Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rezolucija o Srebrenici i u Evropskom parlamentu  (Pročitano 34267 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Evo nije lose...samit briks u ufi...u gradu guzva...ko da je cela kina dosla u rusiju... Smile

haha, ladno zivis medju turcima  Smile

nije ni cudo sto se lozis na tu pricu o komizmu i fasistimu

komunjaro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Tači: Idem u Srebrenicu

Ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači najavio je da će 11. jula posetiti Srebrenicu gde će odati počast žrtvama genocida.

"Izraziću poštovanje prema žrtvama genocida prisustvovanjem na komemoraciji povodom 20 godina od zločina u Srebrenici. Moja poseta će biti prva, ali važna", naveo je Tači na Tviteru.

On je dodao "Genocid u Srebrenici i genocid koji je usledio na Kosovu od strane srpske vlade ostaće upamćeni kao najmračnija poglavlja u savremenoj istoriji Evrope", napisao je Tači na Tviteru, uoči posete Memorijalnom centru u Potočarima 11. jula.

Izvor: B92

Kada se pojedincima koji idu u Srebrenicu saberu zlocini dobijemo par Srebrenica  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Qtek 小米

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2442.0
mob
Motorola 
Betina vest iz Alo-a , od pola četiri , dok se još kao "premišljao" :

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/neizvesno-da-li-ce-vucic-ici-u-srebrenicu/105409

Pošto znamo da je sve vezano za politiku poslednje 3 godine obična farsa,reko´ da se zabavim...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Alo - testiranje cenzora.jpg
(62.86 KB, 502x436)
Nema cenzure !!!.jpg
(58.12 KB, 513x428)
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2442.0
mob
Motorola 
Слава России!

autor : Mihailo Medenica  ( http://dvaujedan.rs/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8/ )

Ne, ovog nam puta nisu spasili obraz, već golu guzicu!
Obraza, na žalost, odavno nemamo, i zato samo dve reči- Слава России!

Ovog je puta na kocki bila guzica, da prostite, gola i dobrano modra! Ovog se puta zaista branila čast generacija pokolenja koja, na sreću, neće morati da žive samo da bi ponizno umirali pod stigmom genocidnog DNK!
Neće se rađati kako bi uzaludno dokazivali da nisu ono što im nisu ni očevi bili, i da zločini imaju ime i prezime, a ne nacionalnost!
Zbog toga ruski veto na rezoluciju o Srebrenici jeste istorijski međaš, veći i slavniji nego što iko trenutno može da pojmi, ali, rekoh, to je ostavština za pokolenja- generacije koje će znati da cene i pominju Rusiju s jednakom ljubavlju kao i Srbiju!
Naravno, već se s lanaca otrgao onaj čopor besnih seoskih kerova koji po komandi kidišu na sam pomen Rusije, radujući se koski i nešto dužem lancu kojim će gazde nagraditi lavež i krvave čeljusti…
Pitanje je vazda isto mada svaki put zvuči sve gluplje: „Koja je cena ruske pomoći“?!
Ne znam, zaista, možda velika, možda mizerna, ali u svakom slučaju ništavna u odnosu na onu koji bi doveka plaćali da je rezolucija izglasana!
Veto Rusije nije tek glas protiv sramnog i lažnog slova kojim su osvedočeni „prijaltelji“ pisali nekrolog Srbiji, već je Moskva na sebe preuzela ulogu žiranta za lažnu menicu naciji koja bi taj prokleti kredit otplaćivala novorođenima, namirujući doveka samo kamatu!
Nema ovo veze sa ljubavlju prema Rusiji, već zahvalnosti prema državi kojoj smo se okretali samo kad drugari sa zapada nisu želeli da se igraju s nama u parkiću terajući nas kao vašljivu decu, pa trčali u taj isti parkić kad ipak odluče da im treba neko ko će bespogovorno trčati po loptu…
Ako su nam i pomogli iz interesa- nisu odmogli iz „ljubavi“, kao prijatelji koji nam dolaze na večeru da bi nam spavali sa ženom.
Na stranu i veto, ali zaboravilo se da Srbije doslovno ne bi bilo da ruski car nije zapretio separatnim mirom sa Asutrougarskom ukoliko Englezi i Francuzi ne priteknu brodovima u pomoć živim leševima srpkih vojnika i zbegova na obali Albanije, što im nije bila namera smatrajući da se nema šta spasavati i da će plima biti daleko svrsihodnije rešenje srpskog pitanja.
Sličnih je primera na desetine, samo malo ko želi da ih se seti, lakše je zaboraviti zarad mogućeg poziva one fine dece iz parkića kad vašljivi klinac treba da izigrava stativu…
Nisam ja rusofil koliki sam srbofil, i upravo to me obavezuje da kažem: Слава России!
Da bi pokolenja imala obraz- oni su nam sačuvali guzicu!
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung 111111
Ja mislim da bi sad zaista morali da prekinemo integracije  Smile
Jer ovo vise nema meru sta radi EU sa nama Smiley
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung S4 mini
Jer ovo vise nema meru sta radi EU sa nama Smiley

И ЕУ и Косово и Русија и свеее ааа  Smile Smile
Најцрње је то што после свега овога, опет ће да гура исту причу народу, овцама које ће повјеровати опет..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
Samsung 111111
Najsmesnije od svega je sto cela EU igra protiv nas u svakom smislu i ..na kraju bukvalno nas jebu  Smile

Evo ja se za ovih 15 godina AMA BAS ne secam sta je EU i USA uradila pozitivno za Srbiju  Smile
Zamisli oslobodili sve ubice Srba iz Haga,razbili nam ekonomiju,jebu nas kojekakvim uslovima koje ni jedna clanica nije imala na svom putu i sad jos i rezolucije neke  Smile

Lepo raskinemo saradnju i bar njihovo neprijateljstvo dozivljavamo dostojanstveno.
I onako nemamo AMA BAS BAS BAS BAS nista od njih i nista ne gubimo.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.132
Nema od toga nista. Trenutne politicke igrice nemaju veze sa integracijama. To ide nezaustavljivo. Ovo ne govorim ja, ovo je interes velikih igraca koji je vidljiv ako malo ozbiljnije poslozis kockice i kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.