Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska + Srbija  (Pročitano 19397 puta)
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9

Ти поредиш РС и санџак Smile

Муслимани су у Србији национална мањина, док су Срби у БиХ конститутивни народ и како то може бити исто???

Slažem se s ovim ali zašto srbi nisu 91 u hrvatskoj (mislim na RSK) shvatili da su nacionalna manjina a ne neko tko može da pravi državu u državi.bilo bi nam svima lakše danas da je neko tim ljudima objasnio to a ne ih huškao na rat i okupaciju hrvatskog teritorija.dalje je sve poznato kako je bilo kad kola krenu nizbrdo.
Srbi nisu bili nacionalna manjina vec konstitutivan narod u Hrvatskoj, pa su jednostrano preko noci od strane Hrvata proglaseni za nacionalnu manjinu, to je uzrok i pocetak svih nesreca, al dzabe svi Hrvati ko papagaji samo ponavljaju jednu te istu glupost...
I odmah da kazem da nemam volje da se nastavljam sa doticnima...Ko hoce da prihvati ovu cinjenicu neka je prihvati, ko nece ne mora, sada je i onako sve to istorija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Jeli iko od vas ikad bio u Hrvatskoj? Jel znate kako je bilo tamo 91-95? kako mozete znati? I nemojte mi se preseravati ovde i lupati gluposti, vec ako nesto neznate naucite ili nemojte komentarisati uopste.

IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Slažem se s ovim ali zašto srbi nisu 91 u hrvatskoj (mislim na RSK)  shvatili da su nacionalna manjina a ne neko tko može da pravi državu u državi.bilo bi nam svima lakše danas da je neko tim ljudima objasnio to a ne ih huškao na rat i okupaciju hrvatskog teritorija.dalje je sve poznato kako je bilo kad kola krenu nizbrdo.
Neznam, mozda zato sto su na Srpskim kucama i stanovima u npr. Petrinji na bozic 91. sprejom stavljeni crni krstovi (da, da ja sam odatle). Mozda zato sto su Srbi masovno otpustani sa poslova u istom periodu? Mozda zato sto je non-stop negde bilo napisano Srbe na vrbe? Mozda zato sto... 1000 stvari, zato ne seri i nelupaj. Nije stvar u manjinskom sastavu, vec u ponasanju. Ja sam preko noci postao okupator u Hrvatskoj, iako podatci od jos pre 600 godina dolazuju da su moji predci tu ziveli? Hrvati nisu zelili Srbe u Hrvatskoj, a Srbi nisu zeleli da zive sa Hrvatima u samostalnoj Hrvatskoj, tako je doslo do rata...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Slažem se s ovim ali zašto srbi nisu 91 u hrvatskoj (mislim na RSK)  shvatili da su nacionalna manjina a ne neko tko može da pravi državu u državi.bilo bi nam svima lakše danas da je neko tim ljudima objasnio to a ne ih huškao na rat i okupaciju hrvatskog teritorija.dalje je sve poznato kako je bilo kad kola krenu nizbrdo.
Neznam, mozda zato sto su na Srpskim kucama i stanovima u npr. Petrinji na bozic 91. sprejom stavljeni crni krstovi (da, da ja sam odatle). Mozda zato sto su Srbi masovno otpustani sa poslova u istom periodu? Mozda zato sto je non-stop negde bilo napisano Srbe na vrbe? Mozda zato sto... 1000 stvari, zato ne seri i nelupaj. Nije stvar u manjinskom sastavu, vec u ponasanju. Ja sam preko noci postao okupator u Hrvatskoj, iako podatci od jos pre 600 godina dolazuju da su moji predci tu ziveli? Hrvati nisu zelili Srbe u Hrvatskoj, a Srbi nisu zeleli da zive sa Hrvatima u samostalnoj Hrvatskoj, tako je doslo do rata...

pripazi na rječnik.

Nije istina da nismo željeli srbe nego su srbi čačkali i izčačkali na sebe gnjev.a da u ratu isplivaju primitivci u prvi plan ,to je istina pa je tako vjerujem bilo nezgodno bit i najpošteniji srbin u ono vrijeme u hrvatskoj.

zamisli da je Milošević tada i sva njegova CK banda regularno čestitala hrvatskoj na osamostaljenju kao danas Tadić crnogorcima gdje bi svi danas ekonomski bili.bili bi amerika u evropi bolio bi nas sve k za evropu i kako se njima prdne mi da se tako okrećemo.Jebiga ali nije nažalost bilo tako.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Odajem priznanje Dodiku prvi put, iako mi nije neki politicar koga bi cenio. Treba sto vise ovako izlaziti u javnost, ali na smiren i normalan nacin ne na sovinisticki. BiH je vestacka drzava, kao i bivsa SFRJ. Jugoslavija u malom. I kao takva ne moze opstati, a pogotovo ne kao drzava u kojoj ce muslimani voditi glavnu rec.

Pa moj kosta ne ide to bas tako.
Kazes da je BiH vjestacka kao i bivsa YU.Ako je tako sto poce onda rat kad se Bosna legalno odvoji od te vjestacke tvorevine.Ili Hrvatskakad se odvoji.Ne mogu biti dupli arsini.Za tebe je svaki politicar dobar koji je za Veliku Srbiju.I da time nadoknadite gubitke zbog Kosova i CG.
Ali moram vas razocarati,da bi se neko(bilo ko)odvojio iz BiH mora postojati saglasnost SVA TRI NARODA !!!Svi koji su za nelegitimno odcjepljenje RS ne vole narod u BiH,jer znaju da bi "prekodrinska braca"vrlo skupo platila to odcjepljenje i pitanje da li bi na kraju uspijeli.Jer se sada Srbija sigurno ne bi smijela mijesati kao 92.
RS u BiH je isto sto i Sandjak u Srbiji.
Gonzales.
Otkad se to Srbija granici sa Turskom?
Jeste potrebna je saglasnost sva tri naroda ali vrlo dobro znas da se ustav moze izmeniti i to je samo pitanje vremena. Znaci kad vi hocete da menjate Dejton u segmentima gde vama odgovara (tipa da ukinete entitetske vojske i policije) onda je sve to legitimno, a kada iz RS dodje inicijativa za necim sto je potpuno normalno u zemlji gde 90%  stanovnika RS ne priznaje BIH kao svoju domovinu onda je to fasizam a?
« Poslednja izmena: 29. Maj 2006, 21:44:16 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Dodik je ozbiljan politicar, dok je pokrenuo pitanje referenduma, od nekoga ima signal za to sto radi. Nadam se da ce da uspe, u tome ga podrzavam.
Bas tako. Posto je opste poznato da ima odlicnu komunikaciju sa Vasingtonom najverovatnije se sprema nezavisnost Kosova a Srbima bi kao kompezancija pripala Republika Srpska. Ma mogu da se kladim da je to u pitanju, inace Dodik nema sanse da bi izlazio sa ovakvim izjavama.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
ja mislim da je gospon nikola34 u pravu a svi ste vi u krivu. franjo je bio osvedočeni demokrata i nadasve je voleo srbe. problem je što oni nisu shvatali tu ljubav.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Sumnjam da ce Ameri dati Srbima RS u zamenu za Kosovo. Mozda jedino ako Srbi dozvole Amerima vojne baze po Srbiji i slicno, ali posto se to nece dogoditi, sumnjam da ce posle Kosova doci do nekih promena granica u daljoj buducnosti
« Poslednja izmena: 29. Maj 2006, 22:26:42 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Za BiH bi najbolje bilo kad bi Hrvati otisli Hrvatskoj, Srbi gde hoce (oce li nezavisnost ili sa Srbijom), a Turci da ostanu sami, pa neka uzivaju... BiH je frankenstajn kao i (hvala bogu) pokojna YU, i pitanje je vremena kad ce opet izbiti rat, zato najbolje referendum, pa kud koji mili moji...
« Poslednja izmena: 29. Maj 2006, 22:27:36 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ne ide to tako kako vi mislite nece moci zamena Kosovo a RS. Kao prvo Kosovo se nece ocepiti a RS se nece nama pripojiti nikad.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 15:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.