Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 04:32:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 509914 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
sad cemo sa tih dosadnih spijunskih i obavjestajnih prica preci na segu... Smile

Borenovic castio Dodika tortom  Smile

Povodom pominjanja imena predsjednika PDP-a Branislava Borenovica cak 32 puta u 3 javna nastupa Milorada Dodika na RTRS-u, Borenovic je u znak zahvalnosti za besplatnu promociju odgovorio tortom i propratnim pismom koje je dostavio u Kabinet predsjednika Republike Srpske.

Pismo prenosimo u cjelosti:

„Za doprinos koji radiš u afirmaciji PDP-a i mene licno - ni sam nisam vjerovao da je spominjanje mog imena cak 32 puta u tvoja tri nastupa na Javnom servisu Republike Srpske znacajno uticalo na rast rejtinga, kako mog tako i moje partije.

Po analizi našeg medijskog tima, ovakav vid besplatne promocije ce biti zaista znacajan za izborni rezultat PDP-a, tako da ocekujem i želim da nastaviš istim tempom.

Neka ti ovaj slatki poklon ukloni gorcinu koju, kako vidimo u nastupima, osjecaš u posljednje vrijeme“.

Branislav Borenovic,
predsjednik PDP-a

ko tebe najtezim maloumnim laznim optuzbama -  ti njega tortom... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
sad idemo na dodikovo privatno javno glasilo
on kad je nesto ljut ili kad ne popije na vreme terapiju
dodje tu i prica nesto..prica i prica...
i to uglavnom slusaju papci i stranacki vojnici...

da se razumijemo..centar za papanluk se nalazi u glavi kod svih ljudi koji se loze na politicke ..ne znam vise kako bi ih nazvao..spodobe... ...

samo eto.. sto je kod nekih taj centar za papanluk slabo razvijen a kod nekih..recimo  kod ovih dodikovih..
razvijen je i previse....
toliko je otekao i nabubrio da utice na rad svih malih sivih celijica..

dobro ...de..dodikovci i nemaju vise od 5 potpuno funkcionalnih malih sivih mozdanih celija... Smile
ali eto... nesto sam dobre volje...(pogodio sam tiket sinoc a i imao sam seks tri puta juce) pa tih njihovih 5 celija nazivam kao neko mnostvo...
i zovem ih sve male sive mozdane celije... Smile

to je glasilo koje neki neupuceni nazivaju javni radio televizijski servis republike srpske....
to je nekad bio javni servis...sada nije...ali  bice opet posle dodika... Smile

Informbirovska cenzura na RTRS

Srpska demokratska stranka je saopštila da je tzv. Javni servis, odnosno servis Saveza nezavisnih socijaldemokrata koji placaju gradani, sinoc prevazišao sam sebe, demonstrirajuci cenzuru kakva na ovim prostorima, kako su naveli, nije videna od doba Informbiroa, brutalno kršeci zakone o RTRS i o javnom RTV sistemu.

"Gazeci profesiju i zakonske obaveze javnog servisa, SNSD-ov generalni direktor RTRS Drško Milinovic, v.d. urednika Informativnog programa Marijana Ðurdevic i urednik Dnevnika Momcilo Ostojic zabranili su emitovanje odgovora Srpske demokratske stranke na konstrukcije i laži koje je na racun SDS-a iznio poslanik SNSD-a Nikola Špiric", kaže se u saopštenju.

SDS poziva Milinovica, Ðurdevicevu i Ostojica da kažu cega se to boje, pa su zabranili da se pusti i druga strana, odgovor SDS-a koji je juce na konferenciji za novinare, na kojoj su bili i novinari RTRS-a, iznijela predsjedavajuca poslanickog Kluba SDS-a u Predstavnickom domu Aleksandra Pandurevic.

"SNSD-ovi megafoni, urednici RTRS, treba da znaju da živimo u XXI vijeku i da to što oni uvode informbirovsku cenzuru, s ciljem blacenja SDS-a i demonstracije sluganstva SNSD-u, ne znaci da se informacije ne mogu plasirati i da nece doci do svih gradana", kaže se u saopštenju.

Dalje se dodaje da "gebelsovski nacin rada urednika RTRS, samo dodatno urušava povjerenje javnosti prema ovoj kuci, na cemu smo mi gospodinu Milinovicu i SNSD-ovim urednicima informativnog programa izuzetno zahvalni".

"Na kraju, megafoni SNSD-a koji trenutno ureduju RTRS, trebalo bi nešto da nauce iz iskustva u regionu. Nijedan javni servis u regionu nije uspio da ostane TV Bastilja vlasti, jer se narod tome usprotivio i svuda su stavljeni u funkciju interesa javnosti i razvoja demokratije, a ostali su prezreni, oblaceni i od društva odbaceni samo oni što su ih uredivali", kaže se u saopštenju Srpske demokratske stranke.

Smile kad  mi ovi preko drine... koji su nesto  ljuti na pecednika vucica.... kazu ....nesto protiv rts/a  Smile Smile Smile
budite srecni sto nemate dodika ..i ovakav podanicki i bezobrazni  javni servis  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2017, 12:35:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
evo i studenti skupili svoja studentska  muda
pa i oni nesto prozborili... Smile

Studenti u Banjaluci taoci SNSD-a

Studenti su uvijek bili nosioci društvenih promjena, a cesto i snaga od koje strepi svaka vlast. Ali, u Republici Srpskoj, vlast ne mora da strepi od ove populacije jer su studenti, takode, dio strukture koja tjera njihove drugare iz ove zemlje. Nonšalantno cuteci i praveci se da sa tim nemaju ništa, studentski predstavnici amortizuju bilo kakav oblik nezadovoljstva i u startu sprjecavaju bilo kakav oblik pobune.

Krenimo redom:

Studentski Parlament Univerziteta u Banjoj Luci, odavno je utvrdenje SNSD-a, odnosno njegove omladinske selekcije MSD-a, koja regrutuje pojedince sa svih fakulteta, a koji su vec njeni clanovi i ubacuje ih u studentski izborni proces. Na taj nacin osvajaju mandate i upravljaju ovim najjacim studentskim tijelom Univerziteta u Banjoj Luci.

Posebno je zanimljiv tzv. „Gradiški klan“, koji je predvoden Ratkom Savicem, trenutnim predsjednikom Unije studenata Republike Srpske i mozgom citave operacije. „Klanu“ pripada i predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci Željko Sladojevic, kao i generalni sekretar Parlamenta Marija Puljarevic (sve troje su iz Gradiške i clanovi SNSD-a, odnosno MSD-a). Takode, potpredsjednik Studentskog parlamenta je i Miloš Kovacevic, uvaženi clan MSD-a Banja Luka.

Ratko Savic je bio sekretar i gradiškog MSD-a, potom istaknuti clan pokreta Pozitivna Srpska, koja je izuzetno bliska sa Kabinetom predsjednika Republike, da bi kasnije postao sekretar Unije studenata Republike Srpske, ciji je sada i predsjednik.

Željko Sladojevic je nekadašnji istaknuti clan MSD-a Gradiška i cesto se pojavljuje na njihovim sastancima, a isto važi i za sekretaricu Parlamenta Mariju Puljarevic, cime su im ove funkcije došle kao nagrada za aktivan stranacki rad. Znamo, takode, da Studentski parlament raspolaže znacajnim finansijskim sredstvima, te da vlast finansira ova tijela razlicitim (nagradnim) projektima.

Otvoreno ucešce u kampanjama SNSD-a nisu krili ni ostali clanovi Studentskog parlamenta, prije svega mislimo na predstavnike sa Mašinskog fakulteta, Fakulteta politickih nauka, Filološkog fakulteta i drugih. Iz džepa im, redovno, viri crvena stranacka legitimacija.

Ne znamo zbog cega ostali studenti cute, niti zašto im se ne suprotstavljaju, ali ono što je sigurno jeste da je u pitanju jedna vrsta okupacije od strane vladajuce stranke. Iz svega navedenog, opravdano postavljamo pitanja:

Šta navedeni studentski predstavnici mogu da promijene, kada svojim politickim angažmanom podržavaju ono protiv cega se, navodno, bore?
Kako ce se pobuniti protiv sebe i svojih stranackih šefova?
U cijem interesu oni zaista rade?

Najljepše je kad impresionirate predsjednika,
kako sad, tako i 2014. godine (u istrajnosti je kljuc).

Naravno, ovo su retoricka pitanja. Realna slika je zastrašujuca. Banjalucki Univerzitet upisuje sve manje ljudi, mladi odlaze iz zemlje jer im diploma i reference više ne predstavljaju nacin da dodu do zaposlenja, usljed masovnog stranackog nepotizma. Fakultete upisuje ko i kako hoce, ali i završava. Prakse nema ili je zastarjela, plagijati se otkrivaju samo u slucaju nepodobnih... Lista se nastavlja.

Da li ste culi da su predstavnici studenata u Srpskoj zaista raspravljali o nekim od ovih pitanja, jasno navodeci krivce i ukazujuci na suštinu problema?

Mi nismo.

restartsrpska.org   

Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2017, 12:26:04 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
jos samo ovo i necu vise  Smile

Ko napada VRS i generala Savcica

Da ljudska drskost cesto nema granica pokazuju orkestrirani napadi RTRS-a i SRNE na generala Milomira Savcica i pismo tzv „Udruženja Cast otadžbine“ upuceno predsjedniku Boracke organizacije Republike Srpske. Generalu Savcicu i nešim borcima ne treba zaštita, jer su oni kada je trebalo pokazali kako se brani narod i otadžbina, ali se mora ukazati na veliku sramotu da otudeni javni servis i Srpska novinska agencija napadaju i vrijedaju casne srpske oficire zarad placenika iz Armije BiH.

Napaceno srpstvo mnogo toga je docekalo i preživjelo, ali je tužno gledati da zarad šake srebrenjaka srpski oficiri, koji su toliko hrabri da ne smiju ni da se potpišu ispod svog pisma, vrijedaju i napadaju svoju bracu, ratne saobrce i generale, braneci oficira Armije BiH Dževada Galijaševica protiv kojeg su skupa ratovali. Šacica nepismenih placenika, bruka otadžbine i vaskolikog srpstva, izvrijedala je ne samo generala Savcica, vec cjelokupno rukovodstvo BORS-a i demobilisane borce Vojske Republike Srpske, a odbranu Dževada pokušali su nevješto sakriti tužnom sudbinom starice Kriste Kuljevic, majke poginulog borca iz okoline Doboja koju je zaboravila država za koju je njen sin poginuo, i koja živi sama u šupi skupa sa pacovima koji su joj izgrizli ruke.

Bruke vaskolikog napacenog srpstva i otadžbine znaju da general Savcic i Boracka organizacija nisu krivi što je država zaboravila one koji su se za nju borili, i da ne snose oni vec država i njeni celnici odgovornost za patnje nesrecne starice i mnogih drugih nepravedno zapostavljenih i zaboravljenih.

I sam general Savcic nažalost još nema riješeno stambeno pitanje, i nisu general Savcic i ostali casni oficiri naše slavne Vojske Republike Srpske sebi sagradili hacijende u stilu Pabla Eskobara sa bazenima, vještackim jezerima, vocnjacima i sportkim terenima, vile u Beogradu, Kopru, Azurnoj obali i Kipru, pa da im prigovarate da žive raskošno dok borci, porodice poginulih i narod gladuje.

Nisu oni krivi što je pukovnik Zubac umro od tuge kao podstanar, što general Grubac živi u garsoneri, vec su krivci upravo oni koji vam redovno bacaju šaku srebrenjaka, i po cijem nalogu vrijedate i napadate svoju bracu i saborce braneci najgoru ološ, šljam i oficire protivnicke vojske.

Staviti obraz pod zadnjicu cesto nije lijepo ali bude korisno. Da je brukama srpstva i otadžbine ostalo bar malo od casti o kojoj toliko pricaju, ne bi lažno po zadatku napadali svoju bracu i saborce, kompromitovali casne oficire, Vojsku i narod, vec bi skrenuli pažnju na težak položaj demobilisanih boraca i oficira, prisustvovali obilježavanju važnih datuma iz naše istorije, došli nekad na sahranu i odali pocast istaknutim oficirima Vojske Republike Srpske.

Zašto nikada nijednu rijec ili saopštenje bruke srpstva i otadžbine nisu posvetile borcima i njihovom teškom položaju, i zašto nisu svojim mentorima predložili mjere da se stanje poboljša? Pitaju li se nekada zašto su ih napustili Milenko Karišik i drugi ugledni borci i clanovi koji su osnovali udruženje naših ljudi u Srbiji sa casnim namjerama da iz matice Srbije pomognu našim ljudima u Republici Srpskoj?

O kakvim se licemjerima radi govori i cinjenica da bruke beogradske optužuju generala Savcica i BORS zbog navodnog politickog djelovanja, iako za to nema nikakvog osnova, a to rade upravo oni koji su jesenas aktivno ucestvovali u predizbornoj kampanji plašeci narod i organizujuci od Trebinja do Sokoca sa Lukom Petrovicem tribine „Sloboda je pravo glasa“.

Prije nego što naredni put udare na bracu i saborce po nalogu svojih mentora i pokrovitelja, nadam se da ce se bruke srpstva i otadžbine sjetiti rijeci velikog Njegoša koji kaže da je svako roden da po jednom umre, cast i bruka žive dovijeka.

Nebojša Vukanovic

zovi
samo zovi
svi ce sokolovi
za te zivot dati

jebem li im mamice...nista im sveto nije.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
sta ti hoces? jbg. znam i ja i svi mi da imamo problema, ali ne razumijes nesto.. znas da politicari trpe stalno strasno lose emocije? prave im  ogorceni ljudi psihoze isl. shvatas?? zato hoce da se dobro prica o njima u republici zato sto ih ljubav cuva.. ti to ne znas jer ne znas o cemu pricam!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 Smile

ajde ne mlati tu bezveze  Smile

spiric podnijeo ostavke na sve funkcije u svim komisijama... Smile
fala bogu dragom da danas cujem i neku dobru vijest... Smile

fala kurcu da taj dezereter i profiter i najpoznatiji preletac tj papak.. (papak..to je moderni naziv za preletace) u republici srpskoj.... odjebao od oba/e

konacno je clan komisije pravi srbin i provjereni patriota....jedan od najslavnijih ratnih komandanata vrs/a
borislav bojic....
junak..
komandant koji je ranjen komandovao akcijom...i   ranjen je uspjesno  obavio posao...

i jedna vlas kose naseg ratnog komandanta bojica
je vrednija i znacajnija za republiku srpsku...od citave bulumente dodikoovih jajara i dezertera ... Smile

sa velikim odusevljenjem...i srcem na mjestu... pozdravljam izbor gospodina bojica za clana komisije u oba... Smile

i naravno... jajare i dezerteri ..ratni profiteri..vojni simulanti zdajnici...propale sluge zapadne... i ostala bagra....
neka poslusaju ovu himnu....
neka poslusaju i neka je zapamte....

Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 10:42:40 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Junak?
Ima li junaka u bratoubilackom ratu?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
kakvom bratoubilackom ratu  Smile

i ne provociraj ...lijepo ti kazem... i to poslednji put... Smile

to je bio rat za slobodu srpskog naroda ..u bivsoj jugoslovenskoj republici bosni i hercegovini..republici koja vise ne postoji...
rat za sopstveni identitet...rat da dobijemo pravo da budemo srbi ..ono sto i jesmo..a ne nekakvi bosanci....

i nama braca nisu bile ustase i balije....nisu nam ni sada...oni su nasi neprijatelj bili u ratu....
a sada su komsije...
a ako ponovo dodje do rata ...opet ce biti nasi neprijatelji....i opet cemo pucati jedni na druge..i to samo budalama nije jasno...
tako da....
nije to bio bratoubilacki rat....

neko ko se 4 godine intenzivno trudio da me ubije...on meni ne moze biti brat...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 10:53:35 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Bratoubilacki rat. Najgori
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
kakvom bratoubilackom ratu  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 04:32:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.