Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:06:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58928 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Opsa, jos jedna kampanja i jos jednom ce da se 50% vremena prica o partiji i njenom kandidatu koja pretenduje na 10% podrske na izborima. Ne smem ni da pomislim kakve ce gadosti da krenu po novinama.

Elem, Ceda je kandidat. Skoro sigurno se izbori raspisuju, a i ako se ne raspisu sada, sigurno cemo imati kandidata na izborima ma kad oni bili i sigurno ce to u ovom trenutku biti najjaci kandidat nase politike, a to je Ceda.

Hm... Da li ce Ceda postici neki znacajni uspeh, zavisice dosta od kampanje koja se vec uveliko sprema. Siguran sam da ce to biti (opet) jedna moderna i do sada, na nasim prostorima, nevidjena.

Eno veceras je bila tribina gde je govorio u svojstvu Predsednika Odbora za zastitu zivotne sredine. Siguran sam da ce to biti jedna od vaznijih stavki u njegovoj kampanji, sto nijedan drugi kandidat, siguran sam, nece dotaci, makar ne na ozbiljan i uverljiv nacin. btw, sam je birao na celu kog odbora bi voleo da se nadje i mogu vam reci da je prilicno dobro prostudirao zadato gradivo i ozbiljno se predao tom poslu.

Ali mislim da bi i na ovoj temi bilo zanimljivo prostudirati koliku moc, znacaj i kakve ingerencije ima predsednik Srbije.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
Ala ce uskoro chedoidi da vam uvrcu usi, pa to ce biti za mene prava uzivacija.
Oni sigurno imaju preko 10% videcete. I ne samo to, tek sledi da na lokalu zauzimaju u vidu nekih koalicija opstine i javna preduzeca.
Prpa kod radikala i dss-ovca.Vidis da u Rumi hoce muda da si iscupa od besa sto je ds-ovac predsednik.
Kako god Kosovo nece vise u Srbiju. samo se okrece kakav tekst da bude da bi prikazali kao Sloba konacnu pobedu nad nato fasistima.
A tek dss je potpuno izgubio kompas. Eno Simic kaze za Djelica da treba Srbija da placa Kosovski dug. Smile Smile Smile A ne da se prebije.
Tek tako 180 miliona evra, za ljubav papira na kojem pise p*cka, a svi treba da vade karu na taj papir. Po partijskoj duznosti.
Cheda je vazno da se kandiduje iz drugih razloga a ne da bude izabran.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Zvuči naprosto neverovatno (mada je u Srbiji neverovatnih stvari sve manje) da je neka umna glava koncipirala kampanju protiv Č. Jovanovića tako što će da ga proglasi za narkomana.
Izvinite, a u čemu je problem ukoliko je neko narkoman?
Političar može da bude i neko ko je ordinarna budala, i neko ko je čist kreten i šizofrenik i zamlata, ali narkoman - nikako.
A zašto?
Zato što se zove Čedomir Jovanović, što nastoji da na bar neki naćin nastavi političku misiju pokojnog Đinđića.
Zbog toga je on jedini narkoman u Srbiji i u ovom delu sveta.
Niko drugi.
Sve okolo sami moralisti.
Šta je ovo ovde: udruženje časnih sestara, penzonisanih profesorki geografije ili predratnih skojevki*?
Onaj ko ima nešto protiv narkomana, je u direktnom sukobu sa veoma masovnim delom srpske populacije.
Narkomana je sve više.
A za koga će da glasaju narkomani ako ne za narkomana?
Ili bar za one za koje im kažu da su narkomani.
Stoga antičedisti kao da su se nasusali bunike** . Zapeli narkoman, beli nos i slično.
Po nmom skromnom uverenju to je najulčestalija konstatacija na mnogim burekovim forumima.
OK, narkoman i šta onda?
Ali, ipak, smrdi li ovde štogod.
Da neko nije zalego da Čedomiru farnba nos u belo zarad partijskog zadatka?
Kao: sto puta ponovljena laž, na kraju se pretvara u istinu.
Što onomad reče ona komunjara Gebels.

I još kada bi mi neko od grlatijih objasnio koja je to krivica Nataše Kandić, bio bih više nego srećan.
Da nije i ona narkomanka?
Ili sam ja možda narkoman, kada ovo pitam?

* skojevke - članice SKOJ-a, Saveza komunističke omladine Jugoslavije
**bunika - staroslovenski hašiš koji se konzumirao u obliku semenki istoimene  biljke što je izazivalo lakše ili teže halucinogene efekte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Opsa, jos jedna kampanja i jos jednom ce da se 50% vremena prica o partiji i njenom kandidatu koja pretenduje na 10% podrske na izborima. Ne smem ni da pomislim kakve ce gadosti da krenu po novinama.

Elem, Ceda je kandidat. Skoro sigurno se izbori raspisuju, a i ako se ne raspisu sada, sigurno cemo imati kandidata na izborima ma kad oni bili i sigurno ce to u ovom trenutku biti najjaci kandidat nase politike, a to je Ceda.

Hm... Da li ce Ceda postici neki znacajni uspeh, zavisice dosta od kampanje koja se vec uveliko sprema. Siguran sam da ce to biti (opet) jedna moderna i do sada, na nasim prostorima, nevidjena.

Eno veceras je bila tribina gde je govorio u svojstvu Predsednika Odbora za zastitu zivotne sredine. Siguran sam da ce to biti jedna od vaznijih stavki u njegovoj kampanji, sto nijedan drugi kandidat, siguran sam, nece dotaci, makar ne na ozbiljan i uverljiv nacin. btw, sam je birao na celu kog odbora bi voleo da se nadje i mogu vam reci da je prilicno dobro prostudirao zadato gradivo i ozbiljno se predao tom poslu.

Ali mislim da bi i na ovoj temi bilo zanimljivo prostudirati koliku moc, znacaj i kakve ingerencije ima predsednik Srbije.
ako ceda i njegovi roboti dobiju 10%-besim se na terazijama Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
A ako ne dobiju besi li se beli nos?   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Tek tako 180 miliona evra

"po tuđim leđima sto (osamdeset) batina ništa"

Citat
Cheda je vazno da se kandiduje iz drugih razloga a ne da bude izabran.

upravo tako. vazno je pokazati koliko nas ima, vazno je nametnuti nove i marginalizovane teme u mainstream srpske politicke scene i vazno je nametnuti neke nove standarde i kodekse u kampanjama u Srbiji. uostalom ja nikad njega nisam video kao predsednika, vec kao premijera.

takodje ukoliko Ceda osvoji oko 10-15%, Tadicu i DS ce biti jasno da ce vrlo brzo morati da menjaju svoje propale partnere. to ce jos jasnije biti Kostunici... gorece pod nogama.

i ne zaboravimo da je predsednicki kandidat vladajuce koalicije (Dragan Marsicanin) 2004. godine dobio 413,935 ili 13.3% sa svojom nezaboravnom kampanjom "U centar Srbijo".

za koga si tada glasao shkorpi?

evo malog podsecanja kako je izgledala ta kampanja:

i meni je isto jako zao sto nema lokalnih izbora, mada je tehnicki, to u ovom trenutku, i bolje za LDP. na prolece cemo biti izuzetno spremni  Smile pazite sta vam kazem  Smile

Citat
ako ceda i njegovi roboti dobiju 10%-besim se na terazijama

izvoli napravi procenu koliko ce Cedomir dobiti na predsednickim izborima?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Bingo565

Probao si bunike pa znas kako izgleda kada ih se najedes??
 Ne treba nama mnogo objasnjavati-imamo malo vise godina no cedisti.
Inace ako volis narkomane onda pogledaj sve blagoslove u vezi narkomana koje im klinci smislise.
A sto se mene tice tu jedino podrzavam muslimane- za drogu javno kamenovanje ili besenje za primer svima. A Ako mislis da treb ada tio se objasnjavaju svi potezi NAtase KAndic onda stvarno nisi ucestvovao do sada na forumu i nista nisi procitao jer si malo vremena proveo i nisis obavesten o nnjenim "uspesima" u Srbiji i za Srbiju.Ili gledas amo bleeeeeeeeeU92 - "najobjektivniju" TV na prostorima Srbije.
Decko potrazi mprvo psihologa , sa njim porazgovaraj pa onda napisi nesto smisleno no ovako jadno i bedno branis narkomane i NVO a pogotovu NAtasu Kandic

Ako podrzavas narkomane svaka ti cast.
A samo da te pitam- Imas li dece i predvidjas li da ce oni biti narkomani i ti ces to ladno gledati???

Ti si onda stvarno za malo duze psihijatrijsko posmatranje a onda i lecenje
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Stami nije valjda da citas te kilometarske nebuloze za koje se neki tripuju da su u pitanju postovi?  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
 U ovom trenutku jedini pravi izbor za presednika države je Čeda Jovanović. On jedino realno govori o trenutnom stanju, i o tome šta treba uraditi da nam bude bolje.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

uciti, uciti i samo uciti! Marks

raditi, raditi i samo raditi! Staljin

smrkati, smrkati i samo smrkati! Ceda
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:06:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.