Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:15:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rekli su ...  (Pročitano 441870 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nikola Tesla ( 1856 - 1943)

Kad bi Edison morao naci iglu u plastu sijena, znam da bi kao pcela skidao slamku po slamku, sve dok ne bi naisao na iglu. Gledao sam ga vrlo cesto na slicnim poslovima, znajuci da bi, koristeci se teorijskim znanjem i s malo racunanja, obim posla koji obavlja bio manji za 90 posto.
Ne mislim da bi se izumitelj trebao zeniti, zato sto je takve prirode da se mora posvetiti poslu u potpunosti; bude li se posvetio zeni koju voli, onda ce njoj dati sve sto ima, ali ce zato napustiti svoj posao. Mislim da ne mozete nabrojati mnogo izuma ozenjenih ljudi.
Veliki industrijalci hoce da radim za njih. Ali ja ne zelim da radim s tudjim novcem i budem ovisan.
Uvijek sam mislio da zena ima one suptilne umne i dusevne osobine koje su je cinile nadmocnijom u odnosu na muskarca... Ali, tankocutna zena koju obozavam je sada nestala i ustupila mjesto zeni koja misli da je njen najveci cilj da sto vise lici na muskarca - u odijevanju, glasu i djelu... Svijet je iskusio mnoge tragedije, ali, po meni, najveca tragedija je sadasnja ekonomska situacija koja je zenu okrenula protiv muskarca i one u mnogo slucajeva uspijevaju zauzeti njegovo mjesto u poslu i industriji. Rastuca tendencija zene da zasjeni muskarca je znak propadanja civilizacije.
Doci ce vrijeme da, prelazeci okean parobrodom, budete svakodnevno mogli citati novine sa informacijama iz cijelog svijeta... moci cete, uz pomoc malog instrumenta i komadica zice zabodenog u zemlju, razgovarati sa prijateljima u drugom kraju svijeta, sa istim takvim instrumentom.
Po meni, prividjenja su bila dio refleksnog djelovanja mozga, pod nekim izuzetnim utjecajem.
Definitivno se nije radilo o halucinacijama. Evo kako je to bilo: pretpostavimo da sam bio na sahrani ili nekom slicnom dogadjaju. Nocima poslije toga, kada se sve smiri, zive slike tih prizora bi se pojavljivale pred mojim ocima i ostajale, uprkos svim naporima koje sam cinio da prestanu. Nekad bi ostajale u prostoru, cak i nakon sto bih ja, masuci, rukama prolazio kroz njih.
Razgovarao sam sa prijateljem i recitovao poeziju. U to vrijeme znao sam cijele knjige napamet. Jedna od njih bila je Goetheov Faust. Recitovao sam jedan narocito inspirativan odlomak, i dok se sunce spustalo, pred ocima mi se ukazao odgovor. Klekao sam i na zemlji stapom nacrtao dijagram, koji cu sest godina kasnije pokazati pred Americkim udruzenjem elektroinzinjera. Slike koje su mi se prikazale bile su neobicno ostre, jasne i imale su cvrstinu metala.
Hodao sam brdom, pokusavajuci da se sklonim od nadolazece kise. Nebo je bilo jako oblacno, ali nije pocelo padati sve dok, u jednom trenutku, nije sijevnulo i zagrmilo, a onda se srucio strasan pljusak. Shvatio sam da su te dvije pojave medjusobno povezane, kao uzrok i posljedica. Malo razmisljanja o tome navelo me na zakljucak da kolicina kise koja pada uveliko zavisi i od elektricne energije. Kad bi mogli proizvesti elektricne efekte potrebnog kvaliteta, cijela planeta i uslovi na njoj bi mogli biti izmijenjeni. Mogli bi navodnjavati pustinje... zauzdati prirodu u ljudske svrhe.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
George Bernard Shaw (1856 - 1950)

Kad covjek zeli da ubije tigra, on to naziva sportom; kad tigar zeli njega da ubije, on to naziva okrutnoscu.
lijepoj su zeni potrebni i takvi prijatelji koji nisu s njom u prijateljstvu.
Muskarac treba da zna svoju zenu voljeti a da zbog nje ne bude drugima na ruglo i smijeh.
Zli su ljudi oni koji ne znaju za ljubav i zato ne znaju ni za stid. Ti imaju snage da traze ljubav jer je ne trebaju, imaju hrabrosti da je nude jer nemaju sta da daju.
Nikad ne odoli iskusenju: probaj sve, a cvrsto zadrzi ono sto je dobro.
Tajna nezadovoljstav je u dosadi. imate vremena razmisljati o tome da li ste sretni ili niste. Lijek je da se bavite necim.
Nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani.
Ne mozete nauciti klizati a da ne budete smijesni... Zivotni led je klizak.
Sta ce reci istorija? Istorija ce , gospodine, lagati kao obicno.
Opasno je da budete iskreni ako niste i glupi.
Covjek koji slusa razum jest izgubljen: razum sputava sve one ciji duh nije dovoljno snazan da mu se odupre.
...neka ti oceve ludorije budu opomena, a ne isprika za tvoje.
Dom je zatvor za djevojku a radionica za zenu.
Tesko je, ako ne i nemoguce, za vecinu ljudi da misle drugacije nego u stilu svoga vremena.
Potrudite se da dobijete ono sto volite, jer ce vas inace prisiliti da volite ono sto dobijete.
Nijednu tajnu necete bolje sacuvati od one koju svako nagadja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Anton Pavlovic Cehov (1860 - 1904)

Zena moze postati prijatelj muskarcu samo ovim redom: prvo poznanica, zatim ljubavnica pa tek onda prijatelj.
Cast se ne moze oduzeti, ona se moze samo izgubiti.
Ravnodusnost je - paraliza duse, prijevremena smrt.
Kad nema pravog zivota, covjek zivi od fatamorgane.
...privlacna je samo zenidba iz ljubavi; ozeniti se djevojkom samo zato sto je ona simpaticna isto je sto i kupiti na trznici nepotrebnu stvar samo zato sto je lijepa. U bracnom zivotu najvazniji saraf je ljubav, spolna privlacnost, jedno tijelo, a sve drugo nesigurno je i dosadno ma kako smo pametno proracunali. Dakle, nije rijec o privlacnoj djevojci, nego o voljenoj.
Treba svima vjerovati, inace se ne moze zivjeti.
Ljudima koji nisu daroviti, a imaju pretenzije, nista drugo ne preostaje nego da poricu prave talente.
Dobar covjek moze se postidjeti cak i pred psom.
"Upoznaj samoga sebe" - divan je i koristan savjet; steta je samo sto se stari nisu sjetili da nam pokazu kako da se okoristimo tim savjetom.
Nema i ne moze biti pravednog bogastva
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Branislav Nusic (1864 - 1938)

Moze se radi suknje preskakati plot, ali se to, ni u kom slucaju, ne moze ciniti u suknji.
Kad imas srce, ne mozes da imas gace.
Na pozornici se najpre digne zavesa pa se tada odigrava drama. U zivotu to drugace biva: najpre se odigra drama pa se onda podigne zavesa.
Ljubav je jedna vrsta pijanstva. Kad covek prevali prvu i drugu casu, otvori mu se apetit i javi zedj, i onda srucuje casu za casom.
Prva ljubav je opasna samo kad je ujedno i posljedna.
Mudrost je ljudska cesto zbir ljudskih ludosti.
Znanje ima granica, dok neznanje ih nema.
Brak je knjiga koja se rado cita u prvomizdanju, redje u drugom, kad zastari postane klasicna, onda gubi svaku vrednost.
Brak je preporuceno pismo, obicno pogresno adresovano, koje je interesantno samo dok je zatvoreno.
Brak je jedna od retkih istorijskih pojava kod koje se osvajac potcinjava pobedjenom.
Istina je cesto puta nepostojanija od zablude.
Sufleri na pozornici cesto spasavaju situaciju, u zivotu je uvek upropascuju.
Pravda je cesto puta teza ljudima od nepravde.
Sloboda je cesto fraza, a tiranija uvek istina.
Sreca je gotovo uvek varljiva, a nevolja ne.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Aleksej Maksimovic Pjeskov - Maksim Gorki (1868 - 1936)

Sto je covjek okusio vise gorcine, to zesce cezne za slatkim.
Zlo je kada snaga zivi bez razuma, ali nije ni dobro kada razum zivi bez snage.
Ne budite ravnodusni, ravnodusnost smrtonosna za ljudsku dusu.
Zivot tece - ko ga ne stigne, ostaje sam.
Nesreca je najbolja za spajanje naravi koje su inace sasvim suprotne.
Oprezno biraj drugove zato sto ima ljudi koji su zarazni kao bolest.
Ne moze se biti neprijatelj vatre samo zato sto ona ponekad opece, valja se sjetiti da ona uvijek grije.
Treba tako zivjeti kako bih mogao samog sebe postovati.
Uloga iskrenog covjeka - teska je uloga.
Voljena zena ne stari.
Kad je rad prisila, tada je zivot robija.
Pristojnost zahtjeva da ljudi lazu.
Ne mozes pripovjedati ljudima ono sto sam porices.
Laz je - religija robova i gospodara. Istina je - bog slobodna covjeka.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mohandas Karamchand - Mahatma Gandhi (1869 - 1948)

Istinska demokratija je ona koja dopustljivim sredstvima, iskljucivo nenasilnim, brani slobodu svoju, odnosno slobodu svoje zemlje, i napokon slobodu cijelog covjecanstva.
Kako mozemo braniti jednu civilizaciju koja samo nosi to ime, a obozava u namazivotinje i cijeni samo materijalno?
Ja bih bez sumnje postao krscanin kad bi krscani bili krscani sva dvadeset i cetiri sata na dan.
Vise volim mirno i hrabro umrijeti nego ubijati. Ali ko nema te hrabrosti, neka se radije vjezba da ubija i da bude ubijen nego da sramno izbjegava opasnosti. Jer ko bjezi, vrsi nasilje svjesno; bjezi zato sto nema hrabrosti da ubijajuci i sam bude ubijen.
Pametni roditelji dopustaju svojoj djeci da ponekad i pogrijese.
Moramo pruzati otpor ugnjetavanju, ali niposto ne smijemo nanositi zlo ugnjetacu. Njega moramo pobijediti ljubavlju - otkazati mu poslusnost, makar po cijenu zivota.
Sloboda nije vrijedna ako ne ukljucuje slobodu da se grijesi.
Najveca snaga kojom raspolaze covjecanstvo jest nenasilje. Ono je jace i od najmocnijega razornog oruzja sto ga je stvorio ljudski um.
Zivot bez principa jest brod bez kormilara.
Nijedna se zemja nije nikad uzdigla a da nije bila prociscena u ognju patnji.
Pravilan odgoj se sastoji u tome da izvuce iz svakoga ono sto je najbolje.
Ma koliko bila okorjela necija cud, rastopit ce se na vatri ljubavi. Ako se pak ne promjeni, to znaci da vatra nije bila dovoljna jaka.
Tamo gdje se mora birati izmedju kukavicluka i nasilja, ja sam za nasilje.
Covjeku praznoga zeludca hrana je bog.
Vjerujem da bog ima isto toliko imena koliko ima zivih ljudi.
Covjek je stvorio masinu, ali masina je zarobila covjeka i covjek radi, a ne zivi vise.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bertrand Russell (1872 - 1970)

Svaki napredak civilizacije bio je u pocetku zigosan kao neprirodan.
Moc je slatka; ona je droga, ona je zelja koja se povecava navikom.
Nema sumnje da je potreba za hranom jos uvijek najglavniji uzrok velikim politickim dogadjajima.
Strah je glavni izvor predrasude i jedan od glavnih izvora okrutnosti.
Bojati se ljubavi znaci bojati se zivota, a oni koji ga se boje vec su tri puta mrtvi.
Nista na svijetu ne plasi tako ljude kao misao - vise nego slom, cak vise nego smrt.
Osjecaj duznosti koristan je u poslu, ali uvredljiv u licnim odnosima.
Sloboda misli moze postojati jedino onda kada drzava vjeruje da je sigurna.
Ljudi teze za vjerovanjima koja odgovaraju njihovim strastima.
Teznja za znanjem, mislim, najvise je potaknuta ljubavlju za moc.
Stvarati zivot je za vecinu ljudi vjecni kompromis izmedju idealnog i mogucega.
Mirne savjesti kaznjavati okrutnost uzitak je moralistima. Zato su izmislili pakao.
Pobjeda nad strahom je pocetak mudrosti.
Mnogo toga sto se smatra idealizmom samo je prerusena mrznja, ili pak prerusena ljubav za moci.
Ljudi koji su nesretni, kao i oni koji pate od nesanice, uvijek su na to ponosni
Ne može se reći da su Bog i besmrtnost bitni za religiju – njih nema u budizmu.
Religiju smatram bolešću rođenom iz straha te izvorom bezgranične patnje ljudskoga roda.
Moralna pravila ne bi trebala biti takva da onemogućavaju (istinsku) sreću.
Tvrdnja da je patnja na ovom svijetu čišćenje od grijeha, i da je zato dobra, samo je racionalizacija sadizma.
Krist je poučavao da treba svoja dobra davati siromašnima, da ne treba ratovati, da ne treba ići u hram i da ne treba kažnjavati za preljub.
Da se ne bojimo smrti, ne vjerujem da bi se ikada pojavila ideja o besmrtnosti.
Ljubav je ne samo izvor slasti, nego je njeno odsustvo izvor boli.
Nikakva ljubav bez znanja, baš kao niti znanje bez ljubavi, ne mogu proizvesti dobar život.
Neinteligentni ljudi mogu prouzročiti zlo i kada su dobronamjerni.
Bolje je ne činiti ništa, nego praviti štetu.
Ne možemo od drugih ljudi očekivati da misle o nama bolje, nego što mi mislimo o njima.
Savjest je vrlo nepouzdan vodič.
Svako zadovoljstvo koje ne nanosi štetu drugima, dostojno je uvažavanja.
Od bezbrojnih čovjekovih želja, glavne su želje za moći i slavom.
Nesumnjivo je da trebamo željeti sreću onih koje volimo, ali ne kao alternativu vlastitoj sreći.
Mudar čovjek misli o svojim nevoljama samo onda kad ima smisla misliti o njima, inače misli o drugim stvarima.
Mnoge se (čovjekove) nevolje mogu umanjiti shvaćanjem njihove beznačajnosti.
Kakvog smisla ima praviti sve ljude bogatima, kad su i sami bogataši jadni?
Glupa, puna predrasuda ili svirepa sredina zaslužuje da se inteligentan čovjek s njom raziđe.
Jedan od izvora nesreće, zamora i živčane napetosti sastoji se u nesposobnosti suvremenih ljudi da se zainteresiraju za bilo što, što nije od praktične vrijednosti za njihov život.
Isključivi nacionalizam ne isplati se čak ni pobjedničkim nacijama.
I najdosadniji rad, ukoliko nije pretjeran, većini je ljudi manje neprijatan od nerada.
Bez stanovite animalne vitalnosti i životinjske instinktivnosti život bi bio previše pitom i nezanimljiv.
Ratovi su akti strasti, a ne razuma.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Winston Spancer Churchill (1874 - 1966)

Ako zapocnemo svadju izmedju proslosti i sadasnjosti , uvidjet cemo da smo izgubili buducnost.
Istorija se ponavlja, ali svaki put sve vise kosta.
Nista u zivotu tako ne razveseljava kao kad nas gadjaju pa promase.
U ratu: odlucnost. U porazu: prkos.
U pobjedi: velikodusnost. U miru: dobra volja.
Ni za jednu zajednicu ne postoji boljeg ulaganja od davanja mlijeka djeci.
Ne mogu vam ponuditi nista osim krvi, napora, znoja i suza.
Diktatori jasu tamo-amo na ledjima tigra i ne usude se sjahati. A tigrovi postaju gladni.
Evo odgovora koji cu dati predsjedniku Rooseveltu... Dajte nam alat, a mi cemo dovrsiti posao.
Bio jednom neki covjek koji je prodao kozu hijene dok je zvijer jos bila ziva i koji je poginuo loveci je.
Ne zamjeram kritici cak ni kada se zbog ostrine za neko vrijeme rastaje sa stvarnoscu.
Ovo jos nije kraj. Nije cak ni pocetak kraja. Ali je mozda kraj pocetka.
S olaksicom prelazim s uzburkanog mora Cinjenica i Teorija na cvrstvo tlo Rezolucija i Cinjenica.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Augustin - Tin Ujevic (1891 - 1955)

Kako darazumjem ovo: ubiti se zbog...jedne zene...? A gdje su sve one ostale?
Nikoga prije rodjenja nisu pitali za koju ce zemlju optirati.
Mi se svi ponavljamo. Mi se svi prepisujemo. Sto je najgore, mi prepisujemo one koji su davno zivjeli prije nas.
Niko nije nesretan bez svoje krivice.
Trbuj je neumoljivi despot i zapovjednik.
Prosjak s ulice nema obaveze da nas drugi put pozna i pozdravi.
Covjek se moze obmanjivati prosloscu kao i buducnoscu.
Srcu ne treba vjerovati. Srcu bas najmanje.
Umjetnost nikada ne prima svijet kakvim ga je nasla, niti ga ostavlja takvim.
Pjesnikov je zadatak trazenje. A sposobnost velikih pjesnika nalazenje.
Svako je "ja" jednako jednom "on" ili "ti", a svako "mi" ima isto toliko tezine kao "vi" ili "oni".
U carstvo duha nece nikad dospjeti oni koji tvrde da su vec sve istine poznate.
Kniga nije hrana, ali je poslastica.
Ljudi su dorasli da se obracunaju sa drugim ljudima, ali ne s problemima...
A slobodna ljubav? Ljubav nije slobodna, ona je ropstvo po definiciji.
Biblioteke donose svjetlost nasem duhu i oduzimaju jakost nasim ocima.
Sudbina je genija daleko teza nego sudbina mediokriteta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ivo Andric (1892 - 1975)

Mnogi imaju neki nesvrsen racun sa zivotom, ali pri tom zivot je uvijek njihov duznik.
Sto ne boli - to nije zivot; sto ne prolazi - to nije sreca.
Rana koja se krije, sporo i tesko zacjeljuje.
Cudno je, kako je malo potrebno da budemo sretni, i jos cudnije kako cesto nam bas to nedostaje.
Brak je u izvesnim slucajevima strahovita zabluda sa jedne strane, a strahovita prevara sa druge strane.
Ako hoces da znas kakva je drzava i njena uprava, i kakva im je buducnost, gledaj samo da saznas koliko u toj zemlji ima cestitih i nevinih ljudi po zatvorima, a koliko zlikovaca i prestupnika na slobodi. To ce ti najbolje kazati.
Ko dobro cini, od njega svako jos vise dobra ocekuje.
Bolest je sirotinjska sudbina, ali i bogataska kazna.
Nije najgore sto sve prolazi, nego sto mi ne mozemo da se pomirimo sa tom prostom i neizbjeznom cinjenicom.
Stradanje i grijeh se upotpunjuju kao kalup i njgov odljevak.
Dok god ima mraka, bit ce i svanuca.
Najteze je covjeku kad sam nad sobom osjeti samilost.
Od straha su ljudi zli i surovi i podli, od straha su darezljivi, cak i dobri.
Zena stoji kao kapija na izlasku kao i na ulazu ovog svijeta.
Zivot nam vraca samo ono sto mi drugima dajemo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 16:15:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.