Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312048 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Tacno to je njegov stav.A ako je istina sto pise u onoj knjizi da ga je Djindjic poslao u Hag,mislim da je opravdan njegov gnev na Djindjica.
Uostalom on Seselj je daleko,a SRS najjaca stranka u Srbiji.Ne znam samo sta je to bilo sa Majom,to nikako nece izaci na videlo.

Jako mi je krivo zbog toga. Maja je bila dokaz i čep u ustima svakome ko je tvrdio da je nemoguće biti urbani radikal. Već par nedelja sam svaki drugi dan u Novom Sadu i baš sam se raspitivao kakva je bila. Mnogi je hvale da je bila dobar gradonačelnik, da je grad živnuo u nekom kulturnom smislu. Ali opet, nije dovela investicije i povećala otvaranje novih preduzeća....
U svakom slučaju, mnogo mi je simpatičnija nego Mirčić. I mislim da je njen raskol sa radikalima i krivac za loš prolaz radikala u NS.

Mnogo je Maja pozitivna,ja ne znam samo sta to nije valjalo u Novom Sadu,kad picaju beogradjanima uf procicete kao NS sad kad dodje Vucic i te stvari Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Koliko se ja sećam Šešelj je dobrovoljno otišao u Hag, a pre toga je mesecima izazivao i tražio da ga optuže za ratne zločine i da će se rado sam otići u Hag. A otišao je dve nedelje pre ubistva Đinđića, da li je to slučajno. Neposredno pre toga zbrisala je Mira Marković.
Ne bih da pomisliš da sam očaran likom i delom dotičnog. Od programa radikala, meni odgovara nekih 40%. Trudim se da budem objektivan.
Šešelj je otišao onog trenutka kada je podignuta haška optužnica protiv njega. To je bilo pred Đinđićevu smrt. Sam je govorio: "Čim se podigne optužnica, otići ću". E sad, da li je slučajno ili ne, ali ja mogu da pitam one koji pene o tome da je on namerno otišao pred ubistvo Đinđića, zašto je baš tada podignuta optužnica protiv njega?
Što se knjige Karle del Ponte tiče, sve sam to i ranije govorio pa su mi govorili da sam budala. I tvrdim da je ubistvo Đinđića mafijaški obračun ( nevezano za Šešeljevo blebetanje ). Za mene Jovanović nije Princip. Niti će ikad biti. On se po meni ništa više ne razlikuje od onog Gagija iz Loznice koji je ubio Arkana. Kao što ne razlikujem Arkana i Đinđića.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa zanima me sto Maja nije vise u SRS? Smile
Zato sto je pokusala da reforimise stranku, da ubaci vise evropski karakter,da budu prihvatljivi za evropu, da se odreknu Seselja.

Mislim da joj je bolje bilo,a i SRS, da su ostali zajedno,a te reforme ce svakako doci i kod radikala.Lakse bi unutar stranke se nekako izborila da svoj stav.Vremenom bi doslo,do tada su mogli nekako da drze Maju na lokalu i tu da ona ima najveci uticaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco

Tacno to je njegov stav.A ako je istina sto pise u onoj knjizi da ga je Djindjic poslao u Hag,mislim da je opravdan njegov gnev na Djindjica.
Uostalom on Seselj je daleko,a SRS najjaca stranka u Srbiji.Ne znam samo sta je to bilo sa Majom,to nikako nece izaci na videlo.

Jako mi je krivo zbog toga. Maja je bila dokaz i čep u ustima svakome ko je tvrdio da je nemoguće biti urbani radikal. Već par nedelja sam svaki drugi dan u Novom Sadu i baš sam se raspitivao kakva je bila. Mnogi je hvale da je bila dobar gradonačelnik, da je grad živnuo u nekom kulturnom smislu. Ali opet, nije dovela investicije i povećala otvaranje novih preduzeća....
U svakom slučaju, mnogo mi je simpatičnija nego Mirčić. I mislim da je njen raskol sa radikalima i krivac za loš prolaz radikala u NS.

Mnogo je Maja pozitivna,ja ne znam samo sta to nije valjalo u Novom Sadu,kad picaju beogradjanima uf procicete kao NS sad kad dodje Vucic i te stvari Smile
Ma ne , ona je furala po svome, nije bas mnogo radikale pitala Smiley Inache da, ljudi je bas gotive, al mi smo se grcevito borili da predjemo cenzus i uspeli smo Smiley
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Svaka cast za Maju i njenu grupu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Ma ne , ona je furala po svome, nije bas mnogo radikale pitala Smiley Inache da, ljudi je bas gotive, al mi smo se grcevito borili da predjemo cenzus i uspeli smo Smiley

Žao mi je zbog njenog odlaska. Samo zato što žuti seire zbog toga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Pa mozda i bi, al ona je htela malo brze to, nije htela da prodje jos 5 godina htela je promene odma, zato je izasla iz stranke.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pa zanima me sto Maja nije vise u SRS? Smile
Zato sto je pokusala da reforimise stranku, da ubaci vise evropski karakter,da budu prihvatljivi za evropu, da se odreknu Seselja.

Mislim da joj je bolje bilo,a i SRS, da su ostali zajedno,a te reforme ce svakako doci i kod radikala.Lakse bi unutar stranke se nekako izborila da svoj stav.Vremenom bi doslo,do tada su mogli nekako da drze Maju na lokalu i tu da ona ima najveci uticaj.

Е то би била странка... леп јак десни центар... само неће то скоро
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco

Žao mi je zbog njenog odlaska. Samo zato što žuti seire zbog toga.
Jeste, al ona ne planira da se utopi u nijednu stranku vise. Cak je sad blize i da ne pravi stranku nego da ostane grupa gradjana.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 3720c
Mene je iznenadio Branislav Lečić sa svojom grupom građana. Znam da je bio LJDP, ali posle reče da je bio na HIlandaru tri meseca. Mislite li da je mogao toliko da se promeni čovek? Da nije bio u LDP-u glasao bih za njega, toliko mi je iskrenoi delovao. Mada,glumac je to  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.