Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezultati i komentari parlamentarnih i lokalnih izbora odrzanih 11. maja  (Pročitano 312600 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A da smo normalni ko sto nismo, nebi se ovde preganjali ko je ustasa a ko patriota, niti bi se delili.

Sam si odgovorio na gornju dilemu.

Uvek kazem, prvo sam Covek pa tek onda Srbin...

E, vidš, tu je srž svih naših podela. I ja sam prvo čovek, pa tek onda Srbin. Ali, Gambino je prvo i jedino Srbin (pravi ili nabeđeni, svejedno). I njemu slični. To i jeste suština nacionalističkih ideologija. Oni ljude ne cene kroz individualne sposobnosti, već kroz nacionalno poreklo.

Za njih je Ratko Mladić heroj, zato što je Srbin. A to što se poneo kao divlja zver i što je ukaljao čast i tradiciju srpske vojne istorije, nije bitno.

Tu leže sve naše podele, najlakše je biti Srbin i guslati mitove, teško je biti čovek.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
A da smo normalni ko sto nismo, nebi se ovde preganjali ko je ustasa a ko patriota, niti bi se delili.

E, vidš, tu je srž svih naših podela. I ja sam prvo čovek, pa tek onda Srbin. Ali, Gambino je prvo i jedino Srbin (pravi ili nabeđeni, svejedno). I njemu slični. To i jeste suština nacionalističkih ideologija. Oni ljude ne cene kroz individualne sposobnosti, već kroz nacionalno poreklo.

Za njih je Ratko Mladić heroj, zato što je Srbin. A to što se poneo kao divlja zver i što je ukaljao čast i tradiciju srpske vojne istorije, nije bitno.

Tu leže sve naše podele, najlakše je biti Srbin i guslati mitove, teško je biti čovek.

ZEMUNAC svaka cast...

I cestitam Vojvodini...   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Bravo zemunac..,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
Уста zemunac22, усташе сви.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Е.У. никад неће бити једна супер-држава, бар не у смислу војне моћи као Америка, Русија, Кина или ти чак Северна Кореја.
Једноставно питање хомогености и одлучности - којих нема нити ће их бити.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Ponestalo ti inspiracije, daj smisli nešto originalnije. Ova fraza sa ustašijom ti je otrcana.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zemunac takav covijek kao sto si ti je svugdje u svijetu dobrodosao... a takvi kao Gambino ni pola naroda u svojoj drzavi nije dobro dosao...to je razlika izmedju tvog vidjenja na svijet i njegovog....

Kosovo je srce Srbije, a Vojvodina pamet...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Evo ga Hrvat hvali Srbina pod upitnikom , zbog toga sto ovog zabole dupe za Kosovo, zbog toga sto zemunac mrzi Krajisnike kao sto ih mrze svi Hrvati, zato sto bi se zemunac odrekao imena Srbin samo da bi bolje ziveo.

Hrvati use i u svoje kljuse.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6680

Htede moj komsa reci:
U pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 21:01:06 od manjoze »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Ponestalo ti inspiracije, daj smisli nešto originalnije. Ova fraza sa ustašijom ti je otrcana.
Сви европејци живе у заблуди да су српски националисти задригли љубитељи масне хране, љубитељи турбо-фолка и да мрзе цео свет (европејац сматра да је свет само запад и не жели да отвори погледе ка целом свету, јер је невиђено ограничен, слично комунистичком човеку или намачком фашисти).
Значи Е.У. или смрт.

Али српски национализам апсолутно даје индивидуалну слободу сваком српском националисти, па тако ја лично готово да не слушам домаћу музику, презирем С.А.Д., али из дна душе мрзим само Европу.
Поштујем Америку само због њених мањина (неамериканци, борци за људска права Малколм, МЛК, Црни пантери итд) и што се према својим суседима (мислим на државе) не понаша као Европа.

Да су српски националисти програмирани као ви европејци, одавно не би било Србије, али и сама СПЦ нам даје право на индивидуалност.
Е.У. је пролазна фаза, али Србија је вечна.

п.с.идеологија српског национализма је уско повезана за државотворном СПЦ и Русијом.
Што нам говори колико је наш национализам отворен и самим тим и мирољубив, за разлику од неких других.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 21:03:03 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 742
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.