Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:14:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 105555 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Zavisi ko kako ispasta. Neko ne bude na pravom mestu u pravo vreme kada Bog deli pamet pa tako ispasta.
Citat
jer ako je nekoga ubila Hitlerova vojska odnosno hitler onda hitler mora ponovo da umre od strane necije potpuno iste vojske.
Nope.
Citat
Jos nesto od matematike ako se ljudi stalno reinkarniraju stace ond svakim momentom sve vise ljudi na zemlji?
Po indusima covek se moze inkarnirati u biljke i zivotinje. Ako je odsluzio floru i faunu ponovo se vraca na vrh lanca ishrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
на основу које математике то закључујете? : Д
све што сте прочитали о реинкарнацији је заблуда ... али ви можете да верујете у своје и туђе заблуде ... и дозволите мени да и ја ето, верујем у моју ...
sve je vrlo jednostavno sa moje strane objašnjeno...ali ljudi vole da komplikuju...e to je već njihova stvar...kada bi svi shvatali ne bi smo više bili na zemlji...

mislis na raj verovatno pa u raju bi se smarali jer ne otkrivas sam nista novo sve sto pozelis to i imas kako bi to bilo glupo.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
sa stanovišta niske svesti je glupo i dosadno jer se ništa ne komplikuje,ali sa stanovišta visoke svesti vrlo je interesantno praviti nove svetove. Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Mitsubishi 111
pa nekima bi prizemljenje dobro doslo.
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49731
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Krajnje jednostavna istina je da ljudi ne vjeruju u zivot poslije smrti zato sto smrcu nestaje razum i logika, a ostaju samo emocije i osjecaj zivota. Stvar je u tome da se ljudi poistovjecuju sa prolaznim stvarima - izjednacuju se sa svojom svjecu, razumom i znanjem. Smrcu sve to nestaje pa samim tim nestaje i zivot za ljude za koje je zivot isto sto i logika razuma. Kada vidite bebu kako place vidite samo zivot. Covjek ne moze da zamisli svoj zivot u varijanti u kojoj je potpuno ratardiran, bolestan od teske bolesti ili mu je na bilo koji nacin oduzeta ljudska svijest. Za njega to nije zivot je ne vidi elemente koje njegov ego moze da prihvatiti kao 'zivot'.     
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 20:40:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia Luvmya 520
Krajnje jednostavna istina je da ljudi ne vjeruju u zivot poslije smrti zato sto smrcu nestaje razum i logika, a ostaju samo emocije i osjecaj zivota. Stvar je u tome da se ljudi poistovjecuju sa prolaznim stvarima - izjednacuju se sa svojom svjecu, razumom i znanjem. Smrcu sve to nestaje pa samim tim nestaje i zivot za ljude za koje je zivot isto sto i logika razuma. Kada vidite bebu kako place vidite samo zivot. Covjek ne moze da zamisli svoj zivot u varijanti u kojoj je potpuno ratardiran, bolestan od teske bolesti ili mu je na bilo koji nacin oduzeta ljudska svijest. Za njega to nije zivot je ne vidi elemente koje njegov ego moze da prihvatiti kao 'zivot'.     
Osoba koja je umrla ima emocije i osecaj zivota ?  Smile
A sa cim drugim da se covek poistoveti nego sa svojom svescu/znanjem ?
Da li je svest/znanje nesto materijalno ?
Ti znas za neku svest/znanje koji postoji izvan zivog coveka ?
Da li je instikt/nagon kod zivotinja to sto je znanje kod coveka ?
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 17:17:34 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Alien u ovome svetu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.178.0
Једини прави истински живот је духовни живот.
Citat

Сестро мила са куцом у ком си ти трипу? Зашто постављаш питања кад одговоре тражимо.

Реинкарнација постоји.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 18:28:27 od VernikDoKoske »
IP sačuvana
social share
Бога има! А и све да га нема, требало би га измислити!
Волим МункуЗе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.4
Једини прави истински живот је духовни живот.
Citat

Сестро мила са куцом у ком си ти трипу? Зашто постављаш питања кад одговоре тражимо.

Реинкарнација постоји.

Hriscanstvo i nauka su protiv reinkarnacije to je zapadnjacka izmisljotina koja ljudima daje laznu nadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Alien u ovome svetu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
OS
Windows 7
Browser
Safari 2.0.178.0
Зашто лажну наду???

Ако се прихвати карма, могуће је да следећа инкарнација буде болна. Ђе је ондак туј нада???
IP sačuvana
social share
Бога има! А и све да га нема, требало би га измислити!
Волим МункуЗе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49731
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi, samo treba malo da razmislite o svom zivotu i sve ce vam postati jasno. Dakle, samo vi sami treba malo da preispitate svjesne i nesvijesne faze svog zivota da bi vam palo napamet kako stvari funkcionisu.

Osjecaj zivota je nesto sto postoji bili vi mrtvi ili zivi jer sam po sebi ne moze isceznuti niti nastati. Pogledajte svoje djetinjstvo i prisjetite se stvari koje mozete. Ja se sjecam pojedinih dogadjaja kada sam imao 6,5,4... godine. Medjutim vecine se ne sjecam. Kakva je tada bila moja svijest ? Slaba i nerazvijena, ali bez obzira na to imao sam jak osjecaj zivota. Dakle, bio sam ziv. A kako ja to provjeravam ? Pa tako sto necega iz tog perioda mogu sjetiti. Ali hajdemo dalje. Sjecam se cak jednog dogadaja kada sam imao 2 godine. Tada skoro nisam ni imao svjest, no svejedno mi je nesto ostalo u mozgu. Nisam nistao znao, ali imao sam osjecaj zivota... Dalje, kada idem nazad prema periodu rodjenja ne znam da sa sam bio ziv, ali sam zvio tj. zivot je i dalje tekao na potpuno neobican nacin. Zakljucaj je da nema nikakve pojave zivota nasim rodjenjem. Mi smo oduvijek zivi u Bogu. Ono sto jeste bioloski zivot samo je okvir kojim cemo raziviti svijest, steci znanja i i prilagoditi se svijetu. Ali sve to su samo stecene osobine - one nisu zivot koji mi zivimo u Bogu. Jedno vrijeme sam se podvizivao. Spavao sam po 24 casa u komadu. Sve mi se svodilo samo na spavanje. Na kraju sam ovladao zivotom u tom snu. Kasnije mi je postalo potpuno svejedno da li sam u svijetu snova ili relnom, jer sam shvatio jednostavnu istinu da zivim u tom snu kao i u stvarnom zivotu. Slicno je i sa bioloskom smrcu...   
« Poslednja izmena: 06. Mar 2010, 21:37:19 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 14:14:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.