Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34317 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple iPhone 6s
Ja ne znam kako neko moze da baca cigle na ljude?

од свег људског знања и незнања, поред свих зверстава које људи чине једни другима свакодвневно... ти не знаш како неко може бацити циглу на човек... дилема достојна детета предшколског узраста  Smile
Da li bi ti bacio ciglu na coveka?
Ja ne bi.
A bome ne bi ni metak ispalio. Zato ni nisam prihvatio da idem na ratiste kad sam bio u vojsci. ( no bilo je dosta ludaka iz voda koji su prihvatili da idu i ubijaju)

Bas lepo, ti i takvih jos milion kao ti koji nece metak da ispale, u drzavi u kojoj je prosek godina 41+, znaci sve sami penzioneri.. vi bi se najradije gadjali ruzama kad dodje balija da jebe zene i kolje decu. Ti bi onda pobego, jer ne mozes ni ciglu da bacis. A Srbiju da brane zene i nejac i starci koji su vec nekoliko puta ratovali da bi vasa dupeta danas zivela u miru.

Lepo je to razmisljanje.. ne znam samo sta cete da radite kad vam dodje do praga. Hocete onda da se selite u Skandinavije a Srbiju pustate da je nastanjuju siptarcine, balije, mudzahedini ili ovi novonastali Islamska Drzava ekstremisti? Sto ne bi Srbi klanjali a srpske zene isle pokrivene da se na njima redjaju i muz i dever i komsija? Sto deca da ne predju u islam i spremaju se od malih nogu da se raznesu u Parizu ili Briselu u ime Alaha?

Muka mi je od pacifista. Pradedovi su vam pregazili do grcke i po vise puta pa nazad i gde god je trebalo.. bosi u krpama. Nikad im niko nije rekao "hvala", niko nije znao da ceni ni srpska stradanja niti su im danas za to zahvalne susedne, a kamoli neke druge zemlje. U 2SR dva miliona vasih deda je baceno u krec i uguseno u konc logorima u prijateljskoj susednoj drzavi.. Srbiju su vekovima tlacili i provocirali i nepravedno napadali ko god je hteo i kome god smo bili zgodan pijun da ostvaruje svoje ciljeve. Mene bi bilo sramota da izjavim glasno da ne bih ispalila metak i da su ludaci isli da brane Srbe koji su osudjeni na propast u susednoj zemlji koja je samoproglasila nekakvu neovisnost ili jednostranu nezavisnost. Te ludake u drugim zemljama slave i docekuju kao bogove. A Srbi svoje "ludake" stavljaju na stub srama. Zato nam i jeste tako kako nam je. Izvinili smo se za svaki put kad su nas potamanili iz ciste mrznje. Ako postoji raj i ono "okreni drugi obraz", zagarantovali smo sebi mesto na oblaku zauvek, cak ce nas i gospod bog prekoriti da nismo morali bas toliko da ga slepo slusamo.

Uostalom, videces kad ti dodje do praga. Onda ces da shvatis sta je borba za zivot a taj metak ce ti biti jedini nacin da ti deca ostanu ziva. Blam me i da pisem ovo, kao da pisem nekom naduvanom hipiju sa ruzicastim naocarima.

I sta sad treba da pomislim, kad jedan moderator moze da napise ovave gluposti.
Bas si se nalupetao-la

Za razne puske i oruzje postoji placena vojska pa nek ona ide, ili dobrovoljci. Ja ne zelim da ucestvujem ratu, pogotovo ne u nekom koji nije u mojoj drzavi ( mislim na rat koji je bio u Bosni i Hrvatskoj ) . Ne znam uopste sta su i isli ljudi iz Srbije da ginu u tudjoj drzavi.

Da se Srbija nije mesala u rat u Bosni sad ne bi bila tlacena i ponizavana. Je..ga sama je kriva za svoja dela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Naš vizionar koji je zvanično udaren u glavu je bio na jednom vrlo čudnom skupu. Nije mi jasno od kada muhamedanci svoje hanume vode na groblje na dženazu i od kada su to počeli da pale sveće ?

Od one razularene rulje se tako nešto miglo i očekivati u ovom dobro režiranom cirkusu u kom su izgleda svi osim našeg udarenog vizionara znali šta će biti.

To što je otišao tamo kao predstavnik ove države i što je kao takav napadnut je priča za sebe.

Plaćenik odlazi kada zagusti jer mrtvac ne troši pare. Vojska koju smo imali osim nekih izuzetaka nije bila takva jer je svakog vojnima neko čekao kod kuće. On se nije borio samo za sebe već i za svoju porodicu i narod.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2015, 22:11:10 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Svaka se zemlja bori za svoje interese, ako treba i van granica. Amerika nikada nije ratovala na svojoj teritoriji pa sta sada.
A nas naravno boli patka sve dok nam ne dodje ispred naseg dvorista...onda krenemo da razmisljamo.
Anyway JNA je bila zakonska sila koje je branila ustav svidelo se nekome to ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Vidiš da se čovek potpuno izgubio ne zna šta priča...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  JNA je bila jedina legalna vojna formacija a Srbi su u skoro svim republikama SFRJ bili konstuzivni narod. Ironija je da su prisutni koji su uzrokovali rat (klinton, cerić) ali bez rahmetli alije opet došli da učestvuju u cirkusu u kom je bio i udareni premijer.

Cirkus se nastavlja a ove bitange će praviti svoje rezolucije sve dok jedna ne bude usvojena. Nisu uspeli sa Markalama, Tuzlanskom kapijom i Račkom da opravdaju agresiju i razaranje SFRJ, ovaj cirkus im je neophodan da bi imali opravdanje za to. Posle nalepljene etikete genocidnog naroda sve je lakše i bolje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Posle se pitaju obrezani zasto ih ne volimo. Negiraju etnicka ciscenja Orica, negiraju Izetbegoviceve zlocine i potpirivanje mrznje, negiraju da su ikada ista lose uradili, negiraju da su bili nekada Srbi koji su uzeli jebeni Islam.

Islam je zlo, veliko zlo, i kao takvo treba biti iskorenjeno sto na Balkanu, sto u celom svetu. Nema nazadnije religije, to jest kulta smrti na svetu. Kuran je zlo, gde se u 109 tacaka poziva na ubijanje i unistavanje svega cega nije Muslimansko. Pobiti sve nevernike, potlaciti svako mesto gde god Muslimanska noga kroci.  Pri tome, da ne govorimo o tome kako se tretiraju zene, hriscani i sve ostalo sto ide. 

Odakle ono bese Handzar divizija?  Ovi dole u Sandzaku isto su veoma pitomi, jel tako?  Srbi su bili glupi kroz sve ove ratove, bili su milosrdni, pomagali, pustali, spasavali i zrtvovali svoje interese zarad tudjih, danas tih istih leshinara koji propovedaju lazne price o Srebrenici, nepostojecem genocidu i o "agresiji" Srba u SFRJ koji su branili ustav, i koji su se do samoga kraja borili da ocuvaju integritet Federacije u koju su dobrovoljno stupili.

Jel su Srbi promenili ustav pa stavili Hrvate i Muslimane van zakona, ili je bilo obratno?

Sledeci put, nema milosti jer nama milost nije bila pruzena.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Kad ce nama neko da se izvini? Za bilo sta  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
FUJ GAMADI,sta pisete ovdje
ko je bolan vas napao...je li Srebrenica u BiH ili u Srbiji...ko je kome dosao da siluje zene,djecu ...ko je ubijao djecu od dva tri dana...o kakvim vi mitovima gamadi pisete ???

prestanite biti gamad i postanite jednom civilizovani...okrenite se zivotu i uzivanju a ne nekim mitovima o nekim bitkama,junacima i ostalim glupostima...ugledajte se na pametne srbe a ne na zlocince
lahko je biti govno od insana a tesko je biti covjek...
procita ovdje 1-2 stranice i zgadi mi se ljudski rod,sta gamad pise ovdje i to jos moderator...znaci onaj koji bi trebao da banuje one koji krse pravila,on pise najvece huskacke gluposti i prvi je medju gamadima
i sada ce on mene banovati,jer ja njemu govorim onako kako jest a on ima virtuelnu "moc" da me banuje
meni se gadi pola ovdje...
procitao sam i par normalnih komentara ali nazalos...gamad preovladava
jadno i kako sa ovakvom gamadi sta normalno imati...cuj uciti od rodjenja dijete da mrze ove i one...pa znas li ti razlog zasto bi neko mrzio ???

Vidi turcine, jedina gamad na ovim prostorima su takvi vehabijski isprdci kao ti, na primer. Bas takva gamad se kurcila po Srebrenici. Kao sto je vec neko napisao, tada niste bacali kamenje i cipele.

Dok vam onaj vas rice o nekakvom namazu, vi svi u glas: "Tekbiiiir, ubij ga, cetnicka picko, UBIIIIIJ!!!" - Nema nikakvog respekta za vase rahmetli mudzahedine, jos ste optuzili Srbijance da su sve zakuvali. Smiley

Uzjasi kamilu pa u pustinju, cekaju te tvoji sehidi. Pa tamo urlaj tekbiiir i Habdula-Habdula.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11

ljudi..daj shvatite jednom..cijelo ovo sranje je montirano....
svi su znali da do ovoga moze lako doci...
mislim na pokusaj atentata na premijera vucica...  Smile Smile Smile

agencija koja je trebala da se brine o bezbjednosti stranih zvanicnika je u vlasnistvu covjeka koji je blizak sda..

lik koji je organizovao kamenovanje...ili pokusaj atentata na premijera vucica..i ugrozzio bezbjednost ostalih stranih zvanicnika... izazivanjem opste opasnosti....i koji je odgovoran za napad na ovlastena sluzbena lica...i ometanje istih u izvrsenju sluzbenih  duznosti...(da se razmijemo kamen ili cigla mogu da ubiju...isto kao i mala flasica od pola litra vode...mozda ne precizno kao metak...ali mogu da ubiju...)

on je takodje... covjek koji nema nikakve veze sa srebrenicom... Smile
nego je nastanjen u tesnju ...i koji je takode blizak sda....

podnesene su krivicne prijave....

cak su i bosnjaci pomogli u otkrivanju identiteta te osobe iz tesnja...
dostavili su fotografije mupu...tog osumnjicenoig smrada...pomocu kojih je utvrdjen identitet atentatora....  Smile

mada opet jedni tvrde da je taj lik nekakav dripac iz sarajeva ..
a eto neki drugi... da je to nekakav smrad iz tesnja... Smile

sutra ce se vise znati...o tom idiotu....

i svi su ocekivali ovako nesto da ce se desiti.
i da se ponovim ..

bezbjedonosne sluze  republike srpske su
poslae specijalce u civilu..
kojih je bilo kamara i oko vucica i oko ostalih stranih zvanicnika..kao i u samoj masi...

niko normalan iz ministarstva unutrasnjih poslova republike srpske nije vjerovao toj jbn agenciji koja je trebala da se pobrine za bezbjednost stranih zvanicnika...

i taj posao je toj agenciji povjerio bakir izmetbegovic...koji sada ..posle ociglednih propusta u radu sluzbenih lica te jbn agencije...on pere ruke i pravi se lud..

i sve je to jbn politicka igra...

i garantujem vam da za pet dana ni u bih niti u regionu niko o ovom sranju nece vise brbljati... Smile

svake godine je neko ovakvo ili slicno sranje u vezi srebrenice...u ova doba godine... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 39.0
FUJ GAMADI,sta pisete ovdje
ko je bolan vas napao...je li Srebrenica u BiH ili u Srbiji...ko je kome dosao da siluje zene,djecu ...ko je ubijao djecu od dva tri dana...o kakvim vi mitovima gamadi pisete ???

prestanite biti gamad i postanite jednom civilizovani...okrenite se zivotu i uzivanju a ne nekim mitovima o nekim bitkama,junacima i ostalim glupostima...ugledajte se na pametne srbe a ne na zlocince
lahko je biti govno od insana a tesko je biti covjek...
procita ovdje 1-2 stranice i zgadi mi se ljudski rod,sta gamad pise ovdje i to jos moderator...znaci onaj koji bi trebao da banuje one koji krse pravila,on pise najvece huskacke gluposti i prvi je medju gamadima
i sada ce on mene banovati,jer ja njemu govorim onako kako jest a on ima virtuelnu "moc" da me banuje
meni se gadi pola ovdje...
procitao sam i par normalnih komentara ali nazalos...gamad preovladava
jadno i kako sa ovakvom gamadi sta normalno imati...cuj uciti od rodjenja dijete da mrze ove i one...pa znas li ti razlog zasto bi neko mrzio ???

Vidi turcine, jedina gamad na ovim prostorima su takvi vehabijski isprdci kao ti, na primer. Bas takva gamad se kurcila po Srebrenici. Kao sto je vec neko napisao, tada niste bacali kamenje i cipele.

Dok vam onaj vas rice o nekakvom namazu, vi svi u glas: "Tekbiiiir, ubij ga, cetnicka picko, UBIIIIIJ!!!" - Nema nikakvog respekta za vase rahmetli mudzahedine, jos ste optuzili Srbijance da su sve zakuvali. Smiley

Uzjasi kamilu pa u pustinju, cekaju te tvoji sehidi. Pa tamo urlaj tekbiiir i Habdula-Habdula.
+100
 Smile

Samo vi balije nastavite da njacete, dobicete magarci na kraju kada budete razljutili Srbe poput mene, koji se zalagao za mir dok nisam video zlo ocima.  Ako sam ja spreman da opasem svetlo oruzje, bice i drugih, nista se ti ne boj.  Dobicete vas raj i sve vase device.  
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.417 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.