojih ideoloških i političkih ciljeva, kakav mafijaški obračun. Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Mislim da mi to nikad necemo do kraja saznati, sve dok neko na samrti ko zaista zna sta se desilo ne resi da olaksa dusu i napise memoare... Smiley
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Mislis da je bilo lako otrgnuti od radikala glasove, u isto vreme sa republickim izborima?

Smile Smile Nije tacno da ste vi oteli radikalima njihove glasove.Maja je 2004 osvojila 60 000 glasova a Toma 2008 u 1 krugu 67 000 glasova.Sta mislis da se za mesec dana neki radikal predomislio.  Smile Radikali su mnogi decko glasali na lokalu za DSS-NS koji je kandidovao Ristivojevica koji vazi za velikog nacionalistu i pametnog momka dok Mirovic nema potpunu podrsku ni medju svojim clanovima. Druga stvar je da su ove izbore za SRS odustali mnogi da glasaju zato sto je Tadic pobedio na predsednickim izborima.Ne mozes da me ubedis da su radikali koji vaze za najtvrdje glasace da su posle mesec dana poceli da glasaju za DS.Jednostavno radikale je uhvatio sindrom Crne Gore a to je da ne mozes pobediti DS kad se svi ujedine.U Cg je na referendumu glasalo 45% protiv nezavisnosti a posle mesec dana je opozicija imala jedva 25-30%.Nije narod promenio misljenje nego je u ocajanju prestao da glasa za bilo koga.To je slucaj sa SRS.Pa ne mozes 100 godina da redovno gubis i da ocekujes da ljudi kao u transu glasaju svaki put.Kad tad dolazi zasicenje a to je ovog puta uhvatilo radikale.Sad SRS ima problem neposlusnih glsaca a DS-ovi izlaze kao mala vojska  Smile Jbg kolo srece se okrece  Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 23:59:00 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Nije valjda i Stambolić bio mafijaš, i Ćuruvija i Vuk Drašković itd.

stambolic nije bio mafijas nego obicna komunjara i slobin ucitelj Smile

btw....nisam znao da je draskovic likvidiran... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat
Mislis da je bilo lako otrgnuti od radikala glasove, u isto vreme sa republickim izborima?

Smile Smile Nije tacno da ste vi oteli radikalima njihove glasove.Maja je 2004 osvojila 60 000 glasova a Toma 2008 u 1 krugu 67 000 glasova.Sta mislis da se za mesec dana neki radikal predomislio.  Smile Radikali su mnogi decko glasali na lokalu za DSS-NS koji je kandidovao Ristivojevica koji vazi za velikog nacionalistu i pametnog momka dok Mirovic nema potpunu podrsku ni medju svojim clanovima. Druga stvar je da su ove izbore za SRS odustali mnogi da glasaju zato sto je Tadic pobedio na predsednickim izborima.Ne mozes da me ubedis da su radikali koji vaze za najtvrdje glasace da su posle mesec dana poceli da glasaju za DS.Jednostavno radikale je uhvatio sindrom Crne Gore a to je da ne mozes pobediti DS kad se svi ujedine.U Cg je na referendumu glasalo 45% protiv nezavisnosti a posle mesec dana je opozicija imala jedva 25-30%.Nije narod promenio misljenje nego je u ocajanju prestao da glasa za bilo koga.To je slucaj sa SRS.Pa ne mozes 100 godina da redovno gubis i da ocekujes da ljudi kao u transu glasaju svaki put.Kad tad dolazi zasicenje a to je ovog puta uhvatilo radikale.Sad SRS ima problem neposlusnih glsaca a DS-ovi izlaze kao mala vojska  Smile Jbg kolo srece se okrece  Smile
Ja ti kazem sta su ankete rekle, 64% glasova koje je osvojila maja, su glasovi radikala na republickim. To su statisticki podaci koje smo mi kao GG 'Maja Gojkovic" dobili istrazivanjem. Ostatak je mahom DSS ... I mahom su mladji glasachi glasali za maju, jer nam je to bila ciljna grupa.
edit: Maja nije ucestvovala u drugom krugu jel nije prosla na vecinskom, a u prvom krgu nije bio sindrom o kom govoris, na prvom krugu je bila super izlaznost.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2008, 00:04:27 od Dr.Christian Troy »
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ja ti kazem sta su ankete rekle, 64% glasova koje je osvojila maja, su glasovi radikala na republickim. To su statisticki podaci koje smo mi kao GG 'Maja Gojkovic" dobili istrazivanjem. Ostatak je mahom DSS ... I mahom su mladji glasachi glasali za maju, jer nam je to bila ciljna grupa.

I moj drug je bio u Majinom stabu i rekao mi je da su imali podatke da su mnogi Majini glasaci protiv SRS-a.I on je u ostalom protiv radikala a glasao je za Maju na lokalu....  Smile Mozda se okrenuli nekih 10-15% radikala ali 65% nema sanse
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.416 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.