Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:11:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59355 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
BlackBerry bold 9000
Metohiju su 1912-e oslobodili Crnogorci.
Tek da se zna. Smile Smile Smile

Tada su to bili Srbi... tek da se zna...

Elem,  najbolji tandem u Srbiji u zadnjih 50 godina...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

image.jpg
(35.39 KB, 400x287)
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mrgec
Ono za vesanje na bandere, u tvom slucaju, cemo jos da razmotrimo ... nista nije iskljuceno  Smile Smile

sad sam se bas uplasio..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

A ovi se pale kao Koštunica zao A Tadic dobar , bice da su to ista ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25

samo tadic ima drzavnicku kampanju

samo je pitanje za koju drzavu - S.A.D ,izrael ili nezavisno kosovo ... Smile Smile
Citat
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 15:47:51 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120

samo tadic ima drzavnicku kampanju

samo je pitanje za koju drzavu - S.A.D ,izrael ili nezavisno kosovo ... Smile Smile
Citat

taj ce vise uraditi nego tvoj kurton samoubica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Jeste, za Koštunicu nije moglo bolje. Niko drugi mu ne bi dao sve što poželi, a izgubio izbore. Tek treći po broju poslanika.

Moj novi slogan - "Dok je pičkica kao Tadić, biće Voja premijer, bez obzira koliko glasova dobije na izborima"
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
LG Nexus 5
Treba nešto znati u životu, a ne razbacivati se demagoškim frazama tipa "šta znači Metohija". Ako već hoćeš da diskutuješ sa obrazovanim ljudima, onda bar se potrudi da pročitaš udžbenik iz istorije za 5 razred osnovne škole.

PS. metoh kod nas znači slično kao vakuf kod vas u Bosni
Smile

Mozda si kao gradjevinar profesionalac u svom poslu ali ti istorija nije jaca strana. Pogotovo nasa istorija.
Za one koji ne znaju ili su mozda zaboravili, Metohija je zemlja u posedu i upravljanju manastira koji se tu nalaze. Laicki je to "manastirska" zemlja. Dakle, onaj koji kaze da je metohija isto sto i vakuf, ocigledno nije citao udzbenik iz istorije u osnovnoj skoli uopste.

Sta mislite, zasto siptari teritoriju Kosova i Metohije zovu "Kosova" ? Gde nestade ono "Metohija"? Ili bar "Vakuf" kako nas zemunac2 tvrdi?

Sinak, hajde da se ti i ja nađemo negde, recimo u Korčaginu, da napravimo malo takmičenje iz istorije. Daću ti 50 bodova fore, a igramo do 100. Ti biraj teme, a možeš da povedeš  stamija i rinaku da ti pomažu.  Smile Pobednik nosi 100€.

Ja sam spreman da stanem iza svojih reči, da li si ti?

Ajde pokusaj da sredis svoje misli sa recima. Procitaj boldovane citate. Izuzetno je neukusno pozivati na dvoboje tipa: "Da vidimo ciji je veci". Ako stojis iza svojih reci, to znaci da ne razlikujes metohiju od vakufa, a ako ne mogu da ti docaram da su to dve razlicite stvari, o kakvom takmicenju mi uopste pricamo? Mada mi se svidja ideja. Recimo oblast oslobodilackih ratova 1875-1878. Dovoljna je samo ta oblast, nista drugo ne moras da spremas. (koja najava...) U ostalom, prati malo teme, bice okupljanje, dodji lepo da me ponizis pred masom ljudi, zar to nije veci gust?

Evo, ja nisam rekao da se upoređuje čiji je veći, nego turnir iz istorije u 100€. Nešto kao kviz. Može i ova tema o oslobodilačkim ratovima. A možemo da je proširimo sa Timočkom bunom i "kapetanskim" ratom, pošto su vremenski bliski.

Metohija, kao naziv za deo teritorije Srbije, je politička izmišljotina novijeg doba (kraj XIX vek). To nije originalni toponim za tu teritoriju (Peć-Istok-Klina-Đakovica-Dečani). Šiptari tu teritoriju nazivaju Dukađin.

Da se ne raspravljamo previse na ovoj temi, lepo sam ti rekao, zadnjih godina skoro da ne propustam nijedno okupljanje. Prema tome, nema potrebe vise pozivima za takmicenja, dovoljno je pratiti top teme, tu su obavestenja o okupljanjima pa izvolite.

Tvoja istorija znatno odudara od istorije koju su pisali istoricari. O kakvoj ti to politickoj izmisljotini pricas? Podsecanja radi, Nemanjici nisu ziveli krajem XlX veka (tj oni koji su darivali crkveno zemljiste). Dakle, ako su Nemanjići darivali zemljišne posede svojim zadužbinama, to se nekako moralo zvati, a naziv Metohija znaci upravo to. Nije mi jasno sto se bas toliko gadis nase istorije. U nastavku ces "dokazati" da su Kosovo i Metohija oduvek pripadali siptarima, verovatno su srpski agresori u nekoj najezdi sa mongolima zajedno, oteli tu teritoriju neduznim siptarima. Prema tome, ocigledno se moja i tvoja istorija razlikuju. Da rezimiramo, zaista nema potrebe da pricamo vise o ovome na temi predsednickih izbora. Ako zelis o ovome da pricamo, postoji tema o Kosovu i Metohiji, pa bih kulturno zamolio da raspravu nastavimo tamo.

Vojislav Koštunica    - 6 (3%)
Čedomir Jovanović    - 36 (18%)

Smile Smile Smile Smile
 Umri Koštunjavi Smile
Koliko ja znam ovo su predsednicki izbori na koje se covek i nije kandidovao ovde su samo 3 kandidata i treci je pazi cuda Cedo ,   ! A ta parola umri je strašna demokratska tvorevina LDP statisticke greške !  Smile

Nema sta, tipicno LDP razmisljanje. Prvo smrt Slobi, pa Velikom Kostuniju, ko je sledeci? Jel ono vas slogan: "Zivot je zakon"? Jel to vazi samo za clanove i simpatizere LDP-a? Ostli mogu da umru?
Sto se tice statistike gore, smesna je, konkretno, za Cedu je glasalo samo 11 IP adresa do sada, 69 za Tadica i 59 za Nikolica, tako da je ovo sto vi vidite jos jedna statistika koja "dosta toga" pokazuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Moj novi slogan - "Dok je pičkica kao Tadić, biće Voja premijer, bez obzira koliko glasova dobije na izborima"
Opet krivo postavljaš stvari ! Dok je Koštunice dotle je i Tadica , ako ti to nije jasno onda ili si zlurad ili je ono drugo !
Toma je ubedljivo pobedio Tadica svaki put jedino ga je Koštunica vadio iz mrtvih , za to kapu dole gospodinu premijeru !  Smile

Citat
Sto se tice statistike gore, smesna je, konkretno, za Cedu je glasalo samo 11 IP adresa do sada
Ko laže taj i krade , to je svojstveno narkomanima !

]
Citat
quoteDa se ne raspravljamo previse na ovoj temi, lepo sam ti rekao, zadnjih godina skoro da ne propustam nijedno okupljanje. Prema tome, nema potrebe vise pozivima za takmicenja, dovoljno je pratiti top teme, tu su obavestenja o okupljanjima pa izvolite.
Rado bih ga i ja vidio , samo takvi ne dolaze , kukavice su to !  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 16:06:27 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Треба донети закон који ће након избора да их казни. Ко освоји мање од 5% гласова да држави уплати 10 пута већи износ од оног који је добио за кампању плус 40 година робије. Ко освоји мање од 20% враћа такође 10 пута већи износ плус добија забрану 10 година бављења политиком.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 16:03:05 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Nema sta, tipicno LDP razmisljanje. Prvo smrt Slobi, pa Velikom Kostuniju, ko je sledeci? Jel ono vas slogan: "Zivot je zakon"? Jel to vazi samo za clanove i simpatizere LDP-a? Ostli mogu da umru?

Sta je to tipicno LDP razmisljanje?? Smile
Bas bi voleo da mi neko , ko je ocigledno alergican na tu partiju kao na grinje ili kucnu prasinu, objasni taj pojam...

Kada se kaze nekome "umri" , to u beogradskom slengu znaci "pojedi se od muke", a ne da mu bukvalno zelis da ga strefi slog......dakle, da nije tvoje razmisljanje malo suvise "tipicno radikalsko razmisljanje"???

Kada kazem to, mislim na mracnu istoriju SRSa, prepunu ne bas casnih dogadjanja....u ratovima i izvan njih...
Smrt , rat, su radikalima cesce postapalice nego "dobar dan, komsija"....stoga me ne cudi sto radikal tako reaguje na bezazlen , klinacki sleng izraz..."umri"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:11:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.