Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:18:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska + Srbija  (Pročitano 19404 puta)
Clan u razvoju

zvezdas, liberal, etf-ovac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Motorola v3i
Ako nista sad mi je malo jasnija ideja Velike Srbije, ali kako je vise razumem tako mi je i bezumnija.
Treba da napravimo veliku drzavu da bi imali mnogo ljudi pa da bi imali jaku vojsku da nas niko nebi vise bombardovao - mislim dal si normalan?
O kakvom bombardovanju ti pricas? Treba da pravimo takvu drzavu koju niko nece bombardovati zato sto za to nece nikome dati povod.
Dal ti mislis da je Srbija '99 bila ne velicine sadasnje Srbije+RS, nego da je zauzimala ceo Balkan da bi se zbog toga NATO premisljao da li da nas bombarduje...
Zbog takvih suludih ideja o srpskoj vojnickoj doktrini  ova zemlja ce oduvek biti druga evropska liga.
IP sačuvana
social share
There's a boy, who's got to pay
for all he had done before
Right or wrong must be shared
but that boy was just sowing love
but his harvest
has become that he loves none

Milan Mumin
---------

One day when Alfred Hitchcock was still a churchgoing Catholic, he was driving
through a Swiss city when he suddenly pointed out of the car window and said "That
is the most frightening sight I have ever seen." His companion was surprised to
see nothing more alarming than a priest in conversation with a little boy, his
hand on the child's shoulder."Run, little boy," cried Hitchcock, leaning out of
the car. "Run for your life!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Немојте да лупате глупости, и да схватате ово погрешно... Какво ојачавање, какве глупости, каква велика Србија... ово морате схватити искључиво као чежњу српског народа са обе стране Дрине да се уједини и ништа више Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da treba da se i dalje cepkamo na sto sitnije delove, a u tome ce nas uvek pomagati nase komsije siptari, Turci i Hrvati.
mislim da treba da se i dalje cepkamo Smile cepkamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
SonyEricsson K-700i
Ma dajte ljudi malo dođite sebi, pa nećete živjeti čitavu vječnost.. ja bih bio sretan da se poboljša ekonomska situacija i da imam više love u džepu. Ali eto kako god ko želi treba mu dopustiti, mislim da svak ima svoje pravo pa po ličnom mišljenju iako sam iz FBIH podržavam da se srbi odvoje naravno ako to žele... Što se mene tiče sretno vam bilo svima Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ja tako mislim vise para svaka sreca i srecan put Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Eto slozili smo se  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
SonyEricsson K-700i
Svaka čast... Smile Smile Smile Hajmo sada raditi ljudi da nam bude bolje a ne da se svađamo... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Referendum i za Srpsku
D. STOJAKOVIĆ, 27. maj 2006

Od stalnog dopisnika: Sarajevo
PREDSEDNIK Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u intervjuu sara­jevskom "Oslobođenju" da će podršku njegove partije - Saveza nezavisnih soci­jaldemokrata - dobiti novi ustavni aranžmani koji će omogućiti pravo na samoo­predeljenje.
- Referendum bi bio organizovan u demokratskim uslovima, koje bi propisala Evropska unija - predlaže Dodik. - To će otvoriti mogućnost da ljudi odluče šta misle i žele od Bosne i Hercegovine. To je nešto što imaju svi narodi u okruže­nju, nešto što je deo povelje Ujedinjenih nacija i starije je od priče o nepovredivo­sti granica, jer činjenica je da su granice povređene. Mišljenja sam da ljudi kada nemaju ta prava, ne mogu da veruju u zajednicu u kojoj žive.
Dodik pozdravlja činjenicu da je u Crnoj Gori održan referendum, kao i njegove rezultate, jer misli da će sada omogućiti da ljudi reše mnoge probleme koji po­stoje u neraščišćenim odnosima Srbije i Crne Gore:
- Odluka crnogorskog naroda neće posebno uticati na BiH, ali činjenica je da je referendum pokazao način na koji bi trebalo da se promoviše politika dugoroč­nog procesa razdvajanja, što bi svakako bilo poučno za BiH. Još jednom pona­vljam da mislim da bilo koji narod u BiH ima pravo da demokratski odluči o svo­joj sudbini. To što Evropa u ovom trenutku ne dozvoljava taj čin, ne znači da ga neće dozvoliti u budućnosti. To bi mogao da bude dobar model i za rešavanje sudbine Kosova. Svakako, referendum u CG biće podsticaj za mnoge zemlje u regiji i Evropi i mislim da dolazi era referenduma - kazao je.
Pre ovog intervjua - u četvrtak - premijer Srpske je izjavio da bi bilo dobro da se kao Crnoj Gori i Kosovu omogući da na referendumu odluči o svom budućem sta­tusu, ali i da bi to pravo trebalo dati i drugim narodima u regionu. Zbog ove izjave prvi zamenik visokog predstavnika međunarodne zajednice za BiH Lorens Batler je reagovao rečima:
- RS je obavezna da poštuje Dejtonski mirovni sporazum, kojim se BiH priznaje kao suverena nezavisna država. Domaći zvaničnici moraju raditi u korist BiH, unutar svojih ustavom dogovorenih struktura u pravcu evroatlantskih integracija, a ne da iznose spekulacije koje nisu vezane za BiH. Ne vidim vezu događaja bi­lo gde u regionu i ovde.

REAKCIJA IZ SARAJEVA
ZABRANITI PREDLAGAČE

EKSPERT Ustavnog prava Kasim Trnka za "Dnevni avaz" je izjavio da treba ka­zniti "zagovornike otcepljenja RS", tako što bi se partiji koja zastupa takvu ideju zabranio izlazak na izbore. Ipak, Trnka priznaje da u Ustavu BiH ne postoji od­redba koja izričito propisuje referendum, ali ni stavke koja ga izričito zabranjuje. On kaže da Ustav RS predviđa mogućnost referenduma o pitanjima u nadležnosti entiteta, ali ne i o otcepljenju, jer bi se time ugrozio teritorijalni inte­gritet i suverenost BiH.

PREDSEDNIK RS ČAVIĆ
OTERAĆETE NAS

PREDSEDNIK RS i SDS Dragan Čavić izjavio je da političari i mediji u Federaci­ji Bosni i Hercegovini koji negiraju srpski entitet moraju da se otrezne, jer će u suprotnom učiniti sve da oteraju Republiku Srpsku od sebe.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5
Dodik je kralj. Ovakav kalibar politicara nama treba. Sve fino sa Evropom i svetom i kroz formu demokratije proguras nase nacionalne interese.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Odajem priznanje Dodiku prvi put, iako mi nije neki politicar koga bi cenio. Treba sto vise ovako izlaziti u javnost, ali na smiren i normalan nacin ne na sovinisticki. BiH je vestacka drzava, kao i bivsa SFRJ. Jugoslavija u malom. I kao takva ne moze opstati, a pogotovo ne kao drzava u kojoj ce muslimani voditi glavnu rec.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2006, 16:08:32 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:18:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.