da ima ih mnogo,cak nekoliko sezona u jednom sportu.mada ima i onih koje me ocaraju.kad se sjetim kad sam ko mali igrao true lies,nba live 97 nevjerovatno.mada ja gotivim ovaj emulator jer za razliku od 256 igara imam zvuk,mnogo vise igara,save opciju,i mnogo vise stvari.
Au koje vracanje u proslost Koliko smo bre svi proveli vremena u tim igraonicama i koliko je novca tamo otavljeno Bog sami zna Igre imale neku grafiku ali su imale dusu Meni trenutno padaju dve igre na pamet a bile su popularne mnogo: Sunset Riders:
Jel moze neko da mi kaze da li zna kako se zove igra u kojoj vodis ronioca u moru i trazis neke stvrai po vodi a tragove dobijas tako sto hvatas morske zvezde(zute i crvene koliko se secam) koje ti neke stvari otkrivaju tako sto ti postavljaju zagonetna pitanja ili tako vec nesto? A sve su te kao angazovali neki patuljci. Igrica je stara, ja ako klinac zavo sam je "Ribice" jer se radnja odigrava u moru uz gomilu riba i podvodnih pecina
Početkom devedesetih, Amiga je bila pravi rasadnik igara koje su se s rafova prodavnica preselile ravno u legendu. Među takvim naslovima počasno mesto pripada trilogiji arkadnih simulacija vožnje, koju su potpisali Britanci Shaun Southern i Andrew Morris, talentovani dizajneri do tada malo poznatog studija Magnetic Fields. Najstariji član kultnog trija, Lotus Esprit Turbo Challenge, svetlost dana ugledao je još davne 1990. godine (www.back2roots.org/Get/Lotus%20Esprit%20Turbo%20Challenge%2C1, 675 KB) i jedna je od prvih trkačkih igara sa savršenim upravljačkim sistemom, predivnom grafikom, upečatljivom muzikom i zaraznošću kakvom se nijedna slična simulacija ranije nije mogla pohvaliti. Igra je preko noći postala veliki hit i zbog mogućnosti simultanog trkanja dva igrača na podeljenom ekranu.
Inspirisani velikim uspehom, isti autori godinu dana kasnije objavljuju nastavak, Lotus Turbo Challenge 2 (www.back2roots.org/Get/Lotus%20II%2C1, 809 KB). U ovoj igri su ispravljeni svi nedostaci originala, pre svega nemogućnost iscrtavanja slike preko celog ekrana u režimu za jednog igrača. Upravljački interfejs je još kvalitetniji, staze su daleko raznovrsnije, a uveden je i niz originalnih rešenja koja su drugi deo trilogije učinila najigranijom simulacijom vožnje na Amigi (naročito snažan utisak ostavila je poslednja staza, smeštena u nezaboravno okruženje letnjeg nevremena).
Veliki uspeh drugog nastavka „povukao” je kompaniju Gremlin Graphics, izdavača Magnetic Fieldsovih igara, da zaokruži priču i objavi treći nastavak 1992. godine. Lotus 3: The Ultimate Challenge (www.back2roots.org/Get/Lotus%20III%2C1, 1,39 MB) začinio je atmosferu iz prethodne dve igre detaljima kao što su tuneli i deonice s trakama za ubrzanje. Uprkos tome, nije ponovljen uspeh prethodnih nastavaka, iako je igra dovoljno zabavna i u režimu za dva igrača (kao jedna od najvećih mana ove igre pominje se neprijatan efekat vožnje unazad, koji se javljao pri velikim brzinama).
Oproštajni ples s Amigom Magnetic Fields odigrao je 1994. godine, kada je objavljena kompilacija Lotus Trilogy (www.back2roots.org/Get/Lotus%20Trilogy%2C1, 2,96 MB), za konzolu Amiga CD32. Iste godine kompanija Commodore prestala je s proizvodnjom Amige.