Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:34:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska + Srbija  (Pročitano 19484 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Hehe, ti ces mene da ucis na cemu se finansiram!

Po svim zakonima i statutima, pravo da se neko skoluje iz budzeta imaju samo drzavljani drzave u kojoj se nalazi fakultet, u svakom ostalom slucaju student je na samofinansiranju. Ja nikakve dokumente iz Republike Srpske nisam sredjivao niti potpisivao za ove cetiri godine, inace bi znao za to da me finansira neko iz BiH.

Cetvrtu godinu za redom sam stanar studentskog doma, iako na dom imaju pravo samo drzavljani Republike Srbije. A ja jos nemam drzavljanstvo Srbije. Daklle, da jos jednom ponovim, moje studije se finansiraju iz buzeta vlade Republike Srbije.

Ako nisi radikalac, zasto si tako planuo?

« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 13:53:26 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

ne sam Safete

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 188
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7560s
Док шиптари сваки јеб.ени дан нам испирају мозак са својим жељама, код наших политичара се то и не наслућује.. Шта рећи, него да се гамад продала за фотеље које деле са муслиманима и хрватима.. ниједан озбиљан захтев од врха РС није досада ишао у том правцу, већ се сви они одреда заклињу у БиХ.. Зато мислим да би најпаметније било дати глас радикалима у РС, не зато што су способни превише, већ само из ината.. Сигуран сам да би им први потез био иступање из захедничких институција.

Stvarno si naivan ako mislis da iko u Rs moze da se k***ci sa visokim predstavnikom.Svi oni pred izbore laju,da bi dosli na vlast.Pa kad dodju manji su od makovog zrna i rade ono sto im se kaze.Zato ne mastajte o nemogucem.
Kakvo istupanje iz zajednickih institucija.To se davno pokusalo,pa ih Esdaun smijeni 30-oricu.
RS je samo navijena lutka koja igra kad joj gazda kaze,pa tako i ti radikali.

lordvejder
" а наравно ту је и Република Српска, и ето нама лепе државице, да је волимо и славимо. "
Sta je smanjuju se apetiti,kad ste dobili po usima.
Prvobitno je bilo ako se ne varam-pola Hrvatske,cijela Bosna,CG,KiM.Makedonija i eto vama Velike srbije

A sad moze i - и ето нама лепе државице.

Na kraju ce biti--------ma dosta je nama i Beograd,ne treba nam vise

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Само Слога Србина Спашава

У ствари,

на српском се каже спасава и трпљен-спасен и он се спасао (од глагола спасти),

а на хрватском spašava и trpljen-spašen и on se spasio (од глагола spasiti)

Хвала на корекцији, погрешно нас учили у школи  Smile
Вероватно због тога што ми у књижици за 1. и 2. раред пише српскохрватски Smile
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 14:01:33 od lordvejder »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mohaba
Мислим да си се малко за##бо тих "пола Хтватске" је уствари Крајина (коју је покојни господин изгубио), где су Срби имали своју аутономију. У Босни је било ако се не варам (нека исправи неко ако грешим) око 75% Срба, а и територија је била већа од Р Српске. Македонци одоше и сад их Шиптари одраше, а као што сам синоћ прочитао на утакмици Звезда - Будућност " нада и вера победити мора,биће опет српска Црна Гора!"
Вратиће се трнутно залутале овце у своје стадо где и припада, а ми ћемо примити браћу.
Мило Турчине напуши се .... Smile
"Бог Вас клео проклијети изроди, што ће турска вјера међу вама!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Lord postoji dugme izmeni i ne ponavljaj pricu u svakoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ao majko

jebena 2006. a rasprave  Smile
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala vam na podrsci za Srpski narod u BiH tj Rep.Srpsku. Vjerujemo da ce Bog biti uz nas i odvojiti nas od onih poturica da napokon zivimo sa svojim narodom.Veliki pozdrav svima vama od Srpkinje iz Rep Srpske.

Sa vjerom u Boga i krst  Smile

[Edit by krouli: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 19:39:23 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Мислим да си се малко за##бо тих "пола Хтватске" је уствари Крајина (коју је покојни господин изгубио), где су Срби имали своју аутономију.

Nisu imali autonomiju ali su je mogli imat da su bili realni pa npr.prihvatili Z4.
Oni su bili uvjereni da će dobit ratom državu u državi Hrvatskoj pa im najveći stupanj autonomije nije odgovarao
i onda se desilo šta se desilo.Donošenje pametnih odluka u ključnom momentu može da napravi čudo a isto tako greška u ključnom momentu uradi štetu koju je nemoguće popraviti.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Stvarno si naivan ako mislis da iko u Rs moze da se k***ci sa visokim predstavnikom.Svi oni pred izbore laju,da bi dosli na vlast.Pa kad dodju manji su od makovog zrna i rade ono sto im se kaze.Zato ne mastajte o nemogucem.
Citat
Kakvo istupanje iz zajednickih institucija.To se davno pokusalo,pa ih Esdaun smijeni 30-oricu.
RS je samo navijena lutka koja igra kad joj gazda kaze,pa tako i ti radikali.

lordvejder
" а наравно ту је и Република Српска, и ето нама лепе државице, да је волимо и славимо. "
Sta je smanjuju se apetiti,kad ste dobili po usima.
Prvobitno je bilo ako se ne varam-pola Hrvatske,cijela Bosna,CG,KiM.Makedonija i eto vama Velike srbije

A sad moze i - и ето нама лепе државице.

Na kraju ce biti--------ma dosta je nama i Beograd,ne treba nam vise
Мојне да провоцираш, и какви год да су наши апетити барем их нам нису остварили талибани Smile
И сам знаш да РС нема никакве везе са вама и да је само питање дана када ћемо се и формално ујединити, јер смо неформално одавно једна држава Smile
И не причај о радикалима, када немаш појма ко су они.. и само да ти кажем још нису били на власти Smile
Некада је Ешдаун смењивао, више су и странци дигли руке од вас, а када и коначно дигну биће па па Smile
И сам знаш да ту квази државу једино запад држи на животу исто као што ју је и запад створио Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ZvezdasBG
Evo vasih na vlasti Kostunice i Tadica, pa izgubismo Crnu Goru za 150 glasova, a izgubicemo i Kosovo za vreme vaseg mandata, a toliko ste se kleli u vase prijatelje iz E.U. i Amerike i obecavali kule i gradove.
Radikali nisu nikada bili na vlasti, to sa sps-om je bila podrska manjinskoj vladi, zar verujes da se Seselj pitao za nesto pored zivog Slobe, pitao se kao sto se danas Dacic pita.

I kada se povuku sve E.U. institucije, oni ce drzati sve pod kontrolom.
Vrlo kratko i jasno. Crna Gora je rekla nama zbogom i ja to postujem. Iskreno i ova nazovi kvazi federacija nikada nije ni funkcionisala kako treba. Razliciti carinski sistemi, valuta, skolstvo da ne nabrajam. Ovo sada je samo de facto potvrda necega sto odavno postoji. Sto se Kosmeta tice, njegova sudbina u najvecoj meri nazalost je zagarantovana onom kapitulacijom koju je Sloba potpisao prema tome nemoj sad da brakmo babe i zabe. Da je kojim slucajem Sloba ziv i jos uvek na vlasti sa sve onim mentolom Seseljem Kosmet bi bio de facto nezavisan jos 2001 godine. Sad ipak koliko toliko pokusavamo nesto da sredimo za nas narod dole i svet nas prihvata kao sagovornike. Sloba je imao 15 godina fore da resi ono sto je Tito zakuvao, ali NE! Njega je zanimala samo gola vlast i nemoj molim te da mi pricas jer odlicno znam za koliko su se Slobini panduri prodavali da puste Siptare da u kamionima kao shatro banana voze i svercuju oruzje! I sad ce te komunjare i lazni nacionalisti da mi pricaju o Srbiji? Pokrijte se usima...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:34:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.