zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Sagem vrrrrrr
sto se sime tice
najverovatnije cu se potruditi da vam pokvarim vidjanje, bas kao i do sada... drago mi je da ide crowz, necu biti najgluplji u drustvu.
svako od nas ima obaveza, ja prvi ali budite face, pa se reorganizujete i pomerite obaveze...
hiljadu ljudi najavi da ce doci,posle dodje 12. a najvise volim da citam izgovore....
sto vise ljudi to bolje... svak onadje nekoga da smara... a i corava koka ubode zrno...
simin savet, onima koji nisu bili do sada nemojte da smisljate sami sebi izgovore, jednostavno dodjite. nije strasno a moze biti super. ja sam se lomio prvi put da li dodjem, jer nikoga ne znam. pa kako nekoga da uponzate, ako jednom ne presecete.... da nisam dosao jako bih se pokajao.
sta je sa ostalim zenskim stalnim clanovima sa vidjanja...
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
Pa ja jos neznam sigurno da li dolazim(zbog roditelja)ali javicu se oko 10 avgusta sa konkretnim odgovorom, i najverovatnije ide kope i m@rko i mozda kopernikus!!!