mali savet za sve one koji se dvoume da li da dodju zbog godina, pola, broja cipela, nepoznavanja drugih clanova foruma, broja poruka, vestime pustanja zmajeva, etc. - nemojte da dolazite! ko nece, bez njega se moze... a mi cemo se tradicionalno dobro provesti elem... vater... a, da skocimo do tempa po neku stranjsku viljusku... mozda se pojavi neko ko je fancy (fensi)
mali savet za sve one koji se dvoume da li da dodju zbog godina, pola, broja cipela, nepoznavanja drugih clanova foruma, broja poruka, vestime pustanja zmajeva
13, muski,42, znam simu, oko 4500, znam da pustam zmajeve...
znaci dolazim, ali necu ako ne dolazi sima i ako nema fensi viljuske (ste ludi da me vidi neko pa da prica po gradu, kako se druzim sa nekima koji nemaju fensi viljusku)
A, nisi se bunio prosli put... fenseru jedan E, da... ako idemo na adu, svi klinci se pokupiti dovoljno materijala za... jer tamo radi mc ince, neko je pitao za meso... pa, ima mesara i u bgd... nije to ekskluziva samo leskovca... zeleni smajli...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Sad ce drvlje i kamenje... Elem (pelem...) ja cisto sumnjam da cu doci, ne verujem da cu biti u BG tih dana posto planiram sutra-prekosutra da se spicim kuci... Ali stvarno cu se potruditi da dodjem ako ikako budem mogao (svakako cu se blagovremeno najaviti)...
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G