Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:46:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59242 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Sto se tice statistike gore, smesna je, konkretno, za Cedu je glasalo samo 11 IP adresa do sada, 69 za Tadica i 59 za Nikolica,

uzas  Smile stvarno mi nisu jasni ljudi koji imaju potrebu da varaju na internet anketama.

Citat
Prvo smrt Slobi, pa Velikom Kostuniju, ko je sledeci? Jel ono vas slogan: "Zivot je zakon"? Jel to vazi samo za clanove i simpatizere LDP-a? Ostli mogu da umru?

Kada je Sloba umro tada je bila programska konvencija LDP. Toliko sam ispizdeo sto je bas tada umro (ne zbog konvencije, jer tada nisam ni bio clan LDP, vec zbog toga sto je umro nevin), da sam se isti dan uclanio u LDP, a i tada sam imao prilike da iscitam ceo program stranke.

Tako da mi veruj da sam ja poslednji koji bi voleo da vidi gospodina Kostunicu mrtvog. Prvo bi voleo da ga vidim u specijalnom sudu da svedoci o svemu relevantnom, a onda i na optuzenickoj klupi prvo za podrsku oruzanoj pobuni, a onda i za politicku pozadinu ubistva premijera.

Bilo mi bas lepo kako ga je juce u skupstini Cedomir zvao gospodin Kostunica, a nijednom premijer  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 16:09:18 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Bilo mi bas lepo kako ga je juce u skupstini Cedomir zvao gospodin Kostunica, a nijednom premijer

sta mislis koliko se kostunica potresao sa tim...sigurno nece moci da spava mesecima Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Tako da mi veruj da sam ja poslednji koji bi voleo da vidi gospodina Kostunicu mrtvog. Prvo bi voleo da ga vidim u specijalnom sudu da svedoci o svemu relevantnom, a onda i na optuzenickoj klupi prvo za podrsku oruzanoj pobedi, a onda i za politicku pozadinu ubistva premijera.

А на клупи да му се придруже и твој шмрка и војвода шеки за почетак, касније би се проширило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
LG Nexus 5
Citat
Sto se tice statistike gore, smesna je, konkretno, za Cedu je glasalo samo 11 IP adresa do sada, 69 za Tadica i 59 za Nikolica,

uzas  Smile stvarno mi nisu jasni ljudi koji imaju potrebu da varaju na internet anketama.

Jel, bas je tebi cudno? Wink

Kada je Sloba umro tada je bila programska konvencija LDP. Toliko sam ispizdeo sto je bas tada umro (ne zbog konvencije, jer tada nisam ni bio clan LDP, vec zbog toga sto je umro nevin), da sam se isti dan uclanio u LDP, a i tada sam imao prilike da iscitam ceo program stranke.

Tako da mi veruj da sam ja poslednji koji bi voleo da vidi gospodina Kostunicu mrtvog. Prvo bi voleo da ga vidim u specijalnom sudu da svedoci o svemu relevantnom, a onda i na optuzenickoj klupi prvo za podrsku oruzanoj pobuni, a onda i za politicku pozadinu ubistva premijera.

Znaci prvo da se optuze, pa onda mogu da crknu?

Bilo mi bas lepo kako ga je juce u skupstini Cedomir zvao gospodin Kostunica, a nijednom premijer  Smile

Posle ovakvih reci hvale, ne znam sta da kazem toj genijalnosti. Da sam zensko muvao bih cedu. Posle tog fenomenalnog cina ja sam jednostavno ocaran cedom. Ceda polako pocinje da lici na Seselja, tako je seki slicno odreagovao kada mu je nas drug Tito cestitao: "Cestitam, doktore", a seselj ce: "Hvala, majstore."

Ceda je nas vodja! Zivot je zakon, neistomisljenici "d'umru"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
Jel, bas je tebi cudno?

Smile Smile Smile Smile.......koliko li je puta klikao cedomorca? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
koliko li je puta klikao cedomorca?

jednom, naravno.

Citat
Znaci prvo da se optuze, pa onda mogu da crknu?

kada dobiju zasluzene kazne mogu da zive i do 120 godina, nemam nista protiv.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Da sam zensko muvao bih cedu.

Hm.....sada  mi je jasnije pojavljivanje gej ikone , marije serifovic na radikalskom mitingu. Ni radikali nisu sto su bilii Smile

Citat
Seselja, tako je seki slicno odreagovao kada mu je nas drug Tito cestitao: "Cestitam, doktore", a seselj ce: "Hvala, majstore."

hahahahhhaaa.......osvezio si mi dan ovom radikalskom "urbanom legendom"...Seselj je retko imao prilike da vidi Tita, iako se jadnik trudio iz sve snage, da bude dobar komunista..... Smile

Kazu ljudi , da i kada je video Tita, nije mogao od strahopostovanja da otvori usta, ( tada je i dobio govornu manu) , a kamoli da kaze copavom...."majstore" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Kada se kaze nekome "umri" , to u beogradskom slengu znaci "pojedi se od muke", a ne da mu bukvalno zelis da ga strefi slog......dakle, da nije tvoje razmisljanje malo suvise "tipicno radikalsko razmisljanje"???

e a kakvo je to tipično  Smile Smile

mada i mene čudi kad nekom kažeš umri da se vređa,mislim stvarno nema smisla  Smile jer si ti u stvari poželeo sve najbolje čoveku,a on ovako reaguje  Smile
ma radikal jedan ko jedan   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
LG Nexus 5
Nije bitno ko je i sta je kliknuo. Nikakav problem dati Kostunici sada 100 glasova. Jedno su zelje, drugo su mogucnosti. Treba sacekati 20 januar. Pogotovo se ne treba obazirati na "statistike" kao sto je, recimo ova...

@sgt ironside

Znam da je tebi svakog dana sve jasnije. I cedu i redikale gledam isto, ovaj prvi je obicna bitanga, radikali su specificne bitange ali bitange. Drago mi je sto sam te nasmejao ali eeeej, Cedomir je rekao gospodin, a ne premijer Kostunica. Pa to je neverovatno, to je divljenje. To je poduhvat decenije, ovo se treba prenositi decenijama.

Ja za Cedu mogu da kazem sta god hocu ali sigurno necu reci da umre ili recimo: dok je narkomana, bice i LDP-ovaca ili slicno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
I cedu i redikale gledam isto, ovaj prvi je obicna bitanga, radikali su specificne bitange ali bitange.

ovo je danas glavna teza demokratije u Srbiji. LDP i SRS su isto samo suprotno... pff... jedni su ekstremno tolerantni, a drugi su ekstremno netolerantni?

Citat
To je poduhvat decenije

nije to poduhvat decenije, vec jasan odnos prema Kostunici i njegovoj poziciji na politickoj sceni Srbije. ako/kad bude bio osudjen, vise nece biti ni gospodin.

Cedomir zauzima jasne stavove, to mu bar niko ne moze osporiti. Dok se drugi bave politikanstvom i licnim interesima, on se bavi politikom i evropskoj perspektivi Srbije.

Da li zaista neko misli da je 220 glasova u skupstini juce uticalo na bilo sta vezano za Kosovo?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 18:46:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.