Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:21:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58954 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
DSS ako podrzi Tomu kurtona,prepolovice mu glasove.
Nije ovde to pitanje. Ovde hoce svinjar da bude predsednik Srbije.
A on ucenjuje DSS. Nema narodnjacke koalicije ako ne budem kandidat. Zato Metiljavi kuka na nepostenost izbora.
Veliki legalista hoce da krsi po stoti put ustav u samo sto dana.
Sta ako se Siptari samo proglase? Odluke su jasne: ne priznajemo ih. Ili mozda nam treba predsednik da ratujemo?
Znam da ima urodjenih idiota koji bi nam doveli Siptariju do vrata u Beogradu.
Ili kako ih Toma kurton pali da ce Rusi da bace bombe na sve nase dusmane.
Ako i bojkotuju, onda ce biti kraci izbori. I dokaz da ne smeju da se kandiduju.
Ili mozda odloziti izbore zauvek. Jer u glavama urodjenih idiota taj problem ce uvek postojati. Ako se ne proglase mi smo suvereni, ali je opasno. Ako se proglase treba da vratimo Kosovo, svetu nam zemlju oruzanom silom. Ako pristanu da zive sa nama treba integrisati skotove. Kako god okrenes problem Kosvova i Kosovskog ciklusa kao moralna polticka podbnost ce postojati. Dakle nikada na izbore. Jel tako? Nemoralno je raspisati lokalne izbore, jer je veoma bitno ko ce u Rumi da vlada, jer inace moze neku Rumljanin da proda Kosovo.
To je farsa za sve gradjane. J8bes ustav, j*bes ustavni zakon nama je ovako lepo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Može brate,u što god oćeš,jest da u Srbiji sve više ima idota kao Čandićka,čeda,čanak i ostatak konpanije,ali ja vjerujem da u mojoj Srbiji još uvjek ima najviše normalnih ljudi i prije svega Srba.

Bice nas sve vise i vise... Smile
Šta ćeš mora na svjetu i budala biti. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
@ shkorpion je u pravu 100 % ne znas sta je gore izgubiti kosovo ili integrisati dva miliona siptara.
necemo priznati nezavisnost i to je to, pa nek se *ebu.
sva ova prica o izborima je farsa da se vidi kako ce se prelivati glasovi kad se zavrse pregovori o kosovu.
znaci pozicioniranje stranaka pred izbore, i toliko oni misle o narodu.
radikali mogu visoko da se popnu ali mogu talo lako da se razbiju, dovoljno je da narodu nesto zamirise na 90e i oni su pukli za sva vremena, to i oni sami znaju pa iza velikih reci nema prostora za manevrisanje...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 02:03:20 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja predlazem za Presednika Srbije gospodina Velju Ilica, koji ima, u narodu popularni nadimak "Buzdovan". On je jedna prava Srpska seljacina, a narod ko narod, vole takve mamlaze. Mi zelimo u Evropu, a samo jedana takava buzdovancina moze uspesno da nas povede u tom pravcu. On moze uspesno da sutira Evropske novinare i da im psuje sve po spisku a uvek je spreman da u drustvu dobro "potegne". On je jak u diplomatiji a i fizicki, sto moze da bude od presudnog znacaja prilikom pregovora sa tvrdoglavim Evropljanima.
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 04:01:56 od Velja-Buzdovan »
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Može brate,u što god oćeš,jest da u Srbiji sve više ima idota kao Čandićka,čeda,čanak i ostatak konpanije,ali ja vjerujem da u mojoj Srbiji još uvjek ima najviše normalnih ljudi i prije svega Srba.

Bice nas sve vise i vise... Smile
Šta ćeš mora na svjetu i budala biti. Smile Smile Smile

A di ti zivis,kad kazes u ''tvojoj'' Srbiji?Mislis da mozes da palamudis nama koji ovde zivimo,sta je najbolje za nas.
Jos etiketiras ljude po slobodnoj proceni...
« Poslednja izmena: 28. Okt 2007, 11:21:32 od soichiro »
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@Bingo565
nakon svih tvojih postova koje si ispisao na ovom gorumu moram priznati-"suvi genije" Pera kojot.
Mozda gresim isravices me kao i ostale da ne znamo srpski i gramatiku, da se ovde obavestavam o Cedi, Kandicki, ...
Postovi si ti za"ponos".narocito onaj  o pretesterisanoj dasci na poljskom Wc i sl. I primetio sam da si mnogo poceo da tepas Vanjuska,.. pa pomislih da si pomalo nastran. Zato uzivaj u svemi sto mislis da ti pricinjava zadovoljstvo ali ne deli svima nama lekcije kao da smo retardi.
Inace narkomani mi smetaju i licno bih svakog vesao=svidelo se tebi ili ne i bilo kome drugome. Zabole me  za njihove krize i sl. gluposti
Ali narkoman na politckoj sceni Srbije je dno dna i zasto niko nema prava da kritikuje narkomana i kucke koje rade protiv Srbije.
Zato uclani se u LDp i brani ih ali ne svadjaj se sa svima 

Izvinjavam se...
što se mešam, samo bih imala pitanjce... Ako ti smeta narkoman na srpskoj političkoj sceni (a slažem se da smeta), kako ti ne smeta prostačina, sodomista, alkos... kako ti ne smeta obijač trafika... kako ti ne smeta toliko lopina prevejanih... kako ti ne smeta manekenisanje, marifetlučenje... mnogo toga je ovde istrulelo... da bismo se bacali SAMO na Čedu... on će dete na lečenje, ako u nešto fali... ali ovi ostali štop su kao zdravi, a pokvareni... Njegoš bi to lepo opisao "tragovi im smrde nečovještvom..." i još vekovim aće, plašim se, smrdeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
a ko bi bio tvoj idealan kandidat?

Nije on moj kandidat. On je srpski. Pokušavam da ne razmišljam glasačkom dušom već srpskom glavom. Pokušavam da analiziram uzroke, da ih izukršam s posledicama... Prebiram po svima koji su bili POSLE i svaki, ali svaki je negde oštetio Srbiju; i svaki, ali svaki je krao, više ili manje; i nijedan nije loše prošao, čak ni Sloba. Umesto da završi kao ČAušesku, on je umro (ako je umro) prirodnom smrću u sasvim finim evropskim uslovima i ušao u Evropu mnogo pre njegove zemlje kojoj to nikako nije dopustio.
Znaš, mi nemamo više ni sa čim, ni sa kim da se igramo. Od države nam ostalo koliko za "rošu" da napravimo, ali nemamo staklence za fuljenje, nego sve neki treš od klikera. Ko će da pristane da se fulji s snama... Niko! Ono napolju sve dvoperci, troperci..a Ali, ajde da ne metaforišem više... srpski kandidat je srpski kralj. I niko više još za neko vreme. Kada parlamentarnu demokratiju razvijemo u ekonomskom i političkom smislu, tada točak istorije, sam po sebi, zavrće priču ka republici... ali je narod tada pismeniji, imućniji, osvešćeniji... da realno sagleda, da bolje bira, da je manje potkupljiv, ima razvijeniju svest, izgrađenija stanovišta, mediji ga ne mogu farbati baš kako požele... I koliko god da će neko reći da nije najbolji, bolji je od svakog skorojevića kojeg smo u međuvremenu mi edukovali kako se vlada narodom, šta je država a šta državnost, zašto je rešavanje socijanog pitanja baza a ne usputni rebus... kojeg smo bogatili, upoznavali sa vladajućom Evropom, uzdizali... a za uzvrat nismo dobili ništa, pa čak ni epitet zaslužnog naroda.
Majke mi, nešto mi baš važno da me razumeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Ja ti živim u R.Srpskoj i ja kažem hvala bogu da nema takvih ljudi ko što si ti  soichiro ,izgubili bi je odma,a to moja Srbija,pa više je moja i više je ja volim nego ti budi u to siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ovo oko izbora je sve kao neckanje mlade prve bracne noci-zna sta je ceka i sta je neminovno a ovamo jos malo da ocuva cednost  Smile.
Zato ova predstava za narod je velika glupost.
Svi su se medjusobno vec sastali i napravili dogovore i ovo je samo nastavak zvani -predstava za narod. Dajte narodu hleba i igara. Jos da ispune ono hleba i niko ne obracao paznju na sve ovo.
Zato ce samo izbori biti a ovamo svi "nespremni" iako vidim da su kampanje vec uveliko u toku samo nema onog ruznijeg dela koji sledi za kraj-plakatiranje i unistavanje gradova stranackim plakatima i posle  ko zna koliko love za njihovo ciscenje.

Zato bih vec sada razrezao-za svaki zalepljen plakat 10 dinara za ciscenje pa otprilike se zna ko koliko zalepi i izvolite gosposdo u Fond za ciscenje grada od vasih u**anih gubica.
==========================================================
@~: Gea2025
Izvinjavam se...
što se mešam, samo bih imala pitanjce... Ako ti smeta narkoman na srpskoj političkoj sceni (a slažem se da smeta), kako ti ne smeta prostačina, sodomista, alkos... kako ti ne smeta obijač trafika... kako ti ne smeta toliko lopina prevejanih... kako ti ne smeta manekenisanje, marifetlučenje... mnogo toga je ovde istrulelo... da bismo se bacali SAMO na Čedu... on će dete na lečenje, ako u nešto fali... ali ovi ostali štop su kao zdravi, a pokvareni... Njegoš bi to lepo opisao "tragovi im smrde nečovještvom..." i još vekovim aće, plašim se, smrdeti...
================================================================

ja bih trebao ispasti najveci kritizer a ne kriticar losih strana politicara i politike, da nisam do sada stavljao do znanja greske svih politcara kada sam ih uocavao.
Jocic =trafikant=smesno da bude prvi covek policije.
Velja govor prostaka ALI mu samo priznajem ono sto je uradio za CAcak dok je bio na vlasti tamo i sda je nesto radio no upleo se ko pile u kucine jer je i on pokusao da kraducka kao i ostali,
O DS ne bih jer ima nogo likova za kritikovanje-od Gosn Izvinjavamo se do sada Djilasa prreko experata i sl.

ALI po meni je sramota da Ceda koji je zario i palio Srbijom,-koji je bio neditupav do studnetskih setnji sada postaje politicar koji zeli da zari i pali Srbijom. I njegovo druzenje sa krimosima, prevare oko svega kada je bio u DOS-u i sl. A posebna je prica sto je zbog "zasluga" za setnje dobio fakultetsku diplomu-vidjao fakultet samo kada setao a pre toga samo ko zrela kruska samo padao na ispitima .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
a ko bi bio tvoj idealan kandidat?

Nije on moj kandidat. On je srpski. Pokušavam da ne razmišljam glasačkom dušom već srpskom glavom. Pokušavam da analiziram uzroke, da ih izukršam s posledicama... Prebiram po svima koji su bili POSLE i svaki, ali svaki je negde oštetio Srbiju; i svaki, ali svaki je krao, više ili manje; i nijedan nije loše prošao, čak ni Sloba. Umesto da završi kao ČAušesku, on je umro (ako je umro) prirodnom smrću u sasvim finim evropskim uslovima i ušao u Evropu mnogo pre njegove zemlje kojoj to nikako nije dopustio.
Znaš, mi nemamo više ni sa čim, ni sa kim da se igramo. Od države nam ostalo koliko za "rošu" da napravimo, ali nemamo staklence za fuljenje, nego sve neki treš od klikera. Ko će da pristane da se fulji s snama... Niko! Ono napolju sve dvoperci, troperci..a Ali, ajde da ne metaforišem više... srpski kandidat je srpski kralj. I niko više još za neko vreme. Kada parlamentarnu demokratiju razvijemo u ekonomskom i političkom smislu, tada točak istorije, sam po sebi, zavrće priču ka republici... ali je narod tada pismeniji, imućniji, osvešćeniji... da realno sagleda, da bolje bira, da je manje potkupljiv, ima razvijeniju svest, izgrađenija stanovišta, mediji ga ne mogu farbati baš kako požele... I koliko god da će neko reći da nije najbolji, bolji je od svakog skorojevića kojeg smo u međuvremenu mi edukovali kako se vlada narodom, šta je država a šta državnost, zašto je rešavanje socijanog pitanja baza a ne usputni rebus... kojeg smo bogatili, upoznavali sa vladajućom Evropom, uzdizali... a za uzvrat nismo dobili ništa, pa čak ni epitet zaslužnog naroda.
Majke mi, nešto mi baš važno da me razumeš.

Rekla si da imas nekog kandidata na umu, ali da se on ne eksponira. Mnogo bih te bolje razumeo kada bi mi (nam) rekla ko je to.

Citat
Kada parlamentarnu demokratiju razvijemo u ekonomskom i političkom smislu

ne postoji finalni stadijum razvijene parlamentarne demokratije. mozemo samo brze ili sporije da je razvijamo, a da bi dosli do nekog normalnog nivoa razvijenosti ipak moramo da biramo neke ljude koji su nam trenutno u ponudi, tako da bi me mnogo zanimalo koji su to jos neki kandidati koji bi nam pomogli u tome.

i na kraju i da dobijemo savrsenog predsednika, koliki on uticaj uopste i ima na tokove u Srbiji? kakve su njegove moci? koja je njegova odgovornost?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 01:21:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.