Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:33:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59323 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
toma iskopirao spot za kampanju od onog slovenca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
NIKOLIĆ ZOVE TADIĆA NA TV DUEL PRE PRVOG KRUGA IZBORA

BEOGRAD – Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić ponudio je protivkandidatu iz Demokratske stranke Borisu Tadiću televizijski duel pre prvog kruga izbora, rečeno je danas u SRS-u.

Generalni sekretar radikala Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da je Nikolić spreman da izađe na duel sa Tadićem i pre prvog kruga na bilo kojoj televizijskoj stanici.

Vučić je rekao da je poziv upućen izbornom štabu Borisa Tadića i da radikali trenutno očekuju odgovor.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nema sta, tipicno LDP razmisljanje. Prvo smrt Slobi, pa Velikom Kostuniju, ko je sledeci? Jel ono vas slogan: "Zivot je zakon"? Jel to vazi samo za clanove i simpatizere LDP-a? Ostli mogu da umru?
A ovaj nosi potpis "Dok je budala, biće i radikala" i hoce da ga se uvažava i shvata ozbiljno !
Volili mi to ili ne Radikala ima najviše u Srbiji gotovo više nego svih drugih , to znaci da je pola Srbije ludo ? Nece biti da je tako kvazi demokrate !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Nije ludo, samo napaćeno, neobrazovano i siromašno (materijalno i duhovno). Poveruju ljudi u svašta kad im je loše, poverovaće i u radikale.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Da se ne raspravljamo previse na ovoj temi, lepo sam ti rekao, zadnjih godina skoro da ne propustam nijedno okupljanje. Prema tome, nema potrebe vise pozivima za takmicenja, dovoljno je pratiti top teme, tu su obavestenja o okupljanjima pa izvolite.

Tvoja istorija znatno odudara od istorije koju su pisali istoricari. O kakvoj ti to politickoj izmisljotini pricas? Podsecanja radi, Nemanjici nisu ziveli krajem XlX veka (tj oni koji su darivali crkveno zemljiste). Dakle, ako su Nemanjići darivali zemljišne posede svojim zadužbinama, to se nekako moralo zvati, a naziv Metohija znaci upravo to. Nije mi jasno sto se bas toliko gadis nase istorije. U nastavku ces "dokazati" da su Kosovo i Metohija oduvek pripadali siptarima, verovatno su srpski agresori u nekoj najezdi sa mongolima zajedno, oteli tu teritoriju neduznim siptarima. Prema tome, ocigledno se moja i tvoja istorija razlikuju. Da rezimiramo, zaista nema potrebe da pricamo vise o ovome na temi predsednickih izbora. Ako zelis o ovome da pricamo, postoji tema o Kosovu i Metohiji, pa bih kulturno zamolio da raspravu nastavimo tamo.

Ne vredi, ja pričam o grčkom pojmu metoh u smislu manastirskog vlasništva, ti pričaš o izmišljenoj državi (teritoriji) Metohiji. Citiraj mi istorijski izvor iz srednjeg veka gde se pominje "Metohija". Ili junačke narodne pesme, bilo šta.

Što se tiče gore boldovane rečenice, ti učiš romansiranu i friziranu istoriju iz velikosrpskog ugla, mene interesuje realna istorijska građa.
Da li si se ikad zapitao zašto srpski istoričari pišu jedno, a ceo svet nešto drugo. Zato sam predložio temu "kapetanski rat", da demistifikujemo sveprisutnu laž, da Srbi nikada nisu vodili osvajačke ratove.

U svakom slučaju, neću više da idem u off, ti piši ono čemu su te učili u školi, ja ću da pišem ono što ja znam o istoriji.

@ rinaka

smešan si, zar ne vidiš da se tvojim glupostima oduševljavaju samo likovi
koji ne znaju ni 5 reči da napišu, a da ne naprave sijaset pravopisnih i gramatičkih grešaka. To je intelektualni nivo likova koji tebe smatraju za uvaženog i ozbiljnog sagovornika.

Svako normalan, ko pogleda tvoje postove, jasno mu je da je to plitko čak i po bosanskim "intelektualnim" standardima (Mujo-Haso IQ).
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
LG Nexus 5
@zemunac2
Sve sam rekao u prethodnom postu...

Citat
Svako normalan, ko pogleda tvoje postove, jasno mu je da je to plitko čak i po bosanskim "intelektualnim" standardima (Mujo-Haso IQ).

Kakvi su to standardi? Jel to ono: Bosanci su glupi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
 Нови плакат Чедомира Јовановића

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Da to nije postavio jedan nacista možda bi i bilo ozbiljnije shvaćeno.

"I divno se osećam kada nas napadaju oni koji su gori od nas, sve dok vas napadaju najgori, znajte da ste najbolji!" - Čedomir Jovanović
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Neuobicajeno je da se u prvom krugu suceljavaju kandidati jer bi onda trebali svi da se suceljavaju.
To je samo primitivna prljava radikalska igra da bi kao fol rekli da tadic ne sme da izadje na megdan kurtonu.
Tadic bi trebao kao u boksu da ga posalje prvo na Chedu pa posle da proceni ko je pobednik pa da onda izabere jednog od njih.
Mislim da u duelu sa ciganchetom Toma smrkao rusku vutru, da mu bude bolje.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Нови плакат Чедомира Јовановића

Koliko god moderator mislio da je ova bljuzga vrh , kako estetski, tako i valjda , smatra i da je vrh, brate...duhovito..
mislim da bi trebalo da skine ovo sr*anje sa foruma, a i da banuje ovo sto stavlja ovakve , umetnicke radove, izasle verovatno iz kombinovanog umetnickog tima "kurira" i " velike srbije".....

Ovo djubre, naravno najbolje govori o vama, koji se lozite na ovako primitivan i plitak "humor"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 165 166 168 169 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:33:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.