Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:43:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 105724 puta)
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Svi mi koji smo sada prisutni na planeti Zemlji smo od njenog nastanka.
A DNK se razlikuje u zavisnosti blizine Suncu i brzine okretanja Zemlje oko Sunca,ali to primitivna nauka ne razume.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
"A DNK se razlikuje u zavisnosti blizine Suncu i brzine okretanja Zemlje oko Sunca,ali to primitivna nauka ne razume.'
Molim te, pojasni ovo?! DNK cega se razlikuje ili koga?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Off obrisan

Tema:
"Reinkarnacija Inkarnacija"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
"A DNK se razlikuje u zavisnosti blizine Suncu i brzine okretanja Zemlje oko Sunca,ali to primitivna nauka ne razume.'

Pa ne zna ni on sam. Van svake logike kao kad bi ja rekao nasa inteligencija zavisi od broja jezera na svetu ista fora.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
DNK i ljudi i životinja i biljaka.
Sama nauka kaže da je 20 nizova aktivno od 64 niza DNK...i nemaju objašnjenje.Evo ponudio sam im odgovor...
Baš me interesuje da li vi pratite neke stvari?
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Svi mi koji smo sada prisutni na planeti Zemlji smo od njenog nastanka.
A DNK se razlikuje u zavisnosti blizine Suncu i brzine okretanja Zemlje oko Sunca,ali to primitivna nauka ne razume.

DNK i ljudi i životinja i biljaka.
Sama nauka kaže da je 20 nizova aktivno od 64 niza DNK...i nemaju objašnjenje.Evo ponudio sam im odgovor...
Baš me interesuje da li vi pratite neke stvari?

Pa moj DNK i biljcice u mom dzepu i psa u mojim rukama se razlikuje iako smo na potpuno istom odstojanju od Sunca. Na ostalim planetama nema ni jedog ni drugog ni treceg tako da te jos jednom pitam:

DNK cega se razlikuje ili koga?
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
prolistaj malo po netu,ja polazim od toga da svako ima bar iole malo znanja ako se upušta u konverzaciju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Sta da procita ? Sam tvrdis da je zbog razlicite udaljenosti menjana DNK. Kako to da postoje razlicite DNK na istoj udaljenosti ? Zasto ne objasnis ?

Covek lepo pita:
Citat
Pa moj DNK i biljcice u mom dzepu i psa u mojim rukama se razlikuje iako smo na potpuno istom odstojanju od Sunca. Na ostalim planetama nema ni jedog ni drugog ni treceg tako da te jos jednom pitam:

DNK cega se razlikuje ili koga?

Na osnovu onoga sto si sam rekao:
Citat

prolistaj malo po netu,ja polazim od toga da svako ima bar iole malo znanja ako se upušta u konverzaciju...
Podji od toga da si dosao kako bi propagirao svoje misljenje i uverenje. Onda odbrani to svoje misljenje i uverenje ... ne saljuci ljude na net. Podji od toga koliko sam imas znanja govoreci o necemu.

A i ovo objasni:
Citat
Sama nauka kaže da je 20 nizova aktivno od 64 niza DNK...i nemaju objašnjenje.Evo ponudio sam im odgovor..
Bez onoga pa ovo , pa ono, to je junk dnk ...
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 02:13:15 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
SVE ZAVISI OD SVEGA  ma u koliko malim kolicinama, ali pocinjem da shvatam da nasa inteligencija zajsta zavisi od broja jezera na svetu, ali da se vratimo na DNK. Slobodidi imformisani smem da se kladim da ne znas ni sta znaci DNK naravno proverices na netu pa ces se kao hvaliti da znas. Sad ce neko pomisiti da nemama osnova to da kazem, ali kad sam cuo, od tebe, da nas DNK zavisi od DNKa biljaka i zivotinja, a da to objasnjavas time sto se samo 29 od 64 lanca aktivna, tvoje znanje mi je jasno.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Šuplje...ko kaže da naša DNK zavisi od biljaka i životinja???Dođete ovde bez grama znanja i sada ste pametnjakovići...bolje se ti informiši,jer za sve što iznesem stoje činjenice i argumenti...nisam sveznajući za razliku od vas sveznalica koji u suštini ne znate ništa...
Sve što vi znate to je sa interneta gde je gomila laži i budalaština napisana...a ja znam stvari iz ličnog istraživanja...koja crna nauka na koju se pozivate...kada nema najednostavnije objašnjenje - o nastanku sveta...lepo sam rekao oni imaju svoju teoriju - ja iznosim svoju...na vama je koju ćete da prihvatite... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 07:43:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.