Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: [Rezultat ciscenja teme za Symbian Download]  (Pročitano 16233 puta)
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Podseti me ovaj antimosquito,koji je u stvari samo programcic koji proizvodi ultrazvuk koji bi trebalo da udalji komarce od telefona na koji je instaliran....svi su kontali da je to u stvari antivirus za video igricu symbian Mosquito 2.0(doduse onu piratsku) koja je sadrzala prvi virus za mobilne telefone koji je stvarno mogao da prouzrokuje veliku stetu nesretniku koji ga je instalirao.Virus koji je odmah i prekrsten imenom video igrice je bio programiran da salje sms(2,2 eura po sms-u)
Predispozicija same igrice bila je da predlozi slanje sms kao nacin placanja same igrice,ali zbog kritika nije nikad zaziveo taj projekat ali su zaboravili da uklone cod za slanje sms-ova.....loodo
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
mob
Apple Iphone XR
SF ti si nam ko mama sve na tanjiru  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat: Shaolin
Podseti me ovaj antimosquito,koji je u stvari samo programcic koji proizvodi ultrazvuk koji bi trebalo da udalji komarce od telefona na koji je instaliran....svi su kontali da je to u stvari antivirus za video igricu symbian Mosquito 2.0(doduse onu piratsku) koja je sadrzala prvi virus za mobilne telefone koji je stvarno mogao da prouzrokuje veliku stetu nesretniku koji ga je instalirao.Virus koji je odmah i prekrsten imenom video igrice je bio programiran da salje sms(2,2 eura po sms-u)
Predispozicija same igrice bila je da predlozi slanje sms kao nacin placanja same igrice,ali zbog kritika nije nikad zaziveo taj projekat ali su zaboravili da uklone cod za slanje sms-ova.....loodo

Uh, sad si me uplasio. Pa kako provaliti da li neka aplikacija ima virus u sebi? Ima li neki avti-virus za symban?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
hvala za lenses, brateeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Citat: bojanz
nijedna od ovih nece da radi na noki 6600

Ja na svojoj N6600 imam instaliran Camcoder i radi bez problema!
Sa ovim programom imas mogucnost unlimited snimanja, znaci snimas koliko imas memorije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Dali postoji i dali neko ima nesto kao elog ali da nije Psiloc, a da prati sve pozive, dolazne, odlazece, propustene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa imas log fabricki u njemu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Da, ali Psiloc elog 130 pamti sve pozive i poruke (naravno ne sam sadrzaj poruka) od momenta instaliranja pa nadalje, a ne samo zadnjih dvadesetak i ne izbacuje samo brojeve, vec ih povezuje sa kontaktima iz imenika. Starije verzije prate samo odlazece pozive i poruke i ne povezuju ih odmah sa kontaktima, vec tek kad udjes u svaki od njih u izvestaju. Sve bi bilo lepse kad bih imao krek ili takav program od drugog proizvodjaca, ako postoji naravno.
Hvala za trud.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nisam na to nailazio... pokusacu da nadjem psiloc koji radi , pa kad nadjem postavicu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ako nadjes negde neki n-gage emulator pa postavi, posto ovaj sto si stavio nece da radi, makar kod mene.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.