Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 463 464 466 467 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312794 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Lako je biti patriota sa pristojne udaljenosti. Otac mi je izgubio nogu u Vukovaru, Brat Poginuo na Kosharama, a i ja sam kao 16godisnjak doziveo bombardovanje. I chemu? Ako vi neshvatate uzaludnost ratovanja sa celim svetom..... Pa najveci problem za sve clanice EU je ocuvanje kulturnog indentiteta, pa su se sve drzave sa time izborile nekako, tako bi i mi... A sta ce ti deca u drzavi koja nema buducnost, sto je masa otisla iz Srbije ako je tako lepo ovde....  Imamo sansu, iskoristimo je, zadrzimo svoje JA. EU nam treba samo zbog trzista, protoka kapitala a ne zato sto je tamo idealno. Napravicemo mi svoje drustvo, omladinu, nasu pamet, tj samo ocuvati nase, a imamo toliko lepih stvari, toliko lepih osobina.... Uvek kazem, prvo sam Covek pa tek onda Srbin... A i Evropa je u krizi, niko to ne spori, a doce dan kad Evropa nece biti marioneta za podkusurivanje Amerike sa Islamom....a tad bi bilo lepo da smo u toj evropi ili nas nece biti.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Danas su objavili da su gnjide koje su lepili plakate o funkcionerima DSS ustvari clanovi DS-a.Tako su pale price raznih likova sa ovog foruma da je to delo SRS ili DSS.Potparol DS-a je rekla da ti clanovi nisu dobili nalog iz stranke ali to su totalne nebuloze.Prvo ceo Bg je bio pun plakata i clanovi DS-a su znali telefone funkcionera tako da nema price da su oni bili samostalni u akciji.Da je pravde vrh Bg odbora DS-a bi trebao krivicno da odgovara zbog ugozavanja privatnosti i poziva na linc.Medjutim posto je Srbija zemlja kauboja organizatori i nalogodavci ce ostati netaknuti a obicni clanovi tj sljam ce da odgovara pred sudom  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Nacionalna vlada     
Vladimir Gligorov   
26.05.2008.

Izjava Vojislava Šešelja o ubici Zorana Đinđića precizno karakteriše nacionalnu vladu koju bi da sastave SRS-DSS-NS-SPS-PUPS-JS i nestranačke ličnosti. Pomažu i komentari perspektivnih članova nacionalne vlade. Kandidat za ministra policije, kako se u Srbiji naziva ministar za unutrašnje poslove, objašnjava da u toj izjavi nije reč toliko o samom ubici, već o ogranizaciji Crna ruka, koju bi, može se pretpostaviti, taj ministar i njegova nacionalna vlada obnovili, kako bi se uklanjanjem izdajnika ostvarili nacionalni ciljevi. Nacionalna bi vlada, dakle, obnovila Jedinicu za specijalne operacije.

U tom kontekstu, potpuno je nevažno da li će partije koje bi htele da sastave nacionalnu vladu odlučiti da odustanu od poništavanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP). Jer nacionalna vlada nema za cilj da nešto postigne u međundarodnim odnosima, već da preokrene politički razvoj u zemlji. Nacionalna vlada je trebalo da poništi SSP kako bi se presekle veze Srbije i Evropske unije i smanjio politički prostor proevropskim strankama. Odustajanje od poništavanja SSP postaje beznačajno, jer nacionalna vlada ne namerava da nastavi sa integracijom zemlje u Evropsku uniju.

Stvarni cilj je revizija sudskih presuda koje bacaju rđavo svetlo na nacionalnu stvar i restauracija sistema, pri čemu su, kada je reč o izdajicama, sva sredstva dozvoljena. A ko je izdajnik moći će da se pročita u knjizi, pismu ili dopisu Vojislava Šešelja, ako je ceniti po izjavi SRS kandidata za ministra policije.

Koliko se može videti, nagoveštaji da nacionalna vlada ne samo da ne bi radila na evropskim integracijama, već i da bi radila na restauraciji policijske države, ne zabrinjavaju sve one koji se nadaju da će uzeti učešće u njoj. Njihov problem su glasači. Nacionalna vlade nije dobila podršku na izborima 11. maja, a nacionalne partije su prošle još gore u drugom krugu izbora u Vojvodini. Jasno je da bi sličan ishod imali i eventualni novi izbori u Srbiji. Glasači su podigli ulog nacionalnoj vladi. Nije više dovoljno odustati od nacionalne spoljne politike, već bi bilo potrebno da se nacionalne partije praktično preko noći sasvim promene. To sa postojećim rukovodstvima i nezavisnim saputnicima – nije moguće.

Ovi će izbori, a posebno rezultat u Vojvodini, uticati i na Demokratsku stranku, koja takođe povremeno koketira sa idejom o nacionalnoj vladi, to jest o vladi koja vodi računa, kako se to kaže, o „državnim i nacionalnim interesima“. Ta bi fraza trebalo da znači da se ne odustaje u potpunosti od kontinuiteta sa političkim ciljevima iz prethodne dve decenije. Ovi izbori su pokazali da većina zahteva diskontinuitet. Proevropska vlada će morati da vodi računa da tu većinu ne razočara.

Konačno, rezultati izbora u Vojvodini trebalo bi da imaju posledice i na planove o raspolaganju resursima, koji se nalaze pre svega u toj pokrajini. A to znači da će morati ponovo da se pregovara o privatizaciji naftne industrije i o poslovnim planovima sa Gaspromom. Uopšte, Beograd će sa Vojvodinom morati drugačije da razgovara, što je još jedan problem koji nacionalna vlada ne bi mogla da reši.

Dakle, glasači su rekli svoje i o nacionalnoj vladi, i o „državnim i nacionalnim interesima“, i o politički motivisanim poslovima. Sastavljanje nacionalne vlade posle ovih izbora bilo bi suprotno volji glasača i stoga veoma skupo preduzeće.

Peščanik.net, 26.05.08.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dr. Christian ja licno ne ratujem sa celiom svetom, svet istina jeste u nekakvom ratu.....Te tvoje nade razumem al' ja ih nemam samo to kazem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Danas su objavili da su gnjide koje su lepili plakate o funkcionerima DSS ustvari clanovi DS-a.Tako su pale price raznih likova sa ovog foruma da je to delo SRS ili DSS.Potparol DS-a je rekla da ti clanovi nisu dobili nalog iz stranke ali to su totalne nebuloze.Prvo ceo Bg je bio pun plakata i clanovi DS-a su znali telefone funkcionera tako da nema price da su oni bili samostalni u akciji.Da je pravde vrh Bg odbora DS-a bi trebao krivicno da odgovara zbog ugozavanja privatnosti i poziva na linc.Medjutim posto je Srbija zemlja kauboja organizatori i nalogodavci ce ostati netaknuti a obicni clanovi tj sljam ce da odgovara pred sudom  Smile
Za svaku osudu...da smo drzava ko sto nismo treba i za ove i za predhodne plakate da se odgovara. Al to nema sanse da se dokaze u oba slucaja, niko nije toliko naivan.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Smile Smile Smile
komso!!!
Ja to i pokusavam da kazem, da je granica izmedju Beograda i AP Vojvodine na tom mestu gde si i ti napisao, ali nekad nije bilo tako, sto nas u krajnjem slucaju ni ne zanima sada, ali ne mogu da se otmem utisku da je to razgranicenje namerno napravljeno! Kapiras me?

Ma OK, slažemo se oko ovoga.

@ Imaginelo

ma pusti ove radikale, to je iskompleksirano do bola. Gambino je posrbljeni Makedonac, ovaj Aleksandar je frustrirana izbeglica, ko zna šta je sve morao da odradi hrvatima da bi pobegao iz Pucareva.

Kao i svi radikali, opterećeni ljudi, neki svojim poreklom, neki nedostojnim životnim iskustvima, neki lošim socijalnim položajem (većina), u svakom slučaju koji normalan čovek može da se pali na radikalske baljezgarije. Pogotovo čovek koji je na svojoj koži osetio ustašku kamu i zlo koje sa sobom nosi svaka fašistička ideologija.

Jadan dečko ne shvata da nema nikakve razlike između velikohrvatske i velikosrpske ideologije, osim u nazivu. Ono što su njemu radili u Pucarevu, to isto su velikosrpski fašisti radili u Škabrnjama, u Srebrenici, u Vukovaru, u Foči, na Kosovu itd.
Ако су теби европејцу вране попиле мозак, не значи да су свима.
Ја знам да је Тадићу и осталим усташама из ДС стало да све Србе поделе по регионалном пореклу, на Македонце, Црногорце, Босанце ,Крајишнике, Косоваре итд, и да временом стекну национални идентитет (ови са почетка то покушавају), али надам се да ћемо вам стати на пут.
Ти си само бедни издајник или непријатељ (ако си неки не-србин) , који не само што мрзи српску нацију, већ и негира наше вековне верске корене који имају утемељење у једној јединој СПЦ.

E, moj Gambino, od kad vi radikali arlaučete i orgijate po "srpskim zemljama", sve više i više ustaša po Srbiji. Po zadnjem brojanju više od 1,5 miliona.

Samo nastavite po starom, na sledećim izborima nakupiće se "ustaša" za dvotrećinsku većinu u Narodnoj Skupštini.

Još nešto, meni je kompliment i čast kad me ti i tebi slični nazivate izdajnikom. Znači da sam na pravom putu.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Citat
a doce dan kad Evropa nece biti marioneta za podkusurivanje Amerike sa Islamom....a tad bi bilo lepo da smo u toj evropi ili nas nece biti.
Европа мислим на Е.У. није ничија марионета и одавно ради шта жели, односно оно што одговара њеним интересима.
Е.У. је те 1999 била моћнија од Кине, Индије и Русије и данас је такође мање или више.
Е.У. је желела да бомбардује Србију, можда нису све земље желеле истим жаром да сравне Србију, али постојао је какав такав савез.
Е.У. је војни патуљак, па је помоћ тражила од С.А.Д. и као добри савезници одрадили су то заједно.
Сада на КиМ долази неки Е.У.лекс, када су Американци одрадили део свог посла.

Citat
Još nešto, meni je kompliment i čast kad me ti i tebi slični nazivate izdajnikom. Znači da sam na pravom putu.
Значи нормално је да Срби буду расадници нових нација ?
Да би нас Европа лакше прогутала све заједно.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
A da smo normalni ko sto nismo, nebi se ovde preganjali ko je ustasa a ko patriota, niti bi se delili. Moji najbolji drugari listom glasaju za SRS,pa sta? Ocemo zbog toga da se vredjamo, ne naravno. Tako smo podeljeni da je to neverovatno, patriote izdajnici, partizan zvezda.... to mi je cini mi se vec folklorno pitanje naseg naroda! OPAMETIMO SE
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia Sirocco
Citat
a doce dan kad Evropa nece biti marioneta za podkusurivanje Amerike sa Islamom....a tad bi bilo lepo da smo u toj evropi ili nas nece biti.
Европа мислим на Е.У. није ничија марионета и одавно ради шта жели, односно оно што одговара њеним интересима.
Е.У. је те 1999 била моћнија од Кине, Индије и Русије и данас је такође мање или више.
Е.У. је желела да бомбардује Србију, можда нису све земље желеле истим жаром да сравне Србију, али постојао је какав такав савез.
Е.У. је војни патуљак, па је помоћ тражила од С.А.Д. и као добри савезници одрадили су то заједно.

Citat

A cije su baze na Kosovu, Nemackoj, Poljskoj....raketni stit.... EU il Americko? EU je BILA jaca, posle 11.09 sve se okrenulo.
IP sačuvana
social share
Alea iacta est!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Citat

Citat

A cije su baze na Kosovu, Nemackoj, Poljskoj....raketni stit.... EU il Americko? EU je BILA jaca, posle 11.09 sve se okrenulo.
Плаћеници, тога је било и пре Христа.
Што да Европљани прљају руке, лепо плате Американце и завршавају своје војне послове.
По твојој логици испаде да је Е.У. слабија од Таџикистана.
Еј бре људи освестите се више, Е.У. је одавно моћна супер-држава која има своеј пријатеље и непријатеље, али дефинитивно није под ничијом контролом.
То је као када би тврдили да је Америка контролисала СССР или Немачку за време рајха.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 463 464 466 467 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.