Buuuuaaaah Ovo je extra. Ako nekom treba neka aplikacija, dakle nek kaze ime i verziju, pa cemo videti sta se moze. Ne ocekujte da bas imamo full aplikacije koje su tek izasle
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imam jedno upozorenje, preko ige MOSQUITO LIVE sam dobio virus na N6600, ne znam da li je to bas ova verzija sto je postavljena ali sam video na sajtovima da je igra svuda problematicna po tom pitanju.
SF svaka cast na aplikacijama ! pola sam poskidala posebno puno ti hvala za ovaj mp3 player 3.01 mnoge sam probala ali ovaj je definitivno naj sve ostale verzije su mi otisle iz fona samo mali problem igrica jungle king..instalirala sam je..i kao radi..ali u zeleno zutoj boji tj pola se nevidi..da li je to do telefona ili igrice? poz!
Cim nalete pare pa uzmem 6600 rado cu ti reci da li je do toga ili ne. Afaik, igra je za NGAGE, ali kako to obicno biva ima svoj rip i za klasicnu s60 platformu. Bice jos aplikacija, samo da dobijem ideju sta da nabavljam.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ok SF thanks anyway...stvarno su ti super aplikacije nadam se da ce ih jos biti (ima nas zaludjenika koji to stalno skidamo..ja bolje da cutim imam jos 2 mb prazna fon mi je pun svega i svacega:) WHITE PANTHER ako ti nesto znaci na sajtu www.phreaky-phones.com imas dosta free spotova,movie trejlera,crtaca (south park..) i jos koje cega...
Svaka cast SF za ove aplikacije, sad cu cijeli dan imati sta da radim dok ih sve isprobam. Reci mi da li mozes negdje nabaviti Total Ir Remote full verziju jer ja imam neke trial koje su vec istekle?