Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 21:12:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 510126 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
vas par idiota ...polunormalnih... i dalje mislite da sam ja neki mali musliman iz nekog malog mjesta...
iz neke federacije..
i da su mi braca muslimani i hrvati.... Smile

toplo vam preporucujem da se barem informistete ...
gdje je federacija a gdje je republika srspka... Smile

jer ovako ostavljate jasan  utisak potpunih i kompletnih degenerika i idiota  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
 Smile

Zavirite u imovinski karton Milorada Dodika

Milorad Dodik godinama je jedan od najmoćnijih bosanskohercegovačkih političara. Predsjednik je Saveza nezavisnih socijaldemokrata i prvi čovjek bh. eniteta Republika Srpska.

A njegov imovinski karton objavljen na stranicama Centra za istraživačko novinarstva prepun je zanimljivih detalja koji Dodika čine jednim od najbogatijih političara u Bosni i Hercegovini.

Mediji su u više navrata izvještavali o njegovoj vili u beogradskom naselju Dedinje, a sam Dodik je nerado govorio o kupovini ovog luksuznog objekta koji je, navodno, bio predmet istrage Tužilaštva BiH.

''Šta vi hoćete da kažete? Da sam kupio 2000. godine i da sam nešto muvao? Nisam. To sam platio kreditom, a banka je kasnije stavila hipoteku na to i danas se taj kredit otplaćuje iz sredstava rentiranja tog objekta koji je izdat. Ono što dobijem kao mjesečnu naknadu za izdavanje pokriva ratu kredita. To je pod hipotekom. Jeste, 2007. ili 2008., nema potrebe da pamtim, zašto bih ja pamtio datum?", kazao je Dodik prilikom jednog od svojih televizijskih nastupa.

Šta zapravo piše u Dodikovom imovinskom kartonu? Šta posjeduje? Koje nekretnine ima u svom vlasništvu? Automobile? Koliko novca zaradi za jednu godinu? Sve to i mnogo više možete pogledati u njegovom imovinskom kartonu u bazi Centra za istraživačko novinarstvo.

eto imovinskog kartona  Smile Smile

............

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
evo sta kaze akademik

"Odakle je Dodik? Da nije možda nastao u Laktašima?"

Akademik Muhamed Filipović gostujući u Pressingu na N1 govorio je i o porijeklu pojedinih politčara u BiH u svjetlu nedavne izjave Milorada Dodika da je Bakir Izetbegović Srbin!?

Bio inicijator bošnjačko-srpskog dijaloga. Podržavate li ideju premijera Srbije, Aleksandra Vučića, za bošnjačko-srpski dijalog i je li kasno za to?

"Nikada nije kasno za dijalog. Vučića ne smatram dovoljno kompetentnim da bude inicijator dijaloga jer se suviše kasno sjetio da treba razgovarati. Svoje pismo sam uputio preko jednog drugog srpskog političara, porijeklom iz BiH, koji je izrazio želju, a prvo priznao genocid. Riječ je o Vuku Draškoviću."

Šta bi se postiglo dijalogom, šta bi se riješilo?

"Postiglo bi se da priznamo jedni druge konačno. Priznajemo sebe lažno, a to znači politički. Politika u sebi sadrži 80 posto laži i obmane. Ja kažem da oni nas moraju prihvatiti onako kako mi sebe smatramo, vidimo i vodimo kroz historiju. Isto tako da i mi njih priznamo. To je uvjet za otvaranje dijaloga i gdje bi vidjeli koji su interesi, šta je zajedničko, a šta suprotno. S Hrvatima nikada nismo imali veze i toliko zajedničkog kao sa Srbima. S Hrvatima trebamo razgovarati, ali prvo trebamo rješiti stvari i konflikte koje smo imali sa Srbima."

Milorad Dodik je zaprijetio da će sve biti blokirano, ako se ne usvoji zahtjev o Ustavnom sudu BiH?

"Zar sve već nije blokirano? Ne treba ozbiljno uzimati izjave političara. Koliko je do sada puta Čović izjavio da sve funkcioniše, a koliko je Dodik puta kazao da on neće dozvoliti nešto, koliko puta je Izetbegović izjavio nešto slično!?"

Dodik je nedavno uputio uvredljivu izjavu na račun Bakira Izetbegovića. Izetbegović je onda kazao da se Dodik ne treba vraćati previše unazad, jer bi se sve moglo vratiti na nivo Republike BiH. Zatim je Dodik izjavio da će Bakir ako se bude previše vraćao u prošlost vidjeti da je on zapravo Srbin. Šta je stalno nametanje prošlosti?

"To je politički lopovluk, a ne nametanje prošlosti. Ono što je Dodik kazao Bakiru Izetbegoviću je politički lopovluk. Izetbegovićevi preci su živjeli u Srbiji. Jedan od najpoznatijih ljudi u Smederevskom sandžaku je bio Alaj beg, jedan Jahić o kome se pjeva pjesma 'Igrale se delije nasred zemlje Srbije...'. Da je Dodik imalo pametan to nikada ne bi spomenuo, jer su to Bošnjaci koji su stoljećima živjeli na teritoriji Srbije. Na njima je izvršeno nasilje."

Dodik je napravio kolosalnu glupost, a Bakir Izetbegović pametnu stvar jer se nije upuštao u to, kazao je Filipović, a zatim iznio interesantne činjenice.

"Odakle je Dodik? Da nije možda nastao u Laktašima? Odakle je Radoslav Dodik - iz Ljubuškog. Pogledajte ih, kao dva brata rođena. To su iz istog bratstva. Jedni su bili pod Mlecima i primili katoličanstvo, a drugi ostali u Bosni jer u Bosni niko nikoga nije prisiljavao da mijenja vjeru. Da ti ljudi išta znaju ili da ima ljudi koji bi ih naučili, ali takvi koji znaju podbadaju njih da prave gafove. Dodik je napravio kolosalnu glupost, a Bakir Izetbegović pametnu stvar jer se nije upuštao u to."

Kolinda Grabar Kitarović nastala BiH najveću sigurnosnu prijetnju po Hrvatsku, zatim da je ovdašnji islam postao opasan. Filipovića su zbog reakcije optužili za neprijatelja zbog stavova.

"Kolinda Grabar Kitarović je napravila niz katastrofalnih grešaka. Protiv susjedne zemlje je govorila u trećoj zemlji što je nedopušteno sa stanovništva diplomatije. Ona nema nikakvog argumenta da tvrdi ono što je tvrdila, jer daleko duže i dublje u historiji postoji terorizam u Hrvatskoj od terorizma kojeg su vršili radikali Frankovci, kasnije ustaše za vrijeme stare Jugoslavije pa do užasnih zločina za vrijeme rata i upadanja u zemlju, pa zločina u vrijeme rata u BiH."

ccc... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
znaci ako ima para on je los covek...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
Smile

ajde ne mlati tu bezveze  Smile

spiric podnijeo ostavke na sve funkcije u svim komisijama... Smile
fala bogu dragom da danas cujem i neku dobru vijest... Smile

fala kurcu da taj dezereter i profiter i najpoznatiji preletac tj papak.. (papak..to je moderni naziv za preletace) u republici srpskoj.... odjebao od oba/e

konacno je clan komisije pravi srbin i provjereni patriota....jedan od najslavnijih ratnih komandanata vrs/a
borislav bojic....
junak..
komandant koji je ranjen komandovao akcijom...i   ranjen je uspjesno  obavio posao...

i jedna vlas kose naseg ratnog komandanta bojica
je vrednija i znacajnija za republiku srpsku...od citave bulumente dodikoovih jajara i dezertera ... Smile

sa velikim odusevljenjem...i srcem na mjestu... pozdravljam izbor gospodina bojica za clana komisije u oba... Smile

i naravno... jajare i dezerteri ..ratni profiteri..vojni simulanti zdajnici...propale sluge zapadne... i ostala bagra....
neka poslusaju ovu himnu...
neka poslusaju i neka je zapamte....

Smile

ti stvarno imas psihicki problem. hhehee zalim te .

budalo frustrirana.... ti volis taj vid razgovora... nemoj da ti padne na pamet da mi prijetis! i lupas bzyz.. Smile

P.S.
samo te cekam...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
hahahaha...koji si sad pa ti...   Smile

i gdje me  cekas... Smile

rusko...ne radi se o imovinskom kartonu i o tome da je neko los lik zbog imovinskog kartona..
pre svega ovo nije ni 10 dio imovine koju dodik posjeduju...

recicu ti samo jednu stvar..cerka milorada dodika..zivi u stanu od 380 metara kvadratnih...
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 18:12:12 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Deset pitanja direktoru RTRS-a

Vukota Govedarica, predsjednik Srpske demokratske stranke, na press konferenciji postavio je 10 pitanja za direktora Radio televizije Republike Srpske.

Vijesti
    Republika Srpska

Utorak, 01.08.2017. | 14:07

Dao je razuman rok za odgovore, kazavši da ukoliko se ne oglasi - SDS ce biti prinuden da sam odgovori na postavljena pitanja.

"Prošlo je 10 dana od kako smo zvanicnu uputili pismo prema Drašku Milinovicu, predsjedniku RTRS-a, nismo dobili odgovore. Cijenimo da odnosi izmedu RTRS i SDS, i ostalih opozicionih partija zaista su došli do kuliminacije", kazao je Govedarica.

On je želio otvoriti sva pitanja koja su otvorena na relaciji RTRS i opozicija u RS.

"Draško Milinovic je sa svojim urednicima uzurpirao Javni servis Republike Srpske, i ne samo to, vec je RTRS nažalost pretvorena u partijski megafon RTRS", ocijenio je.

"Koristeci se gebelsovskim metodama, da svaka laž izrecena 100 puta postaje istina, nalozima pretpostavljenih, RTRS je krenula u sataniziranje i veliki medijski rat prema SDS, i ne samo prema nama nego i ostalih opozicionih partija u RS", kazao je u obracanju novinarima.

On traži od ove televizijske kuce da "zaustavi podjele medu srpskim narodom, koje su evidentne, i traži da se "dekontaminira zatrovani prljavi medijski prostor.

Pomenuo je i finansijske gubitke, i dug od 4,6 miliona KM prema zaposlenima, 11 miliona prema BHRT-u i veliki iznos prema dobavljacima.

"Koristimo priliku da gospodinu Milinovicu kao najodgovornijem postavimo 10 pitanja", kazao je Govedarica. Pitanja donosimo u nastavku.

1. Koliko imate stanova, gdje se nalaze, koliko koštaju i kada su kupljeni?

2. Kakav automobil vozite, kada je kupljen i koliko košta?

3. Da li osjecate odgovornost za neisplacene doprinose?

4. Da li osjeca ikakav vid odgovornosti koje bi trebao da ima kao generalni direktor?

5. Koliko su koštali RTRS-ovi prenosi Roland Garrosa, ko je placao to, jer ste bili prisutni u Parizu i na turniru?

6. Koliko košta kupovina i nabavka programa od vašeg dolaska na celo RTRS, gdje su kupljeni i po kojoj cijeni?

7. Nabavka tehnicke opreme, kod koga je kupovana, gdje je održavana i po kojoj cijeni?

8. Imenovanje Srdana Džajica, vašeg kuma za zamjenika Direktora direkcije - koje reference ima, osim navedene?

9. Šta misli o HDZ-ovom zakonu o Javnom sistemu, koji ocigledno Dodik i SNSD podržavaju, imajuci u vidu da nekada nije blagonaklono gledao na ovaj projekat?

10. Da li je tacno da se informativni dio emisija RTRS, Dnevnik, kreira u kabinetu Željke Cvijanovic?

(N1)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
hahahaha...koji si sad pa ti...   Smile

i gdje me  cekas... Smile

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
mob
Nokia 
ovo ti je sin... bice izabran.. jedn kurva je umrla za njega.. znas sta slijedi?? balerina? a onda?... hahaha ha ha Smile

pokojni brat ti je doktor... znas ciji.? znam ja...  znas ko ti je tata.. jedan prof sizofrenicar.. a ti... rekao si nesto kamenorescu.. znam sta.. rekao ti je nesto..  Smile

hocu da kazem nesto.. volim republiku srpsku.. ali i federaciju...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2017, 23:04:49 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Mar 2026, 21:12:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.