Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 00:28:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Република Српска  (Pročitano 507479 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
mob
Nokia 33-10
ovom istinom, što je Dino opevao svom narodu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Mnogi ne mogu da shvate koliko su ljudi po RS apolitizovani. A jesu, verujte. Zivot ih naucio.
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
znatno je bolji dino od harija
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
mob
Nokia 33-10
i lepo je rekao da je kod bošnjaka sve laž osim smrti.. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ih bash kod boshnjaka?

a ne kaže u pesmi kako je kod eskima
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro

Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Додик: Странци су растурили бившу Југославију, растуриће и Босну

Странци су закували у бившој Југославији, растурили све, закувавају у БиХ, они ће је и растурити, изјавио је у интервјуу за „Спутњик“ предсједник Републике Српске Милорад Додик. Он је нагласио да Исламска држава само спроводи декларацију Алије Изетбеговића али да је РС свјесна себе те да им Бакир Изетбеговић не може укинути датум стварања РС.

„Република Српска је тамо гдје је и била, у суштини додатно свјесна себе, додатно свјесна шпекуланата, лоших намјера које су годинама концентрисане у Сарајеву према РС и у дијелу међународног фактора, који је тамо нудећи неке далеке циљеве и повластице покушавао да нам узме оно што је нама важно. Немогуће је очекивати да Срби прихвате да им Бакир Изетбеговић укине њихов датум стварања, без обзира што он то пакује у различите приче“, казао је Додик.

Он је навео да Срби нису противни томе да постоји Уставни суд али је ситуација парадоксална јер суд постоји 20 година а да закона о Уставном суду још увијек нема.
„Сви знамо да је Устав кључни и највиши акт, али да би се увела институција у живот мора да постоји закон о тој институцији,“, рекао је Додик, и додао да РС покушава да предложи закон о Уставном суду, али да је проблем што се креирају одлуке суда путем Правилника о којем одлучују саме судије. Они, каже, све више усложњавају односе у БиХ.
 „Странци су закували у бившој Југославији, растурили све, закувавају у БиХ, они ће је и растурити. Они ће бити ти којима је свеједно што се тамо враћају стотине талибана, стотине муџахедина, што постоји скривена локална структура која то ради. Ми потпуно располажемо спознајама и доказима да логистику за живот тих терористичких група даје политички естаблишмент муслимана на челу са Бакиром Изетбеговићем,“ нагласио је Додик.
Предсједник РС је подсјетио да је и током ратова деведесетих година преко хрватске територије стигло 4.000 муџахедина у БиХ, а да се опет користе исти правци, те је логично очекивати да Хрвати знају о чему се ради.

„А Бакир Изетбеговић се узнемирио око свега тога. Сви знају да је главни и одговорни уредник Исламске државе, која сада егзистира на Блиском истоку, његов отац, јер је он написао Исламску декларацију. Када прочитате Исламску декларацију Алије Изетбеговић видећете да оно што је примењивала у пракси ИД у Сирији и Ираку то је то — шеријат — и нема опроста ником ко није са њихове стране.

А Бакир Изетбеговић када је дошао на чело Предсједништва и као члан Предсједништва рекао је: ‘Ја настављам путем свог оца’. То су приче које ми не можемо ни секунду да избацимо из посматрања, „ рекао је Додик.

Милорад Додик је казао да има позитивно мишљење о премијеру Србије Александру Вучићу и о предсједнику те државе Томиславу Николићу те да ће Србија сама одлучити ко ће бити кандидат на предсједничким изборима.

„Мени је важно да се Србија креће ка добром циљу, а то је стабилна и развијена Србија“, нагласио је Додик за „Спутњик“.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
А ти ћеш растурити Републику Српску.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
valjda bosnu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Додик тражи комисију за Сребреницу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик сматра да у вези са ратним дешавањима у Сребреници има много контроверзи, као и предрасуда и оспоравања и тражио формирање међународне комисије која би без притиска направила реалан извјештај о свим дешавањима у Сребреници у јулу 1995. године.

„Сада знамо да су Маркале и Тузланска капија били намјештени да би се креирали одређени војни догађаји, прије свега интервенција странаца“, рекао је Додик за телевизију Н1.

Предсједник РС је даље рекао да не спори да се у Сребреници на крају рата догодио „озбиљан и велики злочин“, због, како је навео, „разних политичких калкулација тадашњег бошњачког лидера Алије Изетбеговића који је повукао команданта бошњачких снага у Сребреници Насера Орића, и неких Срба“.

„Никога не правдам, треба да дођемо до релевантне истине, а истина није оно што је написала Влада Републике Српске под притиском (бившег високог представника) Педија Ешдауна, већ истина може бити то да релевантна, ауторитативна међународна комисија, независна од политичких институција направи један извјештај, и то ћу подржати“, нагласио је Додик.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 432
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Mar 2026, 00:28:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: content

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.