Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:12:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska + Srbija  (Pročitano 19228 puta)
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Vau, a tome sluzi to dugme, eee nisam znao...

Zato ja nisam nikad prihvatio, i nikad necu posao moderatora.
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
За референдум 50.000 потписа

Српски народни покрет „Избор је наш” прикупио је до сада 50.000 потписа грађана Републике Српске за одржавање референдума о издвајању тог ентитета из БиХ.

Председник те невладине организације Дане Чанковић рекао је новинарима да ће прикупљени потписи грађана бити предати парламенту РС. „Нека онда народни посланици виде шта ће с вољом народа”, додао је Чанковић.

Српски народни покрет је јуче на бањалучком Тргу Крајине прикупљао потписе грађана за референдум, настављајући акцију „Химна, грб, застава – то смо ми”. (Бета)

-----------------------------------------------------------

КРИСТИJАН ШВАРЦ ШИЛИНГ У БЕОГРАДУ

Нема сличности између Црне Горе и РС

Високи представник међународне заједнице у БиХ Кристиjан Шварц Шилинг изјавио је јуче да је референдум о независности Црне Горе посебан случај, који се не може упоређивати са ситуацијом у другим подручјима Србије или БиХ. „Црна Гора је специјалан случај јер је према уставу бивше Југославије била посебна република у оквиру федерације. То се не може упоређивати са било којим другим подручјем овде или у БиХ”, рекао је Шварц Шилинг новинарима после састанка са шефом дипломатије СЦГ Вуком Драшковићем у Београду.

Према његовим речима, БиХ почива на потпуно другим основама. „Република Српска створена је Дејтонским споразумом, који не даје простора за одвајање или уништавање БиХ”, истакао је Шварц Шилинг.

Високи представник у БиХ сматра да се с тим слажу и званичници у Београду са којима је разговарао. „То је питање правних принципа”, рекао је он, а „поштовање тих принципа је пут ка миру у региону”.

Према Шварцу Шилингу, идеја о референдуму није широко заступљена у Републици Српској. „Има неких изјава које можете тумачити на овај или онај начин, али већина политичара у Републици Српској не шпекулише о томе”, додао је он.

Високи представник међународне заједнице у БиХ је новинарима рекао да је са званичницима у Београду разговарао о „веома блиској сарадњи у вези са питањем Хашког трибунала”. „Конкретно, било је речи о томе да се у подручјима за која су надлежне власти у БиХ, посебно у Републици Српској, затим у Србији и у Црној Гори, успостави блиска сарадња како би се уништиле мреже које штите злочинце или како бисмо помогли једни другима да их ухватимо”, изјавио је он. (Танјуг)

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
@Kowakian Monkey - Lizzard

Drago mi je sto si uspeo da savladas osnove operacije...

A, sto se tice posla moderatora... pa... i nije to za svakog...

Sad se fino smiri...

Ako ne... Blalbaonica je par foruma na gore...

Hvala!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

Drago mi je sto si uspeo da savladas osnove operacije...

A, sto se tice posla moderatora... pa... i nije to za svakog...

Sad se fino smiri...

Ako ne... Blalbaonica je par foruma na gore...

Hvala!
Vau, sad sam naucio da koristim dugme "citiraj", svaki sekund naucim nesto novo...

Naravno da nije za svakog. Zato ako taj posao nepodnosite (zbog ovakvih kao sto sam ja) onda ga nebi trebali ni raditi. Staces, ili si za taj posao ili ne...

Ja sam smiren.

Nema na cemu.

Pozdrav
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 571
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Interesantno je da svi predstavnici međunarodne zajednice, od početka krize u bivšoj Jugoslaviji 1990. godine, jedino Srbima odriču pravo na referendum. Nije više riječ o ujedinjenju Srbije i Republike Srpske, sad je na dnevnom redu pitanje kako da se spriječi dalje komadanje Srbije. Ako u zločinačkom talasu Novog svjetskog poretka Srbija bude i dalje teritorijalno čerečena, a sve su prilike da hoće, pokretanje pitanja za jedinstvene srpske države od teritorija bivše Jugoslavije koje imaju ili su prije etničkog čišćenja imale srpsku većinu, postaće bespredmetno.
IP sačuvana
social share
Sve što nije napisano nije ni postojalo, a i ono što je napiano nije u svemu postojalo onako kako je napisano.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15

Ja vrlo volim svoj posao, ali ne volim ljude  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Za BiH bi najbolje bilo kad bi Hrvati otisli Hrvatskoj, Srbi gde hoce (oce li nezavisnost ili sa Srbijom), a Turci da ostanu sami, pa neka uzivaju... BiH je frankenstajn kao i (hvala bogu) pokojna YU, i pitanje je vremena kad ce opet izbiti rat, zato najbolje referendum, pa kud koji mili moji...

E moj monkey,BiH nije mijesto gdje se namiruju kafanski dugovi.Nije mijesto gdje bolesni kockari vracaju izgubljeno.Pokusali ste jednom,niste uspijeli,na vasu zalost dugo,dugo cete cekati drugu priliku da rasparcate BiH.Jasne su vase zelje,ali realnost je nesto drugo.
A sto se tice rata,hm,ko o cemu Srbin o ratovanju,a svaki rat ste izgubili,to vec treba da vas zabrine.
Sto se tice Dejtona i kritike da ima duple arsine,to i sami znate da nije tacno.Ista stvar su zelje za ukidanjem RS kao i samostalnost RS.To su samo ZELJE.One su narocito izrazene pred izbore.Ali niti jedan od tih sanjalica na njihovu zalost nema Aladinovu lampu.
Zato su mi smijesni vasi komentari i predjenje Kosova i RS.Kosovo je problem Srbije i to ce tako i ostati.Bolje je vama u srbiji da pazite na Vojvodinu nego da mastate o kradji Bosanske zemlje.
RS je samo manji entitet koji se nalazi u sastavu medjunarodno priznate i suverene BiH i koji kao takav moze samo ostati u BiH ili nestati u smislu da se ukinu entitetske granice.Zao mi je ako sam vas probudio iz sna,ali to je tako,a vi mozete i dalje da sanjate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Punk's njet mrtav..,Kosovo je Srbija...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 610
Zastava Serbia-na granici snova i stvarnosti !
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Z600
Otkad je Srba i Srbije postojala je opravdana tendencija ka ujedinjenju svih teritorija gde zivi srpski zivalj.Dodikova izjava je ohrabrujuci poziv za pocetak velikog ujedinjenja.Dalje treba da se utvrdi drzavno-pravni status republike srpske Krajne a zatim i osporavanje Siptarima prava na Kosovo i na kraju ponovno ujedinjenje sa Crnom Gorom.Zivela Srbija
IP sačuvana
social share
Kosovo je srce Srbije, ... Vojvodina je njen mozak, ...a reka Drina je njena kicma koja protice kroz njenu samu sredinu!

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Otkad je Srba i Srbije postojala je opravdana tendencija ka ujedinjenju svih teritorija gde zivi srpski zivalj.Dodikova izjava je ohrabrujuci poziv za pocetak velikog ujedinjenja.Dalje treba da se utvrdi drzavno-pravni status republike srpske Krajne a zatim i osporavanje Siptarima prava na Kosovo i na kraju ponovno ujedinjenje sa Crnom Gorom.Zivela Srbija
Jos jedan sa Aladinovom lampom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Пошто је као што се може видети прикључење РС матици све извесније, мислим да би смо требали да их дочекамо како доликује, у Краљевини Србији Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:12:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.