Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:35:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlika u godinama  (Pročitano 41321 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ма дај бре, ја имам 2 примера у блиској фамилији где је девојка година као ћерка њеног изабраника  Smile

али обојица су скоро па гоље, и није због новца...

Недостатак очеве љубави је у њиховом случају очигледан разлог за такве везе
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
Citat

+1

Јер и ја знам једну која је исто тако удата.

Иначе, не знам шта је  данас  нормално...за мене је разлика од пар  година ок.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Pa, mislim da je fundamentalno to imas samo jednog muskog ili zenskog roditelja, a ne dva ili vise...
Smile  Smile  Smile
neverovatno je u kojim stereotipima ljudi zive...malo je ovde vas pomislilo da su ovakvi parovi zajedno zato sto postoji privlacnost, slaganje karaktera, slobodan um...vasi argumenti su posledica vaspitanja (pre svega hriscanskog) koje pokusava da ukalupi sve ljude na isti nacin bez mogucnosti na razlicitost. Prica da mlada devojka ili momak (ne bitno) traze u vezi sa starijima roditelje je kao argument onima koji su protiv takvih veza. Druga ustaljena teza je da je neko tu zbog para (sto naravno pojedini slucajevi potvrdjuju). Treca teza je fetis. Ovo su samo razlozi onima koji imaju averziju da opravdavaju svoje stavove...istina je negde na sredini a sve zavisi od veze do veze...

Iskljucivost nikada nije bila dobra nikome...covek ili zena trebaju i moraju da imaju svoj stav i pozeljno je da ga iznesu ... to postujem i branicu taj princip do smrti...ali u isto vreme ne razumem rigidan stav nikada....

Sto se tice dodira (Anea veruj mi da te nista ne ubedjujem) i drugih lepih stvari to je ipak tvoj licni stav...ima nas u godinama koji vode racuna o sebi svom izgledu i zdravlju pa nismo bas tako smrdljivi i naborani kako pokusavas da nas predstavis...nije lepo...

Kada vec spominjes zene u tridesetim ... dama sa kojom zivim je upravo u tridesetim i ima puno prijateljica...vecina je neudata ili razvedena (u tridesetim???)...sa gomilom problema od egzistencijalnih do emotivnih...i osnovna njihova recenica upucena nama je “kako su ponekad ljubomorne na nas skladan zivot”...

Smile  Smile  Smile
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Nije u pitanju vaspitanje... moje... ako nista drugo... bilo je miljama od hriscanskog...
Moj otac je stariji od moje majke godine 3 godine... tako da ni tu nema neke preterane frke i problema... ali ja sam iz svog sopstvenog iskustva shvatila da mi je 5 godina mnogo... jako mnogo... kao planina... razliciti zivotni ritam, obaveze, zelje, nadanja, planovi... Sve preko toga bi bilo mucenje...

Kao sto sam rekla, za mene je to nezamislivo... svi drugi neka zive svoj zivot, ali nemoj (upuceno citavom svetu, ne tebi) da me uveravas da je tvoj izbor tako super cool i da sam ja zatucana do besvesti jer ne zelim tako nesto u svom zivotu...

Probala.. ne ide.. necu da se mucim... necu da dajem sansu... ne treba mi sve to... zasto da ne dam sansu nekome ko mi vise odgovara...

Sto se tice izgleda, kao sto ja ne mogu da se merim sa devojcicom od 20 godina i ne nameravam to, jer mladost je lepa, tako ni ne podnosim kada se zena od 40 godina takmici sa njom... Starenje je prirodni proces... mozes da ga usporavas, ali ne mozes da zaustavis... i vremenom postaje sve izrazenije... posebno kod zena...
Nema nista tuznije od toga kada zena od 40+ godina pocne da nosi minice, puca se botoksom i djuska po splavovima u leopard trioku... OK... 40 ne znaci da treba da prestane da zivi, ali bar moze da zadrzi malo dostojanstva... npr. da ne nosi dezen mrtve macke...
Tako je i sa muskarcima... vi se posle 30 opustite, pa vas oko 40 pucne neki drugi pubertet, ali do tada je vec previse kasno za vecinu... ne sve.. vecinu... Pa dovoljno mi je da pogledam slike svojih skolskih drugova koji su u 30-toj pustili stomacine...
I nisam rekla smrdljivo i prljavo, vec... stara koza... To je moj problem, sasvim sigurno psiholoski, ali ... sto da se mucim i sa tim... Smiley

I ja u svojoj okolini imam zene koje su se zabavljale sa starijim muskarcima... mnogo.. po 20 godina... i nije islo... jedan je terao da prave decu jer mu je vec bilo vreme (u 40-im cak i na izmaku), a drugu je oladio kada je rekla da zeli porodicu i decu jer... to je samo jedna faza u odrastanju i sta ce joj to...

Sto se tice zamenskih roditelja, to nije samo moj argument... to je cinjenica... psiholozi mogu da pojasne... ali i bez njih, to je ocigledno... Smiley

A ove vase drugarice... garantujem da zbog svog licnog ocaja i osecanja promasaja to kazu za svakoga ko je u vezi... to je onaj fazon - bicu sa bilo kim samo da budem... druga sorta sviraca...

Sve u svemu... do sada mi je ta iskljucivost isla od ruke... Zadovoljna sam...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
 Smile sve preko petaka je mnogo...i nije prirodno... Smile
vidi se razlika golim okom...a tek umom...
ja sam se zabavljao sa djevojkom sest/ sedam godina mladjom od mene... Smile
bilo je lijepo...skroz me je shvatila...ali ja nisam mogao nju da shvatim.. i razumijem..Smile
a jedne prilike sam se i zabavljao sa jednom polovnjacom...dok sam ja imao 20/ 21 ona je imala 29  Smile
bilo je mnogo bolje nego sa onom pomenutom... Smile dok me nije sutnula... Smile
i sad kad je sretnem...na ulici...nesto mi se gadi... Smile
pi*** li joj materina..mene tako maldog zavela i iskoristavala a ja mislio da me voli... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung 111111
Povraca mi se kad vidim mladu devojku i matorog soma...Msm jbt ljubav nema granice ali neke zamisljene linije moraju da postoje
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
 svakom normalnom, to nije uredu..
samo eto mali dio onih nenormalnih koji su u takvom sranju..
zele da kao i gejevi , to sto oni rade, ne izgleda , i ne vazi kao nesto antiprirodno i bolesno,
nego nesto  sasvim normalno... Smile sto nije normalno... Smile
ajd ja kapiram nas mushkarce... Smile straka neka i to...za seks..kad si pijan...i sta znam... Smile
ali sad da se svako jutro budim sa nekim poboranim i poskoranim...polusijedim i sta znam... Smile
dok ja nisam takav....to nema sanse... Smile
no...ajde...nek radi ko sta hoce...samo me zivciraju likovi..kojima je neko odma zaostao i pecinac..
ako ne radi neke bolestine i nesto sto nije prirodno...
odma si za kamenog doba...
vec jednom rekoh ...ako je to buducnost civilizacije..ja zelim ostati ovako necivilizovan... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
...svako ima pravo na svoje misljenje...
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ah

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 99
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
po meni razlika u godinama treba da bude od 5 do 8 to je najoptimalnije. Veće razlike u godinama teško mogu da zažive, ipak srodnost godina daje da osobe mogu da ispune zahteve one druge, bar tako mislim da treba da bude. Ovo vazi za odnos muško-žensko u godinama (razlika).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.51.22
ма дај бре, ја имам 2 примера у блиској фамилији где је девојка година као ћерка њеног изабраника  Smile

али обојица су скоро па гоље, и није због новца...

to je primarno pri upoznavanju i sticanju nekog poverenja... posle je druga pricha jer shlog ne bira gde ce da udari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 14:35:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.