Uh dobro je, superandrea dolazi tako da necu biti najstariji. Dolazim svakako svakog radnog dana na posao iz Novog sada za Beograd, tako da moze i jedna subota da vrisne za slobodu. Izgleda da kod vas na forumu vazi pravilo sto si duze na forumu to si mladji. Ili forum podmladjuje ili je nesto drugo. Bilo kako bilo, bice mi drago da vas upoznam.
Zoran Karavla ja sam iz N.Sada tako da jesam za organizaciju u vezi dolaska a video sam jos jedan post u vezi dolaska iz NS. Cujemo se za detalje.
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E ja bih dosao da je okupljanje kako sam iz nezvanicnih izvora cuo krajem avgusta sigrurno, ovako cu po ko zna koji put putem malih ekrana da pratim kako je to izgledao!
Steta za mene (a i za vas) sto nije npr. neki kraj avgusta.... Ali mozda mi se posreci pa se uklopim u neku sledecu satnicu!