Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312495 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo ga Hrvat hvali Srbina pod upitnikom , zbog toga sto ovog zabole dupe za Kosovo, zbog toga sto zemunac mrzi Krajisnike kao sto ih mrze svi Hrvati, zato sto bi se zemunac odrekao imena Srbin samo da bi bolje ziveo.

Hrvati use i u svoje kljuse.
Gdje to pise ... Zemunac zeli ljepsu Srbiju koliko ga ja poznajem i da moze normalno u europskom duhu u Srbiji da zive kao Srbin... to sto ti Aleksandre nesto drugo vidis to nije problem Zemunca...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
@ Imaginelo

ma pusti ove radikale, to je iskompleksirano do bola. Gambino je posrbljeni Makedonac, ovaj Aleksandar je frustrirana izbeglica, ko zna šta je sve morao da odradi hrvatima da bi pobegao iz Pucareva.

Kao i svi radikali, opterećeni ljudi, neki svojim poreklom, neki nedostojnim životnim iskustvima, neki lošim socijalnim položajem (većina), u svakom slučaju koji normalan čovek može da se pali na radikalske baljezgarije. Pogotovo čovek koji je na svojoj koži osetio ustašku kamu i zlo koje sa sobom nosi svaka fašistička ideologija.

Jadan dečko ne shvata da nema nikakve razlike između velikohrvatske i velikosrpske ideologije, osim u nazivu. Ono što su njemu radili u Pucarevu, to isto su velikosrpski fašisti radili u Škabrnjama, u Srebrenici, u Vukovaru, u Foči, na Kosovu itd.

Никоме не дајте да лије нашу крв зато што је српска.

Миром на рат идите и ратом мир чините.

Љубављу на љубав идите, али крвљу крв српску браните

Ove 3 recenice sve govore prva krv u BIH je bila krv Srpskog svata.

Sto se tice da sam isfrustrirana izbeglica, ja bato nisam izbeglica nego prognano lice a to nije isto ali sta to vredi kad si ti izbeglica u sopstvenoj zemlji.
Ja sam u Srbiju dosao kao Srbin na svoju zemlju cije su temelje udarili moji pretci, i imam isto prava da zivim u njoj mozda vise nego ti, kao i svi ostali Srpski dosljaci a da ste vi bili ljudi i pomogli svom sopstvenom narodu kada je bilo najpotrebnije svi bi ostali na svojim ognjistima.

Ti si za mene najvece djubre na ovom forumu i prava iskompleksirana gnjida koja se gadi sopstvenog naroda.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Evo ga Hrvat hvali Srbina pod upitnikom , zbog toga sto ovog zabole dupe za Kosovo, zbog toga sto zemunac mrzi Krajisnike kao sto ih mrze svi Hrvati, zato sto bi se zemunac odrekao imena Srbin samo da bi bolje ziveo.

Hrvati use i u svoje kljuse.
Gdje to pise ... Zemunac zeli ljepsu Srbiju koliko ga ja poznajem i da moze normalno u europskom duhu u Srbiji da zive kao Srbin... to sto ti Aleksandre nesto drugo vidis to nije problem Zemunca...

A vi Hrvati ste lepo pocistili lepu vasu ustasku genocidnu tvorevinu od Srba pa bi sad zabranili i nama Srbima da budemo nacionalisti i da se divimo vama Hrvatskim kukavicama koje sopstvene junake prodajete zarad saku evra,.

Hrvatska je genocidna tvorevina i kao takva nestace jednog dana.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ tiger

pusti ove jadnike, sad si im ti meta za iživljavanje niskih strasti, samo zato što si Hrvat. Hvala na podršci, normalni ljudi se uvek razumeju, bez obzira na nacionalnu pripadnost. Nemoj da im daješ priliku da te pljuju, sam ću ja da izađem na kraj sa njima.

Nisu oni meni problem, ideologija im je puna rupa, pa mi je čak i zanimljivo da ih provociram. Evo recimo, Gambino mi priča o nekakvoj državotvornoj SPC.   

Jebeš narod kome crkva i kaluđeri pedofili i homoseksualci treba da stvaraju državu u 21 veku. Srećom, većina Srba ne smatra SPC državotvornom, inače bi se mi brzo pretvorili u pravoslavnu džamahiriju, a Gambino bi postao pravoslavni Al Zarkavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
@ tiger pusti ove jadnike, sad si im ti meta za iživljavanje niskih strasti
Pa zar ima veci jadnik od tebe ? @ tiger imaš li ti ikakvih problema sa mnom ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Zalim boze spodoba kao sto su ona govna koja mrze dosljake, a sami se isticu u tome kako su velike demokrate.

Vasa ideologija je dajte pederima pravo da usvajaju decu.

Hvala ti SPC sto si nas odrzala kroz vekove, sto si cuvala nas jezik, nasu istoriju, nase poreklo, oprosti onima koji ne znaju da cene taj tvoj doprinos jer je u njima sotona ili su oni sami od sotone postali. Jer da je na njima bilo to breme koji si ti iznela zajedno sa svojim svestenstvom mi danas ni drzavu ni ime SRB nebi imali.

Наши далеки потомци препознаће нас у Студеници Знаће ко смо и какви смо. И, чедо моје, биће поносни што нас имају, поуздано знам да хоће. Поносиће се што су племе немањићко.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Zalim boze spodoba kao sto su ona govna koja mrze dosljake, a sami se isticu u tome kako su velike demokrate.

To je Srpski šljam !

Citat
Vasa ideologija je dajte pederima pravo da usvajaju decu.
I da opšte sa tom usvojenom decom i da opšte sa žiivotinjama sve u ime demokratije i slobode izbora , nikakva to nije sloboda izbora vec bolest !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ti si za mene najvece djubre na ovom forumu i prava iskompleksirana gnjida koja se gadi sopstvenog naroda.

Kao što rekoh, hvala na komplimentu. Kad bi me ti hvalio, zabrinuo bih se za svoje psihičko zdravlje.

btw. ne reče li patrijarh SPC

"Budimo ljudi, i ako smo Srbi". E, star je i mudar patrijarh Pavle, nije ovo slučajno izrekao. Svi vi što se skrivate iza SPC, razmislite zašto vas je patrijarh pozvao da budete ljudi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ zemunac22

Миран буди 'диоте....

И не помињи СПЦ....
Док су се неки турчили за шаку жита неки су се потрудили да за 500 година под Турцима Срби не забораве да су Срби...

Зато баљезгај о чему хоћеш али остави СПЦ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@ zemunac22

Миран буди 'диоте....

И не помињи СПЦ....
Док су се неки турчили за шаку жита неки су се потрудили да за 500 година под Турцима Срби не забораве да су Срби...

Зато баљезгај о чему хоћеш али остави СПЦ...

da malo začinim raspravu, kad kažeš SPC jel misliš na pedofilski deo Sinoda, ili onaj homoseksualni oko Pahomija.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 465 466 468 469 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.