Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58937 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mislim da ce DS opet ispusiti...
ovo je trenutak kada ne sme da se popusta...nikako.
ako i sada popuste, mozda cemo gledati Nikolica kao predsednika.
Nije možda nego sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nije možda nego sigurno Smile
oces da se kladis?
mozemo da se nadjemo u BG-u, pancevu ili novom sadu.
pa lepo da bacimo neke pare?
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Može brate,u što god oćeš,jest da u Srbiji sve više ima idota kao Čandićka,čeda,čanak i ostatak konpanije,ali ja vjerujem da u mojoj Srbiji još uvjek ima najviše normalnih ljudi i prije svega Srba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@Bingo565

Probao si bunike pa znas kako izgleda kada ih se najedes??
 Ne treba nama mnogo objasnjavati-imamo malo vise godina no cedisti.
Inace ako volis narkomane onda pogledaj sve blagoslove u vezi narkomana koje im klinci smislise.
A sto se mene tice tu jedino podrzavam muslimane- za drogu javno kamenovanje ili besenje za primer svima. A Ako mislis da treb ada tio se objasnjavaju svi potezi NAtase KAndic onda stvarno nisi ucestvovao do sada na forumu i nista nisi procitao jer si malo vremena proveo i nisis obavesten o nnjenim "uspesima" u Srbiji i za Srbiju.Ili gledas amo bleeeeeeeeeU92 - "najobjektivniju" TV na prostorima Srbije.
Decko potrazi mprvo psihologa , sa njim porazgovaraj pa onda napisi nesto smisleno no ovako jadno i bedno branis narkomane i NVO a pogotovu NAtasu Kandic

Ako podrzavas narkomane svaka ti cast.
A samo da te pitam- Imas li dece i predvidjas li da ce oni biti narkomani i ti ces to ladno gledati???

Ti si onda stvarno za malo duze psihijatrijsko posmatranje a onda i lecenje

Halo Stamisha,
Pa imamo li mi ovde kakvog drugog argumenta od slanja na psihijatrisjko posmatranje i lečenje?
Ti to i kod kuće tako: čim te mama iznervira, a ti nju pravo u Lazarevića.
Lepo, bogami.
Nego, nisam ja Pameti Moja Psihijatrijska rekao da je narkomanija dobra i poželjna pojava, nego sam pitao tebe i tebi slične šta vi to imate protiv narkomana?
Narkomanija i narkomani nisu ista stvar.
Ukoliko se ti uopšte doznaješ u taj srpski kao što se hvališ okolo?
Ili da okrenem na crnogorski ili crnotravski?

Nego da nastavimo:
Jel' ti, kada na sokaku naidješ na nekog narkomana, obavezno skačeš na njega?
Ne?
Na narkomanku, ispred lifta u zgradi ti, skačeš li?
Ne?
Pa zašto onda skačeš na Čedomira?
Što tebe zabole Pavle zato što je on narkoman?
Da nećeš možda ti da mu kupuješ prašak?
Da za nejga kradeš špriceve po veterinarskim ambulantama?
Ako nećeš, što se onda trtiš ovuda?
Zabrinut si za javni moral.
Nije nego.
Ovde se ozbiljno razgovara o političkim prilikama u Srbiji. Stoga zajebi te tvoje bele noseve i narkomane.
Ako imaš štogod pametnije, a ti to baci na astal, nemoj da poturaš kvarnu robu pa se još se i kurčiš kako si vešt trgovac.

A što se Kandićeke tiče, mogu da dojavim da se o njoj zaista nisam obaveštavao preko Foruma.
Imam očl, uši a i pamet me još uvek služi.
Šta misliš da sam se o svemu što znam obaveštavao samo tako što sam čitao tvoje poruke.
Pa onda da ljude šaljem na posmatranje i psihijatrijsko lečenje.

A o bunikama ako je reč,otkriću ti jednu malu tajnu: da bih se o nečemu obavestio ja ne moram, da kao ti, tu stvar stavim u usta.
Ima i drugih načina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Može brate,u što god oćeš,jest da u Srbiji sve više ima idota kao Čandićka,čeda,čanak i ostatak konpanije,ali ja vjerujem da u mojoj Srbiji još uvjek ima najviše normalnih ljudi i prije svega Srba.
u sta da se kladimo?

realno, toma ima minijaturne sanse za pobedu.
DSS bi morao da podrzi nikolica, i to je jedina opcija gde SRS konacno nesto dobija.

ali, ako se to desi, pada i vlada i sve u qrac pa u tom slucaju mi ne bi zao bilo ni pare da gubim.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70

Bice nas sve vise i vise... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

Izvini Winstone, što se mešam, ali mislim da ne bi bilo loše pojasniti šta znači "ne sme da se popušta".
Pa zar DS nije već odavno popustila čim je ušla u Koštuničinu vladu i dopustila da s epolako izgubi svaka vidljiva granica koja bi mogla da je odeli od DSS-a. Iskreno govoreći osim vodećih lidera koji se glože ja ne vidim neku veliku razliku izmedju ove dve stranke.
Tomislav Nikolićima zaista velike panse da konačno pobedi na predsedničkim izborima, jer ako se u drugom krugu nađe sa Tadićem, bojim se da će neradikalskim glasačima bit već pomalo dosta da glasaju za Tadića samo zato da ne bi pobedio Nikolić.
Dobar broj ljudi će odustati od glasanja u drugom krugu i tako će Nikolić pobediti.
Istina, pobeda će biti tesna, ali zato čista.
Ako se budeš kladio sa Pilac-om, ne utrčavaj sa velikom lovom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Bingo565
nakon svih tvojih postova koje si ispisao na ovom gorumu moram priznati-"suvi genije" Pera kojot.
Mozda gresim isravices me kao i ostale da ne znamo srpski i gramatiku, da se ovde obavestavam o Cedi, Kandicki, ...
Postovi si ti za"ponos".narocito onaj  o pretesterisanoj dasci na poljskom Wc i sl. I primetio sam da si mnogo poceo da tepas Vanjuska,.. pa pomislih da si pomalo nastran. Zato uzivaj u svemi sto mislis da ti pricinjava zadovoljstvo ali ne deli svima nama lekcije kao da smo retardi.
Inace narkomani mi smetaju i licno bih svakog vesao=svidelo se tebi ili ne i bilo kome drugome. Zabole me  za njihove krize i sl. gluposti
Ali narkoman na politckoj sceni Srbije je dno dna i zasto niko nema prava da kritikuje narkomana i kucke koje rade protiv Srbije.
Zato uclani se u LDp i brani ih ali ne svadjaj se sa svima 
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne valja sto pojedinci misle da je brat čeda idiot.
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Тадић је јако лукав политичар, сумњам да би гурно ногу тамо где је Ђинђић гурао главу и где му је на крају и остала.
Зато ме не чуди огорченост ЉДП када је у питању преДСедник, који чак сматрају да се његова странка позиционира на место ДСС, док се ови додатно радикализују.
Не би ме чудило да пред изборе изјави да је он највећи анти-хашки лобиста и да му је деда био Козак, а да му је девојачко презиме бабе Путин.
Он сваким даном губи ''прогресивне'' присталице, уосталом тако је и настала Чедина странка.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2007, 22:45:18 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:55:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.