Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Region 32 Zabranjen ulazak u CG Matiji Bećkoviću, istoričarima...  (Pročitano 20852 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Ne znam za to Ali vidim da izbegava da odjebe ruse sto mu je trazeno I da polako zavodi diktaturu sto u evropi nije bas u modi

Па ни једна власт није одјебала Русе... Smile

А заводи диктатуру и све је то научио и од Тадића и од Милошевића. Да те подсетим Тадић је такође имао мутавца да му игра премијера и он је држао све полуге власти и све се он питао. И да још се кандидовао за трећи мандат.

ЕУ не занима диктатура то се може видети и по Црној Гори која има истог човека на власти већ тридесет година а ушла у НАТО и хвали је ЕУ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Tadic nije bio diktator.

A odjebati ruse ne znaci ne razgovarati sa njima
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Ma kakvih milovih glasova nisi pratio šta pišem. Ta gospoda još nisu ukapirali način kako da taj opozicini bazen glasova drže na svojoj strani. Oni imaju 75 000, a broj glasova je više od duplo nešto preko 150 000. Sve je to razbacano na 10 stranaka ili se prelije Djukanoviću ako ostane ispod cenzusa.

Ali valjda je to teže od ispraznih skupova o podgoričkoj skupštini i mlaćenja prazne slame.

Ovim načinom vlast svakako nikad neće osvojiti to odmah mogu da im kažem ne moraju da se trude.

Чекај на последњим парламентарним изборима ДПС је добио 36 мандата СДЦГ је добио 4 мандата и мањинска странка Бошњака 2, Хрвата и Албанаца по 1. То је већина и они су оформили Владу. Још је остао СДП који је још гори од ДПС-а и он има 4 мандата.

Опозиција је коалиција Демократски фронт који се састоји од 10 странака и Кључ који се састоји од 3 странке и Демократе...

Цела уједињена опозиција нема довољно. Од кога они да узму гласове него од Милових гласача? Од Бошњака, Албанаца и Хрвата?  Smile

Tadic nije bio diktator.

Није ни овај али су обојца аутократе. С тим што овај има у скупштини преко 50% са самом својом странком и победи у првом кругу председничких избора а Тадић се са 24% понашао слично тако...сумњам да се не би понашао исто овако да и он није имао 50%+.

« Poslednja izmena: 13. Nov 2018, 17:10:38 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Fan fekt Dabisa zna sta je Nemacka trazila od Vucica

Fan fekt dva, Eu cvece, ljudska prava, mir Boziji..Putin diktator koji kontrolise druge zemlje.. Also, Nemacka trazila da odjebemo Ruse.

Smile

A da odjebemo mi EU u troskocima ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Fan fekt Dabisa zna sta je Nemacka trazila od Vucica

Fan fekt dva, Eu cvece, ljudska prava, mir Boziji..Putin diktator koji kontrolise druge zemlje.. Also, Nemacka trazila da odjebemo Ruse.

Smile

A da odjebemo mi EU u troskocima ?

Fan fekt:

5% ukupnog izvoza Srbije ide u rusiju.

Da je 70% to bi mozda imalo smisla.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Pa ?

Jel mozem da napravimo jedan fin dil..da ti ja jebem zenu i posteno platim  Smile

Jer ja vidim da si ti pravi ekonomski ekspert, i posto je za tebe samo dobro ono sto ima profit, mogli bi lako da nadjemo zajednicki jezik i da ti fino zaradis  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ma kakvih milovih glasova nisi pratio šta pišem. Ta gospoda još nisu ukapirali način kako da taj opozicini bazen glasova drže na svojoj strani. Oni imaju 75 000, a broj glasova je više od duplo nešto preko 150 000. Sve je to razbacano na 10 stranaka ili se prelije Djukanoviću ako ostane ispod cenzusa.

Ali valjda je to teže od ispraznih skupova o podgoričkoj skupštini i mlaćenja prazne slame.

Ovim načinom vlast svakako nikad neće osvojiti to odmah mogu da im kažem ne moraju da se trude.

Чекај на последњим парламентарним изборима ДПС је добио 36 мандата СДЦГ је добио 4 мандата и мањинска странка Бошњака 2, Хрвата и Албанаца по 1. То је већина и они су оформили Владу. Још је остао СДП који је још гори од ДПС-а и он има 4 мандата.

Опозиција је коалиција Демократски фронт који се састоји од 10 странака и Кључ који се састоји од 3 странке и Демократе...

Цела уједињена опозиција нема довољно. Од кога они да узму гласове него од Милових гласача? Од Бошњака, Албанаца и Хрвата?  Smile

Tadic nije bio diktator.

Није ни овај али су обојца аутократе. С тим што овај има у скупштини преко 50% са самом својом странком и победи у првом кругу председничких избора а Тадић се са 24% понашао слично тако...сумњам да се не би понашао исто овако да и он није имао 50%+.

Iskreno sumnjam da je vucic zaista pobedio u prvom Krugu. A sbbkbb nije nacin na koji bi da mislim o tadicevoj vlasti. Dovoljno je gadno bilo I onako kako je bilo. Ali je I to sto je bilo sve dalje od ove represije danas.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Која репресија? Smile

Да видимо чињенице не занимају ме субјективни осећаји...

Тадић као и Вучић је имао у својим рукама апсолутну председничку, премијерску, скупштинску и страначку власт. Апсолутну. Све се њега питало и окружио се анонимусима како би био сигуран да му нико не би угрозио место првог. И шта се десило када је изгубио изборе? Читава се странка распала јер је он био алфа и омега и остали су били десет места испод њега. Исто то ће се десити и са СНС када Вучић оде са власти...сигурно је неће преузети Ана Брнабић... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nije se sve pitalo tadica. Tvoji subjektivni osecaji po tom pitanju me ne interesuju.

A ako ne znas za represiju nema potrebe da ti busim baloncic. Neka te
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.