Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Region 32 Zabranjen ulazak u CG Matiji Bećkoviću, istoričarima...  (Pročitano 20830 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ali tudjice ce nas dokrajciti.

U pravu je Sergio. Pitanje je hoces li vlast ili neces
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Meni je interesantno, i pitam se zbog chega sada? Sta su chekali do 2000-e da se cepaju i dele? Njegos nije Crnogorac nego Srbin odjednom.  Srbija se kida i mrcvari jos i vise i postace sve veci problem jer nacionalizam u Srbiji u odnosu na komsiluk je na mnogo nizem nivou, ili ga gotovo i nema.  Ostali "narodi" koriste anti-Srpstvo za samo spoznaju i definiciju, sta Srbi koriste da bi se chinili ili osecali Srbima?  Crkva od koje nema nikakve koristi od silnog raskola, rasula i problema? Srpski jezik koji je pun tudjica? Programi koji imaju ispod minimuma Srpskog sadrzaja bilo vezano za Istoriju i Kulturu, bilo vezano za jezik i sve ostalo sto ide.  Elita i politicari protiv Srba i Srbije. Vojska u rasulu, narod u rasulu, drzava u rasulu itd itd.

Cekala se smena generacija. Da se smanji broj dedaka-komunjara-udbasa.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Та фантазија па они су Срби види говоре српски, иду у СПЦ само их требамо приволети ће скупо коштати Србе у Црној Гори. То је други народ. Нема везе са Србима. Кад то схватимо, да смо Срби и само Срби да нема компромиса и разних југославштина на уштрб помирења и братсва и јединства како би приволели несрпске елементе биће нам много боље. Кад год смо то радили обило нам се о главу.

Po meni je nebitno šta su oni, zato i govorim da je nebitno ovo teranje inata oko podgoričke skupštine. Ako sam ja ograničen u tor od tih 15% i Djukanović i njegovi sateliti mogu da rade šta im je volja, onda je moje mišljenje nebitno jer ne mogu da ih sprečim. Ako ja imam cilj da izadjem iz tog tora i uradim nešto po tom pitanju, onda ću ja da vidim na koji način da ojačam i pokušam da ga svrgnem uvidevši šta me ograničava i po pitanju koalicija i po pitanju komunikacije sa diplomatama, pa ću ja, bože zdravlja, kad uspem u tome kroz tu svoju ublaženu politiku provući onoliko koliko mogu od svoje prvobitne politike da se vlasi ne dosete.

Ljudi su ekstremno netalentovani za politiku i misle da je politika teranje nekakvog inata, neodstupanje za milimetar, budalaštine...

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Значи треба да имају исту политику као Мило да би добили Милових гласача а онда кад се домогну власти ће променити скроз политику на просрпску или је неће мењати уопште онда не видим која је разлика да ли су они на власти или Мило... Smile

Као Вучић као ублажиће политику да добије умерених гласача а он још већи еу фанатик неко жути... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Vucic euro fanatic? Haha
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Да. Где Немац оком он ту скоком. У историји Србије није било власти која је непоговорније извшавала ЕУ наредбе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ko ide da sisa kitu non stop tamo i ne moze bez njih ista? Ko tvrdi da EU nema alternativu gura taj put u prvi plan pored svih dokaza da je EU go kurac?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ne znam za to Ali vidim da izbegava da odjebe ruse sto mu je trazeno I da polako zavodi diktaturu sto u evropi nije bas u modi
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Polako zavodi diktaturu da bi Srbija gurnula jos brze ka NATO i EU. Ma da, u EU nema diktature, zato svi voljno uzimaju obrezane da dodju kod njih?

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Значи треба да имају исту политику као Мило да би добили Милових гласача а онда кад се домогну власти ће променити скроз политику на просрпску или је неће мењати уопште онда не видим која је разлика да ли су они на власти или Мило... Smile

Као Вучић као ублажиће политику да добије умерених гласача а он још већи еу фанатик неко жути... Smile
Ma kakvih milovih glasova nisi pratio šta pišem. Ta gospoda još nisu ukapirali način kako da taj opozicini bazen glasova drže na svojoj strani. Oni imaju 75 000, a broj glasova je više od duplo nešto preko 150 000. Sve je to razbacano na 10 stranaka ili se prelije Djukanoviću ako ostane ispod cenzusa.

Ali valjda je to teže od ispraznih skupova o podgoričkoj skupštini i mlaćenja prazne slame.

Ovim načinom vlast svakako nikad neće osvojiti to odmah mogu da im kažem ne moraju da se trude.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.