Svaka cast SF za ove aplikacije, sad cu cijeli dan imati sta da radim dok ih sve isprobam. Reci mi da li mozes negdje nabaviti Total Ir Remote full verziju jer ja imam neke trial koje su vec istekle?
Mislim da je bilo na jednoj od prvih strana, ako nije, postavicu sutra, dosta je bilo za danas ja mislim
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Bice veceras / nocas ponovo update, uradio bih sad, al moram da idem na put pa kad se vratim bice ovo sto ste trazili + neke kojestarije koje su mi pale napamet.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Super je sve ovo. OXygen sam i sam pre par dana nasao na nekom site-u. Ovaj sovoed recnik, bar ovaj srpski kada sam ga ranije probao nije bio bas sjajan. Znaci deluje kao da je to neko ispravljao neki ruski, ili tako neki recnik, jer sve reci su tako neke kao ruske.
U do jaja. Jedna napomena. Ovaj recnik SLOVOED ne radi kod mene na 5.27 tako da to valjda znaci da nikome na toj verziji nece ni raditi. Ako izadje neka novija verzija, bilo bi lepod aje vidimo ovde.
Evo probao sam ono sto me je interesovalo od ponudjenog. Moram da kazem da sam se odusevio sa SeleQ i FileMan svakim na svoj nacin. Do sada sam koristio onaj PSILOC-ov file manager koji nije bio los, ali ovi su dosta bolji. Pre svega trazio sam manager koji moze da obelezi vise od jednog file-a. To mi je par puta trebalo i skro sam se okilavio dok sam iskorpirao jedan po jedan. Ovo za n-gage sa isto trazio, stim sto njega nisam mogao da probam jer nemam ni jednu igru za n-gage, pa ako ima neko neki koristan link neka okaci, ili cu ja to uraditi kada stignem i ako nadjem tako nesto. Sms timer je isto super stvar, koja mi je toliko puta trebala a nisam znao da tako nesto postoji. Problem je samo sto i ako ne pokazuje znake trial verzije, bar prilikom ovog prvog koriscenja, ima opciju registration sto znaci da izgleda nije registrovana, pa ako nadjes negde sn okaci.
serbianfighter svaka ti cast, ja sam krek za media safe trazio nedelju dana, bukvalno sam pretrazio sve yahoo grupe sve moguce sajtove i nisam nasao, a ti si ga postavio za jedan dan, nemam reci hvala ti puno stvarno mi je trebao taj program ,ukoliko nebudes imao neki program a budu ti trazili, ali cisto sumnjam da neces naci ,rado cu ga postaviti