Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 19:24:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 510086 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
glupane ja sam kamenorescima dao cirkon.. sad mogu da stave metal u kamen.. tebi je to smijesno... ?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Kritikovao Dodikovu politiku!

Nebojša Radmanović, bivši član Predsjedništva BiH (u dva mandata), izrekao je niz kritika na račun politike koju Milorad Dodik vodi na nivou BiH.

Radmanović je Dodiku, na sastanku stranačkog vrha, otvoreno rekao da takva politika ne vodi ničemu i da je potpuno kontraproduktivna i po RS i po SNSD.

Radmanović je bio protiv toga da članovi komisija i odbora iz SNSD-a u oba doma Parlamentarne skupštine BiH podnesu ostavke u tim odborima i komisijama, ali je Izvršni komitet stranke ipak izglasao tu odluku.

Uz Igora Radojičića, Radmanović je jedan od najjačih funkcionera SNSD-a i ima uticaj u značajnom dijelu stranke.

Radmanović i Radojičić su već tri godine u lošim odnosima, ali u poslednjih par mjeseci primjetni su signali koji sugerišu "zakopavanje" ratne sjekire.

Radmanović sebe vidi kao kandidata za predsjednika RS na izborima 2018. godine, ali se tome oštro protivi Dodik i njegova savjetnička nomenklatura.

Dio Dodikove "strateške ekipe" pokrenuo je nedavno vrlo prljavu podzemnu kampanju protiv Radmanovića.

slobodanvaskovic.blogspot.ba   

vaske ...nemoj da diras radmanovica... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Novinari otkrili porijeklo Dodika?

Dodikov djed je dolaskom u Derventu promijenio i prezime Dodig u Dodik, zatim i vjeru, prešavši u pravoslavlje kako bi ga lakše prihvatila nova srpska sredina, ispricao je prije 10 godina Petar Dodig iz Studenih Vrila kod Tomislavgrada novinarima "Slobodne Dalmacije".

Vijesti
    Republika Srpska

Ponedjeljak, 31.07.2017. | 22:58

Kada su Milorad Dodik i njegov SNSD 2006. godine ponovo preuzeli vlast u Republici Srpskoj, Dodik je od nekadašnjeg multietnicara i jugonostalgicara postao gorljivi nacionalista i veliki Srbin. U jednom intervjuu za RTRS, neposredno nakon što je postao premijer po drugi put, Dodik je javno pred kamerama priznao da su ga njegova djeca "ucila srpstvu".

Ekstremnim srbovanjem i politickim istupima u kojima je prijetio otcjepljenjem Republike Srpske od Bosne i Hercegovine, lider SNSD je tokom izborne 2006. godine dospio u žižu domace, ali i šire javnosti.

Pocetkom 2007. godine, reporteri splitske "Slobodne Dalmacije", istražujuci Dodikovo porijeklo, obreli su se u Studenim Vrilima, selu kod Tomislavgrada. Tamo su saznali da je djed Milorada Dodika, Toma, bio Hrvat koji je odselio najprije u Crnu Goru, odatle u Derventu, a onda u Laktaše kod Banjaluke.

To je svestranom novinaru, piscu i publicisti Petru Milošu u mikrofon posvjedocio Petar Dodig, tada sedamdesetgodišnjak iz sela Studena Vrila kod Tomislavgrada.

Dodikov djed je, prema jednoj verziji price, dolaskom u Derventu promijenio i prezime Dodig u Dodik, zatim i vjeru, prešavši u pravoslavlje kako bi ga lakše prihvatila nova srpska sredina. Razlozi ceste promjene prebivališta Tome Dodiga, poslije 1945. prezvanog u Dodika, bili su u njegovom pozivu, jer je bio policajac u Kraljevini SHS. Tako je prvim premještajem službe iz okoline rodnog Tomislavgrada u Crnu Goru tamo i upoznao i oženio Crnogorku po imenu Velika.

Reportažu "Slobodne Dalmacije" koja govori o mogucem porijeklu porodice Milorada Dodika koja je nekad navodno bila katolicka, a potom prešla na pravoslavlje, prenosimo u cjelosti:

Piše: Petar MILOŠ
Snimio: Tomislav MARIC

Otkad je Milorad Dodik postao celnik Srba u BiH, u duvanjskom kraju kruže price da je njegovo podrijetlo iz Studenih Vrila kraj Tomislavgrada. Navodno potice iz obitelji Dodig koje po nadimku zovu Antelici. Eto razloga za posjet kuci Petra Dodiga Antelica u Studenim Vrilima.

Puno rodbine

Petar Dodig: Ja bi rado doceka Dodika u svome selu — Viruj ti da bi to moglo bit, veli 70-godišnji Petar kada smo mu spomenuli o cemu se po Duvnu prica. Jerbo ja imam u Bosni puno rodbine. Tamo ti je, u Derventu, odselio za Drugoga svitskog moj stric Toma. Bio žendar u vrime stare Jugoslavije, pa ga pribacilo u Crnu Goru. Tamo oženio Crnogorku kojoj je bilo ime Velika. I bila je velika. Onda se ceterestdruge sa ženom i dicom vratio u Studena Vrila.

A tu bila ustaška vlast, pa mu caca Antelija, to je moj did po kojem nas zovu Antelici, a bio je Titino godišce (1892.), tada kaza: Seli sine di znaš, da ne bi svi zaglavili porad tvoje žene pravoslavke. Taka vrimena bila. I Toma sa ženom i dicom sprtio u Derventu. Živili su prvo u ulici Brace Porobic, a kasnije u ulici Mladena Stojanovica 74. A Toma i Velika su imali osmero dice. Sinovima je bilo ime Bože, Drago, Vito, Miro, Rato i Branko, a ceri su se zvale Rada i Iskonica.

- Nije, caca, Iskonica, nego Ikonija, ispravlja Petra sin Zdravko.

- Jesam li i ja kaza Iskonica, uzvraca Petar koji još veli da je prije zadnjeg rata cesto posjecivao rodake u Derventi. Kaže da su stanovali prvo u ulici Brace Porobic, a kasnije u ulici Mladena Stojanovica 74. Neki od njih takoder su svracali u Studena Vrila. Pokojni mu stric Toma navracao cetiri puta.

- I znam da su se prezivali Dodik, a mi Dodig. Radi cega su prominili to zadnje slovo, dava ga zna. I znam da su svi bili prišli na pravoslavlje.
Zapravo su se krstili u pravoslavnoj crkvi. Onda bi se katkad koškali oko toga. Nu, svi od dida Antelije, a ja Rvat i katolik, a oni Srbi i pravoslavci. Kad sam Petru spomenuo da je Milorad Dodik roden u Laktašima 1959. godine, on kazao da su neki njegovi stricevici selili od cace, pa je možda netko preselio u Laktaše. I svaki od njih bi mogao imati dijete rodeno l959. godine.

Trenutno u Studenim Vrilima žive cetiri obitelji Dodig Antelic - Petrova, Milanova, Tomina i Brankova. Inace su svi Antelici krupni i snažni. Petar kaže da je Antelija bio dvometraš, a stric Toma tek nešto niži. I tu Petar vidi genetsku slicnost Milorada Dodika i Antelica.

Istraži Petre

- I gledam ga ne televiziji, bio on, Silajdžic i oni naš jado. Mogu ti kazat da se dobro jaca. Traži svoje i nemereš mu ništa. I viruj ti da bi moga bit od nas Antelica. Istraži ti to, Petre. Šta misliš da se dokaže da je naš. Pa da dode kod mene u Studena Vrila. Ja bi ga doceka i kaza… Kaza bi… Kaza bi: Di si, rodijace, Boga ti draga. More bit da bi mi neko zamirija što je on Srbin, ali rodijak je rodijak. Svi smo mi rodijaci, svi smo od Adama i Eve.
Milorade, javi se!

Lip je to covik, nema šta

Milorad bi moga bit i potomak od pokojnog Jukalja, brata moga dida Antelije koji je za vrime stare Jugoslavije odselio u Sanski Most, prisjeti se Petar. Taj je Jukalj bio šumar. I ima je puno dice. Neki su ostali s prezimenom Dodig ili Dodik, a neki su prišli na prezime Došen. Prije dvajest godina tu je u Studena Vrila kod mene svratio Jukaljov unuk Slavko. Iša na more, a zna oklen mu je did. Lip covik, nema šta. I oni su postali pravoslavci. Jedan je bio predsjednik opcine Prijedor prije rata.

Izvor: Istinito.com

https://www.youtube.com/watch?v=4vd4fzAWUrA&feature=youtu.be

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Vozom BiH do Banja Luke

Željeznice Federacije BiH od 01. avgusta BH Vozom će povezati Sarajevo, Tuzlu i Banju Luku. Ovo je saopštila Uprava Željeznica FBiH nakon uspješno okončanih neophodnih priprema i postignutog sporazuma sa Željeznicama Republike Srpske.

Ponedjeljak, 31.07.2017. | 08:54

„Ovo je prvi put da Tuzla bude povezana željezničkim putničkim saobraćajem sa Banjom Lukom. Mi na ovaj način, modernim „Talgo garniturama“ povezujemo tri najveća centra u državi. Ranije smo BH Voz stavili u promet prema Zenici i Doboju, a nešto kasnije prema Mostaru i dalje prema jugu. Ostaje nam da završimo projekat elektrifikacije dijela pruge u Krajini i na taj način povežemo i Bihać sa glavnim gradom i regionalnim centrima. To bi značilo konačno i potpuno uvezivanje putničkog željezničkog saobraćaja u državi“, izjavio je Enis Džafić generalni direktor Željeznica FBiH.

Ovim se u saobraćaj uvodi BH Voz na relaciji Sarajevo-Doboj-Banja Luka, kao i lokalni putnički vozovi na relaciji Doboj-Tuzla-Doboj, koji će ostvarivati veze sa Sarajevom i Banjom Lukom.

Džafić dodaje da Željeznice FBiH jačaju iz dana u dan i da su u posljednjih godinu dana značajno unaprijedile usluge putničkog saobraćaja u zemlji.

„Bez obzira na prepreke, Željeznice FBiH ostaju kičma razvoja Bosne i Hercegovine u transportno-komunikacijskom smislu. I na ovaj način, povezivanjem velikih gradova u državi, ŽFBiH na najbolji način ostvaruju svoju misiju, a to je slobodan i neometan protok ljudi i roba na cijeloj teritoriji države“, zaključio je Džafić.

Uz povoljne cijene i vrhunski komfor BH Voza, Željeznice FBiH omogućavaju učenicima, studentima, penzionerima, novinarima i grupama povlastice uz koje će im putovanje biti još povoljnije.

Redovna cijena karte na relaciji Sarajevo-Banja Luka je 25,80 KM (povratna 41,70 KM), na relaciji Sarajevo-Tuzla je 21,40 KM (povratna 34,60 KM), a na relaciji Tuzla- Banja Luka 20,00 KM (povratna 32,40 KM).

(N1)

voz je odlican...i nesto sto nikad nije vidjeno na prugama po srpskoj ...
ali u tom vozu nikad nece biti vise od 20 putnika....
ajde od sarajeva do dobaja i nekako...mozda najvise 50 putnika...
ali od doboja do banjaluke ih nece ostati u vozu vise od 20...nikad...
sem mozda kada zeljo ili sarajevo ili sloboda budu dolazilii na megdan borcu....
i eto i onda kada borac bude gostovao zelji..sarajevu i slobodi....ali s obzirom na cijenu karte...
nema od toga nista....

i kako im vise ne dosadi....jednom ta linija nije uspjela...ugasena je upravo zbog malog broja putnika...
i vidi sad opet....

budale misle da su u pitanju voz i vagoni...
pa sad  ko vele ...sad imamo nov voz i exrtra vagone i sve sto ide uz njih(sem putnika) sad ce banjalucani da nahrle u sarajevo... Smile

hoce ali samo kad trebaju ici po neke papire ili nesto slicno...ili kad budu prodali imovinu u sarajevu i sl.... Smile

ali opet ko zna....

mada nikako da shvate...nama treba autoput banjaluka -beograd i treba nam sinski saobracaj banjaluka - beograd...bez sarajeva i tuzle i td... Smile
ako zelimo samostalnost to se mora realizovati...bez toga nema otcjepljenja  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
SDS traži ostavku Kasipovića

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke Nedeljko Glamočak uputio je otvoreno pismo ministru pravde Antonu Kasipoviću u kome traži da podnese ostavku na funkciju ministra pravde i potpredsjednika Vlade Republike Srpske.

Vijesti
    Republika Srpska

Ponedjeljak, 31.07.2017. | 13:23

Otvoreno pismo prenosimo u cjelini:

- Resor koji vodite trebalo bi da obezbijedi pravdu za sve građane Republike Srpske. Pravda je društveni korektiv koji treba da obezbijedi svim građanima jednaka prava u skladu sa njihovim zaslugama i potrebama. Nažalost, moramo primjetiti da od kad Vi stojite na čelu tog resora, pravda se dijeli selektivno i dostupna je samo pojedincima iz političkog tabora iz koga Vi dolazite.

Diskvalifikovali ste pravdu mnogima koji žive u Republici Srpskoj i zbog toga ne zaslužujete da Vas okitimo pijetetom ove velike ideje iako ona stoji u nazivu funkcije iza koje tako vješto volite da se sakrijete.

Kako drugačije objasniti Vaše ponašanje prema pokojnoj Danijeli Novaković, glavnom pravobraniocu Republike Srpske, ženi koja je samo željela odgovorno i časno da obavlja svoj posao? Bili ste upoznati o mobingu koji je proživljavala Danijela Novaković a nijednim potezom niste spriječili da se pakao koji je proživljavala prekine.
Iako Vas je pismom od 29. novembra 2016. godine Danijela Novaković detaljno upoznala sa problemima s kojima se susreće u radu i pritiscima koje proživljava od strane Mirka Stojčinovića niste uradili ništa da joj pomognete.

I pored toga što je u istom pismu od Vas tražila da podnesete zahtjev za smjenu Mirka Stojčinovića Narodnoj skupštini Republike Srpske, niste uradili ništa po tom pitanju.

Kada je Mirko Stojčinović zbog pritiska javnosti smijenjen sa pozicije zamjenika Glavnog pravobranioca Republike Srpske a odmah poslije smjene sa tog mjesta predložen i izabran odlukom Vlade Republike Srpske za pomoćnika direktora Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, niste se usprotivili iako ste znali da je protiv Mirka Stojčinovića podnešena krivična prijava i da zbog toga Stojčinović nema ni pravno ni moralno uporište za ovo imenovanje. Ni Vi ni ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač niste se suprotstavili imenovanju na sjednici Vlade već ste ćutali. Ćutali ste, gospodine Kasipoviću, i glasali!

Dobro Vam je poznato da je u gore navedenom pismu Danijela Novaković upozoravala i tražila da ispitate veze Mirka Stojčinovića i Borislava Jeličića. Niste našli za shodno da to uradite. Danas, poslije svega viđenog jasno je zbog čega ste sve to ignorisali i zašto ste pred Narodnu skupštinu izašli sa prijedlogom da se Borislav Jeličić imenuje za zamjenika glavnog pravobranioca Republike Srpske.

Danijela Novaković Vam je tražila podršku i pomoć od institucija Republike Srpske, a prvenstveno od svog resornog ministra. Umjesto zaštite, nakon što je javno progovorila o pritiscima, dobila je poziv da dođe u Vaš kabinet. Da li je tačno, ministre Kasipoviću, da ste Danijelu Novaković pozvali u svoj kabinet nakon sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, nakon što je javno progovorila o pritiscima koje se vrše na nju? Da li je tom sastanku prisustvovao i tadašnji zamjenik pravobranioca, danas optuženi Mirko Stojčinović ili tačnije rečeno kada je Danijela Novaković stigla Vi ste već u svom kabinetu sjedili sa Stojčinovićem?

Odgovorite građanima Republike Srpske šta ste preduzeli da zaštitite glavnog republičkog pravobranioca Danijelu Novaković kako bi časno i savjesno nastavila štititi interese Republike Srpske, da li ste tražili policijsku zaštitu za nju i članove njene porodice, da li ste tražili od Ministarstva unutrašnjih poslova, Tužilaštva Republike Srpske ili neke druge nadležne institucije da ispitaju navode na koje je ukazivala. Ili ste gospodine Kasipoviću tražili da podnese ostavku. Javnost bi da čuje šta ste učinili da zaštite Ustav, zakon i glavnog republičkog pravobranioca, jer štiteći njih čuvate Republiku Srpsku.

Vi ste kao ministar pravde, u dva navrata predložili Narodnoj skupštini Republike Srpske dva zamjenika pravobranioca, koja su danas u zatvoru, suočena sa optužbama za izvršenje krivičnih djela. Na ovaj način ste lično učestvovali u svjesnoj namjeri da sumnjiva lica izglasa Narodna skupština i time naštetili njenom dignitetu. Da li ste svjesno obmanjivali u oba slučaja Narodnu skupštinu gospodine Kasipoviću? Indicija da jeste stoji u činjenici da ste prilikom imenovanja Borislava Jelačića bili upozoravani od narodnih poslanika da povučete prijedlog jer se radi o licu za kojeg je glavni republički pravobranilac Danijela Novaković svojevremeno ukazivala na nezakonit rad. Ni tad, kao ni prethodno kada ste trebali zaštititi glavnog republičkog pravobranioca, niste preduzeli ništa. Niste htjeli, niste smjeli, danas je nebitno, nanijeli ste nesagledivu štetu Republici Srpskoj.

Da li je Vama kao sasvim običnom građaninu Republike Srpske normalno da dva puta u kratkom vremenu predložite za „prvog advokata“ najvećeg grada u Republici Srpskoj lica optužena za izvršenje krivičnih djela. Da Vas podsjetimo gospodine ministre, pravobranilac štiti interese Republike Srpske, a ne vrši krivična djela protiv interesa Republike Srpske?

I na kraju, pitamo Vas ministre da li Vam je poznato zašto Socijalistička partija nije bila za imenovanje Milimira Govedarice na mjesto Glavnog pravobranioca Republike Srpske? Da li je možda i novi glavni republički pravobranilac umiješan u jednu od afera? O toj umiješanosti tokom 2015. godine mnogi mediji su pisali. Izborom Milimira Govedarice svi medijski natpisi su nestali iz medijskih arhiva. Pitamo Vas da li Vam je poznato ko je sve učestvovao u medijskom čišćenju biografije novog republičkog pravobranioca Milimira Govedarice?

Pozivamo vas da zadržite minimum poštovanja prema institucijama i građanima Republike Srpske i podnesete ostavku na funkciju ministra pravde i potpredsjednika Vlade Republike Srpske. Toliko se zakonski i ljudski još može učiniti, kaže se u otvorenom pismu, koje je potpisao potpredsjednik SDS Nedeljka Glamočak.

(BN)

elem ..da se ogradim po pitanju sledecih rijeci..
nemam nista protiv ministra kasipovica...jedan od rijetkih u vladi zeljke cvijanovic koji je sigurno posten
i koji posteno radi posao ..naravno koliko moze...koliko mu milorad dozvoli....

ali samo da kazem...i kasipovic je hrvat....
ne smeta mi sto je hrvat....jer znam da je dobar covjek... Smile
ali kazem...
recimo koliko bi hrvatskih nacionalista u politici njihove lipe....postavilo srbina za ministra pravde...trecu najvazniju funkciju u drzavi...

ne bi nijedan i to se nikad nece desiti u hrvatskoj ..niti bilo gdje ...

pitam se kakav je to srpski nacionalista dodik...kada je za ministra pravde postavio hrvata...

ponavljam..nemam nista protiv...niti mi smeta sto je covjek hrvat..
nmego samo kazem koliko je suplja prica milorada dodika o njegovoj nacionalistickoj propagandi koju svaki dan odapinje u javnost...

njegov nacionalizam je kao i sve njegove..samo suplja prica....

jedno prica..samo bog dragi zna sta on misli... a stopetnaesto radi...
jer sve sto prica ne podudara se sa onim sto radi..sto je evidentno na terenu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
Nema to veze.. Ja sam imao profesoricu istorije u srednjoj skoli Hrvaticu, bila je mozda najbolji zenski  pedagog u mom skolovanju. Dobar je taj ministar. Po mom misljenju.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Јебе се нама да изаберете и Драгана Човића за председника РС, само је битно да буде већи исламофоб од Додика и да јебе матер ЕУ и С.А.Д, јер то је једини начин да опстане Р.С.

Чуј измислили језик да се зове босански, а држава им се ко фол зове Босна и Херцеговина, па сами себи негирају један део државе хахахаххахахахахахахахаах па то могу само муслимански дебили и њихови помагачи из друга два народа.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
dabome.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Најбоље у том случају да изаберемо прасе које воли да пије.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Некрсти се плаше прасаца, тако да би у том случају избио рат.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 19:24:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.