Dobro, dobro, ne želim da navlačim gnev oba Admina... Bar ne odjednom
Da bi se nervirao oko nekog taj neko prvo mora da bude covek ili moramo biti u krvnom srodstvu. Ti nisi covek, a srecom nismo u rodu. Jednostavno necu da objasnjavam bilo kome zasto tebe treba da pusti.. ako hoces i mozes da dodjes, dodji.. ako neces nemoj.. ako ne mozes, nauci da zaradis malo kredibiliteta kod roditelja posto si kod mene odavno ispucao kredite.
I rekao sam vam vec jednom da ne gusite na ovoj temi.. mrzim da brisem komentare, a kako je punite ko da je "ko je na vezi" po svemu sudeci cu morati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne znam zasto uopste razmisljate da li ici ili ne, do sada sam se upoznao sa mnogo ljudi sa neta a pravio sam takodje skupove na Adi. Istina nije bila ekipa sa foruma ali bilo je sjajno, neko rece ko zabavnik od 7 do 107 godina. Moj predlog jat-ov splav . pivo 65 kinti najskuplje jelo 350 . Uzivajte
Uh dobro je, superandrea dolazi tako da necu biti najstariji. Dolazim svakako svakog radnog dana na posao iz Novog sada za Beograd, tako da moze i jedna subota da vrisne za slobodu. Izgleda da kod vas na forumu vazi pravilo sto si duze na forumu to si mladji. Ili forum podmladjuje ili je nesto drugo. Bilo kako bilo, bice mi drago da vas upoznam.
Zoran Karavla ja sam iz N.Sada tako da jesam za organizaciju u vezi dolaska a video sam jos jedan post u vezi dolaska iz NS. Cujemo se za detalje.
Ok, bicemo u kontaktu... trebalo bi da nas ide vise, ali jos nista ne znam, kad budem znao obavesti cu te...
Ako ima jos neko da je iz NS-a, a hoce da ide, neka se javi...