Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 05:21:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507504 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Mirni muslimani
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
До победе!!1

Подајте глас чоеку!

п.с. Спаваш ли мирно бобак бл??
Citat

zbog cega to ja ne bi spavao mirno  Smile

mozda zbog toga sto je dodik u x opstina u koaliciji sa bakirovim sda i sdp  i hdz  Smile
sto je okruzen sa ustasama i sto s njima sklapa koalicije
dok ustase u hrvatskoj na jasenovcu stavljaju table sa ustaskim poklicima..

ili  zbog toga sto je 13 godina bio u koaliciji sa sda na drzavnom nivou...
 ili sto je prodao sve sto je mogao ...do te mjere da republika ima jos samo ime...

pa ne bojim se ja balija i ustasa ... Smile tj miletovih koalicionih partnera i iz rata a i kako vidim i danas

nisam ja bjezo po beogradu od rata...i svercovo naftu i ronhil i nisu mene zvali mile ronhil....
i nije mene alija metno u stvaraoca republike bosne i hercegovine ...nego mileta ronhila...
i nisam ja bio opozicija ratnom predsjednistvu...
i nisam ja govorio javno na televizijama muslimanskim da je radovan karadzic ratni zlocinac i da je u srebrenici pocinio  geninocid...i da ta treba da bude osudjen zbog toga
 i to ne samo on ...nego citav sds....
to je mile ronhil govorio

i nisam ja sklapao prudske dogovore sa ustasama i balijama...
da pola republike dam ustasama i da od bosne napravim
4 zone..banjalucku..tuzlansku ..sarajevsku i mostarsku..ili tako neko slicno sranje izdajnicko....
nego mile- ronhil je to radio....samo je nas narod kratkog pamcenja izgleda...

i nisam ja prodao grb...zastavu..himnu i krsnu slavu republike...
nisam ja prodao brcko...srpski brod.-.srbinje...srpsko sarajevo i sve ostalo sto je imalo ono srpski...
nisam nisam.... to je mile ronhil prodo

trebas pitat njega i sve njegove poltrone koji ga slijede
kako oni spavaju...
i kako ce spavat kad on padne... Smile

nicija do zore nije sjela pa nece ni miletova ...mora otic makar u penziju  Smile
a onaj ko posle njega dodje ..on ce vdjet ko ce kako spavat i gdje ce spavat ... Smile

Smile

otidji u federaciju i pitaj bilo kojeg srbina od onih  20-30 hljada..pitaj ih za dodika...
ako ne dobijes batine dobro ce biti...
toliko ga vole..toliko je toga uradio za njih....

kad god izadje da jede govna i da sa svojim koalicionim partnerom bakirom radi predstavu za siroke narodne mase.....i pocne da srbuje --
tii jadnici po federaciji...ne znaju dal ce noc prezivjeti...

i da barem nesto uradi od toga sto prica ..
ne bi mu po rijeci zamjerio..

nego nikad nista nije uradio od onoga sto mu  izlazi iz usta...

i on je jedan obicni folirant....
koji ce pobjeci odavde cim prvi metak pukne....

svo njegovo srbovanje se svodi na licni interes....i na debljinu racuna deviznog...

ali polako...pred nama je...doci ce dan kad ce morat stati iza toga svega sto prica....

Smile
« Poslednja izmena: 22. Dec 2016, 00:51:48 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
ГОВЕДАРИЦА: Дошло је вријеме да стране судије оду уколико БиХ жели да буде члан ЕУ

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је након сједнице Предсједништва ове странке на Палама да ће моћи да коментарише текст закона о Уставном суду БиХ који заједно усаглашавају СНСД и ХДЗ БиХ, тек када буде видио о чему је ријеч, али да сматра да је дошло вријеме да стране судије оду уколико БиХ жели да буде члан ЕУ.

„Судећи по изјавама лидера СНСД-а и ХДЗ-а БиХ Милорада Додика и Драгана Човићу, то ће бити неки нови текст закона који у овом моменту не могу да коментаришем. Оно што могу да кажем јесте да је дошло вријеме да стране судије оду“, рекао је Говедарица новинарима.

Он је навео да Додик и Човић морају да знају да закон који уђе у процедуру може бити подржан искључиво по дејтонском модалитету, што значи да, уколико Бошњаци не желе такав закон, онда „тешко да ће бити и усвојен“.

„То је проблем са којим ће се сусрести не само Додик и Човић, него и сви ми у Парламентарној скупштини БиХ“, истакао је Говедарица.

Предсједник СДС-а је подсјетио да је крајем прошле године установљена иницијатива да све парламентарне политичке партије из Републике Српске формирају радну групу које ће дефинисати закон о Уставном суду БиХ.

„Заједно смо покренули иницијативу и поднијели Парламентарној скупштини БиХ тај закон, али је он неславно завршио. Сада нам није јасно зашто је Додик изабрао за партнера ХДЗ БиХ и Човића, односно партнера који долази из Федерације БиХ. Ипак ћемо сачекати да видимо о чему се ради“, додао је Говедарица.

Он је истакао да је за СДС веома битна иницијатива за посебну сједницу Парламентарне скупштине БиХ о реформи правосуђа коју је замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић упутио Колегијуму парламента БиХ.

„О овој иницијативи СДС-а требало би да буде разматрано на сједници 29. децембра“, каже Говедарица.

Говорећи о односима унутар Савјета министара, Говедарица је навео да може да претпостави да је Додику „стало да проба да избаци СДС из Савјета министара“, што је, како каже, његово легитимно право, али да за сада СНСД представља само опозицију у парламенту БиХ.

Говедарица је апеловао да не би било добро да Народна скупштина Републике Српске донесе нови пословник без консензуса.

„То би било први пут у 25 година да Народна скупштина донесе пословник прегласавањем. Актуелна већина жели да промијени много ствари, да `сузи` простор опозиционог дјеловања Скупштини, што је за нас апсолутно неприхватљиво“, каже предсједник СДС-а.

Он је навео да је на данашњој сједници Предсједништва СДС-а разговарано је, између осталог, о статусу локалних заједница у којима нису изабрани начелници из СНСД-а.

„Пратимо изјаве предсједника Републике и начин на који се Влада Српске односи према овим локалним заједницама. Примјећујем да постоји блага опструкција када је ријеч о приходовним странама ПДВ-а. Видимо да у буџетима за наредну годину Влада сугерише заједницама да смањују приходе од ПДВ-а, што нас доводи до закључка да унутрашњи и спољни кредити расту, а приходи локалних заједница су све мањи и мањи“, додао је Говедарица.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
  Он је навео да Додик и Човић морају да знају да закон који уђе у процедуру може бити подржан искључиво по дејтонском модалитету, што значи да, уколико Бошњаци не желе такав закон, онда „тешко да ће бити и усвојен“.

„То је проблем са којим ће се сусрести не само Додик и Човић, него и сви ми у Парламентарној скупштини БиХ“, истакао је Говедарица.

sve to zna i dodik i onaj njegov croat....

a znaju i to da je bosna na putu da otvori pregovore sa eu..
i znaju i to da sa protektoratom bosna ne moze otvoriti pregovore....
a znaju i to da je stranim sudijama ovo poslednji mandat....
i da se zakon moze promjeniti tek posle isteka njihovog mandata..sto i eu potrazuje u slucaju da se otvore pregovori bosne sa eu....

i to svaka budala zna....

ali eto...dodik ima kamare sljedbenika koji na teveu imaju samo rtrs..i ispire im mozak i ubjejduje ih
da to sto ce strane sudije posle isteka mandata odjebat iz bosne...
da ce to biti kao njegov predlog... Smile

ali eto nismo mi svi u republici sumskoj bas toliko ograniceni kao njegovi sljedbenici  Smile

Smile

a bosnje su se vec izjasnile da nece dati svoju saglasnost..sto znaci da od zakona nema nista....
moze se samo stvoriti jos jedna farsa kao sto je bio referendum o danu rs....
jer u srpskoj se spremaju strajkovi raznih sindikata ..naglasak je na mupovce....i na pravosudje...
pa bi dobro bilo malo frke na nacionalnim relacijama da nadjebu malo te socijalne price....

a moze da se zakon primjeni i ako  se raspakuje dejton...
a to   je i dodikov i covicev i san i cilj..
dodik je jos 2011 obecao hrvatima entitet..
kad je proglasen licnoscu godine u mostaru...

a da bise napravio treci entitet...  republika se mora malo pocjepati...
i  mora dio da pripadne ustasama....itd...
ali ne bi o tome...zivac mi skoci  i kad pomislim na to....

uglavnom..ukratko - dodikovska posla... Smile

i cisto informativno da vam kazem..citajte malo vise sta izjavljuje mladen ivanic ..
« Poslednja izmena: 22. Dec 2016, 01:16:37 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
svi kosmari se ostvaruju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
dodikov posao ...kao predsjednika entiteta.... nije uopste ovo sto on radi..niti je to po ustavu njegova nadleznost....

to je on sebi dao pravo....

njegov posao kao predsjednika entiteta je da se izmedjuostalog brine o socijalnim pitanjima i ostalim unutrasnjim pitanjima....to je posao i vlade entiteta....

i sve ovo sto on radi je pisanje uz vjetar....
i sve sto on radi je razdor u srpskom narodu....i bjes stranaca....i tako samo pomaze bakiru i slicnim sljamovima da zatru svaki trag srpske republike...
i samo nam stetu nanosi....

bakir nije podnjeo apelaciju za ukidanje imena  republike srpske samo zato sto je u dejtonskom sporazumu pod tim imenom zavedena...

i cim se raspakuje dejton....
bakir ili neki njegov sljedbenik ce podnijeti apelaciju da se ukine i ime...
i dok su stranci ovdje...dejton se ne smije raspakovati....
jer sa stranim sudijama ..ime republike ode...
a kako sam vec naveo ovo im je zadnji mandat ako bog da....
i zakon se ne moze mjenjati dok im traje mandat....

a kad odu stranci...ako se dodik uzda u ustase ...da ce oni drzati stranu srbima i u apelacionom  sudu da ce njihove sudije
glasati protiv toga da se ukine ime republike....
bajo moj ..ako je to sve u sto dodik ima da se pouzda....bez imena republike cemo ostat ko ista...
srbi  kad  god su bili u nekom dilu sa ustasama..ovi su ih sjebali....

sem toga..covic je tu kao predstavnik hrvatskg naroda..dok se ne resi pitanje sa izborima....u mostaru i bla bla...
to je goruce pitanje vec 10 g....i on je tu prisutan samo zbog toga...
njega posle  resavanja tog pitanja... nece biti ni u romingu....
i ko zna kakav ce ustasetina da dodje na njegovo mjesto....

a  hrvati ce glasati protiv ukidanja imena republike
samo ako im srbi daju dio republike....
a tog mudonje u republici nema ...koji smije da proda dio republike ustasama...
..taj bi sebi i svojoj porodici ...potpisao smrtnu presudu..  Smile

tako da ti je ta sva prica oko nezavisnosti i slicnih gluposti....
moguca samo ako se sva tri naroda sloze da se fino i kulturno razidjemo...
a na ovaj dodikov kaubojski nacin..republika ce kao i uviijek biti gubitnik....

ali ...vidjet cemo ...sad ce uskoro izbori..i daj boze srece da se ivanic kandiduje za predsjednika
samo on moze da skine dodiika...ako ga mektic i pravosudje ne sjebu.. kroz silne sudske procese koji ga cekaju....
i to su  jedini moguci mirni nacini... da se republika spasi... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
mob
Samsung S10 +
Dodik pozvan na Trampovu inauguraciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
lele.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
to je dobra vijest....
mozda ce konacno kad se zamjne ambasadori neki novi americki ambasador
razgovarati sa predstavnicima republike srpske...

jer sa nasim entitetskim vlastima amerikanci javno i institucionalno  ne razgovaraju
 vec 10 godina ..

a dobro...razgovarali su dok je dodik bio na drzavnom nivou ...moraoali su..
 jer su tad ameri kao i bakir bili pravo dobri saveznici....
i ljudine s kojima se sve moze dogovoriti..
msm...kako su dodik i bakir jedan drugom gurali jezik u bulju....izjavljujuci jedan za drugog kako se sve lako moze dogovoriti sa dodikom odnoisno sa bakirom.... Smile

e kad je dodik izgubio vlast na nivou drzave ameri su postali zlo a bakir balija a sds izdajnici  Smile.

ali zvanicno ameri  sa dodikom ne razgovaraju vec deceniju...otkako ih je dodik izdao...
i otkako je  od prijatnog balkaskog povjtarca i evropejca
koji je na sve strane bosne i hercegovine sirio poruke pomirenja i bratstva i jedinstva i ocuvanja cjelovite dejtonske beha....
i od kad je priznavao genocid u srebrenici i isao da klanja pred 6000 izmisljenih zrtava...
i osudjivao ratka mladica i radovana karadzica pre haske presude i nazivao ih ratnim zlocincima...
koji su pocinili genocid nad tih dragim i mirnim mrtvim muslimanima.....
i od kako je iznenada ...kako su pare zapuhale sa druge strane....postao srbenda najveci na svetu.... Smile

e otda ameri ne razgovaraju sa dodikom... Smile

a inace ....cudno mi je da je tramp pozvao nekog komunjaru.... Smile
a doduse..kad je pozvao balije i siptare i ustase sto ne bi pozvao  i komunjaru.,.. Smile

ali to steta nema nijednog pravog srbina na inaguraciji...ili cetnika... Smile
ali ajde mozda ce nas cetnicki guslar vukota  govedarica dobit poziv....i spasit ce obraz cetniima...i pravim srbima... Smile

kad vukoga zagusla p[ravu srpsku hinu a ne onu dodikovu  Smile
nego nasu jednu jedinu   Smile

boze pravde, ti sto spase,
od propasti do sad nas,
cuj i od sad nase glase
i od sad nam budi spas.

mocnom rukom vodi, brani,
buducnosti srpske brod,
boze spasi, boze hrani,
srpskog kralja, srpski rod.

slozi srpsku bracu dragu,
na svak dican slavan rad,
sloga bice poraz vragu,
a najjaci Srpstvu grad.

nek na srpstvo blista grani,
bratske sloge zlatan plod,
boze spasi, boze hrani,

nek na srpsko vedro celo,
tvog ne padne gnjeva grom,
blagoslovi srbu selo,
polje, njivu, grad i dom.

kad nastupe borbe dani,
k pobedi mu vodi hod,
boze spasi, boze hrani,

iz mracnoga sinu groba,
srpske krune novi sjaj,
nastalo je novo doba,
novu srecu boze daj.

kraljevinu  srpsku republiku brani,
petvekovne borbe plod,
srpskog kralja boze hrani,
moli ti se srpski rod.
« Poslednja izmena: 22. Dec 2016, 14:01:32 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 05:21:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.