Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Manje price vise file-ova .Da li ima neko dobronameran ko ce meni poslati celu svoju kolekciju programa za s60,ja sam sve to imao i onda je bio format i sve otislo u vecna lovista.Dakle ako neko ima dosta igara,programa,truetones....Neka mi posalje ultimo@verat.net
treba mi za nokiu 6600 "screen capture" ili nesto u tom smislu , da bih napravio screen shots od display-a, po mogucim verzijama koje su probane za 6600.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
hvala @Bad habbit za poslatu informaciju nazalost "screen capture" nemogu da instaliram zato sto mi telefon/OS javlja da program nije kompatibilan i u sred instalacije mi se zatvori prozor.
@Serbian Fighter hvala ti za onu adresu koju si mi preporucio isto u vezi Screen shot ali nazalost ni orginal verzija tog programa kao ni Crackovana/full verzija(key gen.) ne funkcionira.
Ja mogu da ih instalriam ali slike /Screen shots sa njima nemogu da radim, bilo koju opciju da izaberem (abc+joystick ili primer abc tipka + menu itd.) nece da radi ...
imali neko ideju ili iskustvo sa nekim programom ili slicno ?
Jebem li ga nisam imao problema... opcija ti je... Remote s60, on ti prebacuje kompletan sadrzaj displaya kao video na kompjuter... u real time-u, pa to mozes da uslikas...
Uuuu, nemoj da pricas? Pa to mi je trebalo vec 100 puta, ali sam mislio da tako nesto ne postoji. Ajde pokusacu da nadjem ovu aplikaciju, pa ako ne uspem, ocekujem tvoju pomoc.
Na cd-u je verzija 1.2 koja ima podrsku do 4096 boja sto kada se koristi na 6600 izgleda potpuno jadno, valjda zato sto 6600 ima 65000 boja. Zato sam nasao v2.12 koja podrzava 6600, ali ona kao sto vidis radi, ali nije registrovana, pa ne znam kako bih resio taj problem. Any hint?
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)