Control Freak radi, pravljen je za evroljane i amere, dakle idiote, ima slikovni opis kako se radi, ti ga nisi nasao, ja sam ga postovao, ti ga nisi shvatio.... i kako ja onda da ne popizdim? Ekstremno je jednostavno, instaliras na kompu winamp plugin i startujes ga u podesavanjima preferenci u winampu i sve radi kao pesma.
Ma pratio sam uputstvo, nije u tome stvar. Jednostavno ne radi. Kopirao sam one fajlove u winamp plug-in folder. Povezao se sa telefonom, sve je to ok, ali jednostano nakon toga nista. Mogu da pritiskam sta hocu, winamp je mrtav.
Dzaba ti meni pricas tu pricu kad imamo isti telefon, isti firmware i meni radi savrseno a podesio sam ga ko iz picke. Nije stvar samo prekopirati u folder, treba i startovati, podesiti medju ostalim pluginovima. Znas, to se podrazumeva da ce neko uraditi ako i nije nacrtano. Kad nesto napisem, posebno ako po pedeseti put pisemo o istom, bar me udostoji da to procitas pedeseti kad nisi prvi put. Prvi put: Sf kaze lepo Read the fucking manual:
Citat
If Winamp is already running on your computer and the ControlFreak plug-in is installed and set up, it will immediately show you the information about the current track.
Poslednja poruka:
Citat
Ekstremno je jednostavno, instaliras na kompu winamp plugin i startujes ga u podesavanjima preferenci u winampu i sve radi kao pesma.
Ne bude li ti radilo, apsolutno je tvoj problem, svakom ko poslusa uputstvo radice bez ikakvih problema.
to za n-gage, kada nije blz, stavis u system>apps folder pod imenom igrice ili nesto bezveze, svejedno je kakvo ces ime stviti, vazno je da sve bude unutra.
Dzaba ti meni pricas tu pricu kad imamo isti telefon, isti firmware i meni radi savrseno a podesio sam ga ko iz picke. Nije stvar samo prekopirati u folder, treba i startovati, podesiti medju ostalim pluginovima. Znas, to se podrazumeva da ce neko uraditi ako i nije nacrtano. Kad nesto napisem, posebno ako po pedeseti put pisemo o istom, bar me udostoji da to procitas pedeseti kad nisi prvi put. Prvi put: Sf kaze lepo Read the fucking manual:
Citat
If Winamp is already running on your computer and the ControlFreak plug-in is installed and set up, it will immediately show you the information about the current track.
Poslednja poruka:
Citat
Ekstremno je jednostavno, instaliras na kompu winamp plugin i startujes ga u podesavanjima preferenci u winampu i sve radi kao pesma.
Ne bude li ti radilo, apsolutno je tvoj problem, svakom ko poslusa uputstvo radice bez ikakvih problema.
Ok, ok, nemoj se nervirati. Pa podesio sam sve kako valja, evo i slika kao dokaz. Ne znam sto nece da radi.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Kako ne radi? Meni radi? Znas li kako da ga upotrebis?
Ajde mi objasni??? Zato sto ja nigde nisam mogao da nadjem folder u kome je instaliran program, tako da nisam ni mogao da zamenim *.app (otvarao sam system\apps folder ali programa nije bilo)!!! Sto znaci da crack verovatno radi ali ja nisam mogao da ga upotrebim.