Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:02:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 105751 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: VernikDoKoske
Једини прави истински живот је духовни живот.
Kakav duhovni zivot ?
I ko si ti da neciji zivot ponizavas kao "lazni" ?
Citat
Сестро мила са куцом у ком си ти трипу? Зашто постављаш питања кад одговоре тражимо.

Реинкарнација постоји.
Zasto ti mene nazivas "sestrom", zar ne vidis sta stoji ispod mog avatara pored " Pol: " ?
Odavno sam prestao da tripujem i postavljam pitanja osobi koja kaze da osoba koja umre ima osecaj zivota, posto ta osoba ocigledno ne zna sta je zivot.
I samo osobe koje ne znaju sta je zivot mogu da tripuju o nekakvoj "reinkarnaciji".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A ko si Ti da kazes osobama koje veruju u reinkarnaciju da ne znaju sta je zivot ?
Ko si Ti da znas da li postoji reinkarnacija ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
A ko si Ti da kazes osobama koje veruju u reinkarnaciju da ne znaju sta je zivot ?
Ja sam taj koji zna da jedan DNK jednog coveka ima jedan rok trajanja, odnosno jedan zivot.
Taj jedan jedinstveni DNK daje jedan jedinstveni, neponovljivi duh.

To kaze nauka/zdrav razum, a bajka koje prodaju raznorazni sistemi verovanja sa naukom/zdravim razumom nemaju dodirnih tacaka.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ako je neko upoznao ovaj život to sam bio ja ...čak i sa onom jevrejskom "imao pa nemao"...značio prošao sam sve,nisam krao i ubijao...mogu da pričam o životu i dogodovštinama...ali i o Veri i reinkarnaciji i inkarnaciji...o takvim stvarima mogu da govore ljudi sa duhom,a oni koji su ogrezli u materijalno ne mogu o takvim stvarima da govore, jer duhovnost i svest za njih su strano.
Osobe koje ne veruju u Boga ne mogu da govore o inkarnaciji,ne mogu da dotaknu Boga,ostali mogu..ili bar pokušavaju... Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Ima emisiju pa nemao... bas velika zivotna muka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Po tvojim postovima se vidi da si zloban i iskompleksiran,a ne duhovit...možemo da komuniciramo,ali na kulturan način,što je očigledno da ti ne možeš da budeš...to govori o tebi kakav si...ne čovek već karakter... Smile
verovatno imaš i maljave grudi... Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
I ti maljav jezik  Smile

Nisam, samo mislim da mnogo igras na patetiku... sve prosao, bio i gore i dole, sve znam i svemu svedocio.

Samo ti iskreno rekoh sta o tome mislim. Ima ljudi koji su sa 20 prosli mnogo vise od ljudi sa 80, godine nisu pravilo a iskustva nisu za poredjenje.

P.S. Da se razumemo, ne znam sta si prosao niti kazem da sam npr. ja prosao vise. Samo kazem da to nije merilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@coolrunner
sve znam i svemu svedocio.
I Kule Strazare delio? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
Ima emisiju pa nemao... bas velika zivotna muka.

Smile Smile Smile Smile Smile

retko se slazemo ali u kategorisanju ljudi nemamo razlike Smile Smile

O ti presvetli Slobodidi prosvetli me presvetli pa mi pojasni odakle ti sve te(bez uvrede) gluposti da ti jedini mozes da govoris o reinkarnaciji i tome slicno. covece zivis u ZABLUDI. Svi mogu da govore o reinkarnaciji i vernici i ateiste. Mada su tvrdnje ovih drugih tacnije (po meni).

Ja sam taj koji zna da jedan DNK jednog coveka ima jedan rok trajanja, odnosno jedan zivot.
Taj jedan jedinstveni DNK daje jedan jedinstveni, neponovljivi duh.

To kaze nauka/zdrav razum, a bajka koje prodaju raznorazni sistemi verovanja sa naukom/zdravim razumom nemaju dodirnih tacaka.

Ti poznajes DNK kako kad DNK nije stvaran Smile Smile Smile Smile Smile Smile. Aj sad ozbiljno ti mislis da DNK ima ROK trajanja pa jesi cuo za kloniranje pa kako bi to bilo moguce ako DNK traje samo koliko si ti naveo kako bi bilo moguce klonirati zivotinju kojoj je istekao ROK trajanja? To su pitanja na koja ne znas odgovor u stvari znas ga ali pogrsan.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: stojan111
Ti poznajes DNK kako kad DNK nije stvaran Smile Smile Smile Smile Smile Smile. Aj sad ozbiljno ti mislis da DNK ima ROK trajanja pa jesi cuo za kloniranje pa kako bi to bilo moguce ako DNK traje samo koliko si ti naveo kako bi bilo moguce klonirati zivotinju kojoj je istekao ROK trajanja? To su pitanja na koja ne znas odgovor u stvari znas ga ali pogrsan.
DNK nije stvaran ? Kako moze materija da ne bude stvarna ?
Da, dnk ima rok trajanja, mada sam mislio na zivot jednog coveka, jednog dnk. Fragmenti dnk koji se koriste za kloniranje su uzeti od zivog bica.
Stvar je u tome da se verovanje u reinkarnaciju ne bavi fizickim aspektom nego duhovnim, ljudi koji veruju
u reinkarnaciju veruju da duh jednog coveka nakon smrti prelazi u drugo telo.
Jednojajcani blizanci koji imaju identican dnk imaju razlicit duh ( ono sto vide, kazu i rade ), sto je jos jedan pokazatelj da se duh ne moze meriti fizickim parametrima.

Kako uopste neko moze da kaze da je reinkarnacija nekoga kada je po tome i taj neko bio
reinkarnacija nekog drugog, ko je bio reinkarnacija ....... i tako u nedogled....
Po tom verovanju nista nije stvarno i stvarnost ne postoji, posto je sve nesto drugo, a ne ono sto jeste.

Monoteisticke religije jesu apsolutna laz, ali bar imaju uticaj na fizicki svet, zbog pozicije koju zauzimaju vernici tih
lazi, ali verovanje u reinkarnaciju apsolutno nema nikakvu svrhu, posto su "svi reinkarnacija" bez obzira sta
vide, kazu ili urade.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:02:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.