Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:12:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlika u godinama  (Pročitano 41209 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Apple 15
Cist dokaz da stvari ne mogu bas tako divno da funkcionisu u vezama gde je razlika u godinama velika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
HTC Wildfire S
Da.
Multi-mega-internacionalna glumačka zvezda ne-prosečnog života i sklona razvodima je čist dokaz.  Smile

Šalim se.
Moguće. Smiley

Al' ipak... imala je brak (plus prethodno zabavljanje) skoro ko dužina trajanja prosečnog braka u Srbiji.  Smile (12.5 godina)
A čujem da se ona Kardašianka, razvela posle mesec dva.  Smile Sa nekim tipom blizu njenih godina.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2011, 12:42:58 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Cist dokaz da stvari ne mogu bas tako divno da funkcionisu u vezama gde je razlika u godinama velika...
Pa sad, eno ti je ona Hrvatica od 4 banke sa onim detetom od 17-18 godina. Mada je to ipak po meni bolestan slucaj.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Apple 15
On ju je varao sa devojkama svojih godina od trenutka kada su poceli da se zabavljaju... Ona je radila sve ono sto radi jedna ocajna zena na kraju svoje karijere - izazovno ponasanje, plasticne operacije, takmicenje sa tim klinkama sa pocetka...

I sada ce svi nju da zale...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.41
mob
HTC Wildfire S
Ipak. Smiley
Mislim da stvarno ne treba da zaboravimo da ne govorimo o običnim ljudima.

Realno, preko 90% holivuda je bilo na plastičnim operacijama a uvek u svakom momentu se takmiče da lepo izgledaju.
Iz sto jednog razloga. (doduše, većina su i opravdani. I mi bi da nam stvari od toga zavise.)
Taj šablon ponašanja i ostalo srodno njemu što prati taj tip života je kakaterističan za sve njih tamo... muške, ženske, stare, mlade...

Na kraju krajeva i tu Demi i njenog bivšeg muža, kao i sve ostale tamo je spojio novac i slava.
Ne zato što su se nešto specijalno pronašli. Smiley

Holivud nije ni crn ni beo, ni mlad ni star... i ne zanimaju ga takve razlike... Holivud je isključivo zelen i to je jedina boja i stvar koja ga zanima. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Nov 2011, 13:10:33 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Apple 15
Hajde.. da uzmemo da su u braku zbog slave...
Holivudski parovi ostaju u braku zbog slave, a ovi obicni zbog para...

Ista stvar, samo drugo pakovanje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Razlika u godinama ti je jedno. Sto je veca to su manje sanse da se sloze(nisu ziveli u istom vremenu, imaju razlicita iskustva, nisu na istom nivou razmisljanja itd.). Opet se desi da se poklopi neka veza kako treba ali to je retkost.

Bas smatrati da je u Holivudu sve korist je malo preterano. Ima ih svakakvih, ali cisto sumnjam da su svi tako hladni da gledaju korist i samo korist. I oni su ipak samo ljudi...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Samsung 111111
Kako ja vidim .. iz goine i aneine rasprave svako definise ovaj njihov razvod kako njemu odgovara XD
Po meni...Brak ovih dvoje milionera po nicemu ne moze da objasni razvode obicnih ljudi .. Niti moze da se uzme kao validan primer.
Prosto ni te brojke kojima se razmecete..od kojih je 12.5 godina prosecno trajanje braka..
Jedino ako hocete sami sebi da objasnite neke stvari pa te brojke namerno uzimate kao jedine ispravne.
Nisam istoricar,niti sam nesto 'bracno' opicen ali moj utisak je sledeci..a to je da brak kao institucija ima promenljivo znacenje..kroz godine i doba..(tipa patrijahalno..vreme komunizma i tako dalje).
Odnosno..po naski..kako prodje neki vek,brak ili dobije na vaznosti ili izgubi..
Brak jeste pravna institucija muskarca i zene..ALi taj papir uvek moze da se pocepa a i ne mora.
U svakom slucaju,brak je obicna veza..i uopste ne razumem..koji kurac se razmatra koliko ce necija veza da traje  Smile
Zamisli istrazivnje..Prosecna veza ljudi na planeti zemlji ?! Za koji kurac je to bitno
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Citat
Razlika u godinama ti je jedno. Sto je veca to su manje sanse da se sloze(nisu ziveli u istom vremenu, imaju razlicita iskustva, nisu na istom nivou razmisljanja itd.). Opet se desi da se poklopi neka veza kako treba ali to je retkost.

lijepo receno... Smile

i jos jedna mala sitnica...
koja se zove - mladje tijelo... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da ne citiram i ja ovo sto je bobaK_bl, ali se slazem sa recenim. Upravo iz tog razloga, onaj ko je dosta stariji u toj vezi, uvek ima na tacni opravdanje po fazonu "ne gledamo na isti nacin, odnosno misljenja nam se razlikuju zbog... bla bla bla". I nije neka fora. Ali kada covek zeli opravdanje za sopstvenu glupost i samozivost, ima ga.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:12:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.701 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.